Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 204
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте, имам един въпрос, след като пратката пристигне в България, ще ми я донесат до адреса, който съм написал при поръчката или аз трябва да ходя от някъде да я взимам?
Обикновено пратките се взимат от районния ви пощенски клон.  Peace

# 316
Ок, благодаря за бързият отговор Simple Smile

# 317
  • Пловдив
Много моля някой ако го има да сподели какво се прави ?

http://www.aliexpress.com/item/Super-deal-Hyaluronic-acid-liquid … g/1835431831.html
Вчера пристигна и не знам как да го ползвам  Embarassed
Ще бъда много благодарна !

# 318
  • София

http://www.aliexpress.com/item/Super-deal-Hyaluronic-acid-liquid … g/1835431831.html
А вие с каква цел го купихте?

# 319
  • при най-добрия мъж...
Снощи си прибрах една част от пратките.Ами,доволна съм.Яке,което тука продават за 90 лв ми излезе няма и 60 лв.И размерите вече са си оправили.Шият и за по-едрички.

# 320
  • varna
Чакам една чанта от Алито...Като си проверявам номера  HN006674601AE  от няколко дни ми излиза само информация от Български пощи, че пратката не може да се проследи, защото не е препоръчана...възможно ли е да е вече тук чантата и затова само това да излиза като проследявам номера...??!

# 321
Чакам една чанта от Алито...Като си проверявам номера  HN006674601AE  от няколко дни ми излиза само информация от Български пощи, че пратката не може да се проследи, защото не е препоръчана...възможно ли е да е вече тук чантата и затова само това да излиза като проследявам номера...??!
Номерът не може да се проследи от българските пощи, защото пратката е изпратена по друг куриер. Като гледам номера (последните букви АЕ) е пусната по куриера на АлиЕкспрес - те отскоро въведоха тяхна куриерска доставка, все още се са ми пращали по тях, но предполагам че са надеждни.
Номерът се проследява от този сайт http://global.cainiao.com/detail.htm?mailNo=HN006674601AE обаче не знам дали се проследява и на територията на България - не съм ги ползвала.

# 322
Аз имах пратка с букви АЕ, дойде за по-малко от две седмици, което е супер, в сравнение с темпото, с което работят китайските пощи с пратки, завършващи на CN.

# 323
Скрит текст:
Чакам една чанта от Алито...Като си проверявам номера  HN006674601AE  от няколко дни ми излиза само информация от Български пощи, че пратката не може да се проследи, защото не е препоръчана...възможно ли е да е вече тук чантата и затова само това да излиза като проследявам номера...??!
Номерът не може да се проследи от българските пощи, защото пратката е изпратена по друг куриер. Като гледам номера (последните букви АЕ) е пусната по куриера на АлиЕкспрес - те отскоро въведоха тяхна куриерска доставка, все още се са ми пращали по тях, но предполагам че са надеждни.
Номерът се проследява от този сайт http://global.cainiao.com/detail.htm?mailNo=HN006674601AE обаче не знам дали се проследява и на територията на България - не съм ги ползвала.
Hug ох, знаеш ли как ме зарадва  Simple Smile
Много чакана поръчка е с такъв номер HN........AE и си мислех, че е от фалшивите тракинг номера.  ooooh! Но щом казваш, че това са някакви нови куриери, се надявам да са надеждни и бързи.  Praynig

Аз имах пратка с букви АЕ, дойде за по-малко от две седмици, което е супер, в сравнение с темпото, с което работят китайските пощи с пратки, завършващи на CN.
Писали сме заедно, но исках да те питам пак ли в пощата ги получи нещата?

# 324
  • Berlin

На почистено лице се слага, преди крема да речем, 2 капки са достатъчни пише за цялото лице, може да слагаш и около очите.

6tastliva, "ou could also use the international tracking number RI723568482CN to track the parcel information on destination postal website, provided you cant track your parcel on this page." - ето това също излиза на този сайт, където се проследяват АЕ номерата. Евентуално, когато влезе в Б-я би трябвало да е с този номер пратката и значи, че е препоръчана. На мен на всичките пратки ми дава и R номерa, когато ги проверявам в cainiao и са с АЕ метод на доставка.

# 325
Изпробвано ли е за първи път виждам някой да прави такава поръчка и ми е интересно, какъв е резултата от тези масла

# 326
Скрит текст:
Чакам една чанта от Алито...Като си проверявам номера  HN006674601AE  от няколко дни ми излиза само информация от Български пощи, че пратката не може да се проследи, защото не е препоръчана...възможно ли е да е вече тук чантата и затова само това да излиза като проследявам номера...??!
Hug ох, знаеш ли как ме зарадва  Simple Smile
Много чакана поръчка е с такъв номер HN........AE и си мислех, че е от фалшивите тракинг номера.  ooooh! Но щом казваш, че това са някакви нови куриери, се надявам да са надеждни и бързи.  Praynig

Писали сме заедно, но исках да те питам пак ли в пощата ги получи нещата?
Да, няма никаква разлика, с изключение на доста по-краткия им срок. Дано повече търговци прибягнат до услугите на АЕ

# 327
  • varna
Marcellina Hug много ти благодаря и мен ме зарадва Grinning  Иначе аз си писах с китайката и тя каза че ще е много бърза доставката, но като видях номера си помислих ,че е  арабски емирства Shocked ....хаха...и търся в техните пощи Joy Луда работа  hahaha Обаче тази чанта я дебна от известно време и ако е вярно , че идват нещата бързо тия дни трябва да си я взема вече Grinning

# 328
  • Пловдив
Изпробвано ли е за първи път виждам някой да прави такава поръчка и ми е интересно, какъв е резултата от тези масла
Ще пиша ,ако видя резултат .
Аз имам много суха кожа и надали това ще е достатъчно ,но ще видя ,а и другото където го получих то е с охльов .

# 329
  • при най-добрия мъж...
И аз имах пратка с АЕ,пристигна за 2 седмици.За сравнение вчера си получих останалите пратки,които бяха пуснати заедно с тази.Разлика от месец,може би.

Общи условия

Активация на акаунт