Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 322

• 31 986
  • 722
  •   1
Отговори
# 30

Вероятно това не е режисиран жест. Чак мен ме притесни това поло.

Ами, че то си беше за притеснение  newsm12

# 31
  • Пловдив

И аз като Йомер - гледам - търся, търся....

# 32

Видя когото трябва...

# 33

В  ТТ обръщат внимание върху жестовете на Енгин и на Йомер.
Аз просто ги "събрах"   newsm53

# 34

Живот и здраве, ще видим в следващия герой, дали ще има жестовете на Йомер/ЕА. Thinking

# 35

Красота...

Скрит текст:

Имам да пиша едни протоколи, но се разсейвам "красиво"  ту в темата, ту навън  newsm03

# 36
  • Пловдив

Усмивки от Йомер.

# 37

Най-тежките моменти в живота му...

# 38

Спомени...
Остават 19 дни до 23 ноември..

# 39
Здравейте момичета  Hug Както винаги качвате прекрасни колажи и снимки. И аз започнах да се оглеждам вече в ТТ, а и си го направих само за Енгин, преди изобщо не го ползвах.И сега е момента да попитам какво се прави като има акция,тоест защо се прави тази акция и какво трябва да направя ,за да се включа?Нищо не му разбирам на ТТ и за сега само гледам творенията на феновете. Ето какво видях: Някой май е вдигнал температура  Simple Smile

# 40
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug Както винаги качвате прекрасни колажи и снимки. И аз започнах да се оглеждам вече в ТТ, а и си го направих само за Енгин, преди изобщо не го ползвах.И сега е момента да попитам какво се прави като има акция,тоест защо се прави тази акция и какво трябва да направя ,за да се включа?Нищо не му разбирам на ТТ и за сега само гледам творенията на феновете. Ето какво видях: Някой май е вдигнал температура  Simple Smile

След като имаш регистрация в туитър, ето какво се прави по време на акция. Първо трябва да се пуснат поне два самостоятелни туита/с текст по избор, с хаштага който ще отчита. Те ще го подадат. След това само ретуитваш за да става бързо. Да не се губи време, защото акциите обикновено са 1 час. Не се слагат снимки, гифове и емотикони - това също бави. Тази вечер от 20,00 ч. Ако нещо не е ясно - питай.

# 41

Cataleya  Two Hearts

Мариянка е обяснила. Аз съм на ниво ретуитвания...  newsm53

# 42

Да ни е сладко.

# 43
  • Пловдив

Момент от предсватбената подготовка....
Слагам в спойлер нещо за Туба, който се интересува:

oops oops
Скрит текст:

# 44