Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 143
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София

2015.10.28 06:50 (GMT-7): Package pick-up failed by warehouse Неуспешно взимане на пратка, по вина на склада
А преди това беше ет така:
2015.10.12 09:35 (GMT-7): Order fulfillment complete Предадено за изпълнение
2015.10.12 09:35 (GMT-7): Order information received by carrier Получаване на поръчка от разносвача

Така както аз го разбирам е, че „твоят“ продавач е заявил куриер да вземе пратката, но когато куриерът е отишъл по някаква причина не е могъл да я получи. Може да бъдат всякакви причини, но парите ти са в АлиЕскпрес и ако не получиш пратката в оставащото време - направи диспут. Следи си срока и като останат 2-3 дни до края - си ти Mr. Green

Проверих продавача в AliTrack.ru. Ето какво ми изписва:

Единствената „черна точка“ е  - Възможно е за забави изпращането на стоката
[/quote]

Ох Marcellina, много благодаря! Да се надяваме, че няма да се стигне до диспут, защото това ми е единствената алтернатива за зимно яке  Cry Аз като поръчвах гледах дали е надежден и китайчето ми пишеше, притеснява ме, че сега ни, звук ни стон.

# 136
Здравейте. Харесах си нещо от Алиекспрес, но няма да се справя сама с поръчването. Има ли някой сред вас който се занимава с поръчки от сайта и може да ми помогне?

# 137
Marcellina, как проверяваш магазина? Аз пиша името или номера на магазина, но все ми дава грешка newsm78
Тук слагаш връзката към стоката http://alitrack.ru/tools/riskometer.html сайта проверява автоматично рейтинга на продавача.

# 138
Здравейте Hug Имам нужда от помощ - по какъв начин да потърся в сайта метални фенери и преспапиета /стъклена топка със "сняг" и коледни мотиви/? newsm78

# 139
  • varna
някой пазарува ли в момента от сайта...защото аз не мога да платя  Rolling Eyes блокарал ли  е или какво  Thinking Cry

# 140
За първи път поръчвам от този сайт. Купих две неща от различни търговци. Нямаше проблем. Дано до коледа да пристигнат. Не можах да се ориентирам с тези купони, направих поръчка и директно ми изписа по-ниската цена. Успех на всички.

# 141
  • София
някой пазарува ли в момента от сайта...защото аз не мога да платя  Rolling Eyes блокарал ли  е или какво  Thinking Cry
Аз също имам проблем. Но излезе надпис да вляза в Поръчки и да проверя дали нещата са ми там. Е, там са. Не знам дали обаче плащането е преминало.  Rolling Eyes От друга страна джаджите ми може би нямаше изобщо да стоят при поръчаните стоки, без плащане...

# 142
някой пазарува ли в момента от сайта...защото аз не мога да платя  Rolling Eyes блокарал ли  е или какво  Thinking Cry

Аз си поръчах 2 неща и ми изписа проблем с плащането. Имаше оранжев бутон Pay now срещу всяка поръчка. Потвърдих всяко плащане по отделно. Пак изписа проблем с плащането, пак се върнах и независимо от проблема, пишеше че е минало и чака верификация

# 143
  • Berlin
Успях да пусна 3 поръчки след няколко неуспешни опита. Засега съм спестила $46. Mr. Green Остана ми един неиползван купон. Още 2 поръчки имам да пусна, но следобед.

# 144
  • varna
да и при мен беше така...оправи се, явно е от многото поръчки по едно и също време...сега чакам потвърждение Simple Smile...приятно съм изненадана от намаленията...исках да взема само две неща, но като ми намалиха взех още две Money Embarassed

# 145

Аз си поръчах 2 неща и ми изписа проблем с плащането. Имаше оранжев бутон Pay now срещу всяка поръчка. Потвърдих всяко плащане по отделно. Пак изписа проблем с плащането, пак се върнах и независимо от проблема, пишеше че е минало и чака верификация
И на мен ми изписа проблем първоначално, но стоките са купени, а сумата ми е блокирана по сметката на картата - тоест мисля, че е минало плащането. Не съм получила обаче СМС - може би по-късно ще стане. Предполагам, че в един и същи момент много хора са плащали и затова е станало блокиране.

# 146
  • Berlin
Ако мине, ще получите и мейл от сайта, че е минала поръчката.

# 147
А аз се опитах да купя намалената пила на Шол, но още в първата секунда на започване на разпродажбата ми я даде неналична..
От нещата,които поръчвате има ли нещо реално намалено, заслужаващо внимание

# 148
И аз имах проблем с плащането на поръчките, ту минаваше плащането, ту даваше грешка, но всички плащания са ми със статус Payment being verified и имам мейли, та се надявам всичко да е минало успешно.

# 149
Може ли помощ. Виждам,че и вие сте имали проблем.
Но моят е подобен с леко допълнение. Плащам,изписва,че има проблем и да опитам пак,влизам в статуса на поръчката - Очаква плащане
Влизам обаче в онлайн банкирането си и там виждам,че има плащане.
И какво да правя сега? Писах на продавача,направих скрийшот,но нищо. От банкаа ми казват пък - парите са блокирани,продавача трябва да си ги дръпне. Е,хубаво,ама той не ги вижда и какво?
Повторни 90лв да дам ли?

Общи условия

Активация на акаунт