Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 188
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Благодаря, аз вече му писах да декларира15 евро, но той отговори, че нямало как да напише по-малко от 30 долара и че ще изпрaти пакета по DHL без това да ми оскъпи доставката.
Аз приех.

# 391
  • Berlin
Може и да дадеш линк към робота? Запазила съм си линк към един, но много се чудя има ли смисъл от такъв уред.

# 392
  • Казанлък
Благодаря, аз вече му писах да декларира15 евро, но той отговори, че нямало как да напише по-малко от 30 долара и че ще изпрaти пакета по DHL без това да ми оскъпи доставката.
Аз приех.

С DHL със сигурност ще отиде на митница. Ще ти се оскъпи доста освобождаването на такава пратка. Виж темата за митници

# 393
  • на Мелмак
Може и да дадеш линк към робота? Запазила съм си линк към един, но много се чудя има ли смисъл от такъв уред.
Струва си всяка една стотинка , моят не е от али-то и не съжалявам изобщо , че го взех  bowuu

# 394
Поръчвал ли е някой чаени свещички за аромалампа? Тези на които попадам ми се виждат скъпи, от рода на 50 бр. за 10-12 долара. Не, че знам колко са в магазините тук де, но ..... newsm78

# 395
Здравейте, може ли мнения за този телефон и търговец най-вече http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M1-Note-meizu-4G-F … searchweb201560_8.
Рейтингът е   99.3% Positive feedback. И цената е средна. Някои сайтове го предлагат с доставка от европейските си складове, но с известно оскъпяване, което обезмисля покупката от там, поне за мен.
Благодаря предварително!

Телфонът е ОК за тези пари. Предимствата на доставка от европейски склад е избягване на 20-те % ДДС, както и драстично по-кратките срокове за доставка.

# 396
Дайте да видим този робот, че ми стана любопитно Simple Smile

# 397
  • Русе
Ето го роботчето:

http://ru.aliexpress.com/item/Lovely-UFO-Design-Mini-Robot-Wet-a … /32428770477.html

Доста ме притеснихте с това оскъпяване. Нали само ДДС трябва да платя? На 30 евро (декларирани) би трябвало да ми вземат 6 евро, нали?

# 398
Зависи от реалната цена на продукта. Ако е над 30лв. се плаща ДДС. Ако е над 150 евро - ДДС и Мито. Плащат се и разни такси.

# 399
Доста ме притеснихте с това оскъпяване. Нали само ДДС трябва да платя? На 30 евро (декларирани) би трябвало да ми вземат 6 евро, нали?
Ако отиде на митница ще ти искат разпечатка от поръчката - и по цената която си платила ще ти изчислят ДДСто. При цена от 99$ (190лв)  ДДСто ще бъде около 40лв в най-лошия случай.

# 400
  • Казанлък
Ето го роботчето:

http://ru.aliexpress.com/item/Lovely-UFO-Design-Mini-Robot-Wet-a … /32428770477.html

Доколкото знам пратките с dhl пристигат на на митница на летище София. Освобождаването е малко по-различно. Ддс се плаща на реалната сумма. Не ги интересува какво пише на пратката. Затова те пратих в другата тема да разбереш подробности.

# 401
  • София
за неходене на митница си изпращам нещата до превозвач в англия, с молба да декларират 40долара стойност.
там явно са по-доверчиви митниците и всичко си идва на адреса.
тази седмица си получих телефон.
недостатъка е че чакам още седмица и няколко лева за доставка до тук.

# 402
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте някой има ли ел четката за изправяне ?

# 403
И аз все се оглеждам за отзиви за нея. Девойката, която поръчва моите неща в момента продава такава за 44лв. и много се чудя дали да не я взема, но по-скоро май ще почакам и аз за отзиви Peace

# 404
Искам да направя поръчка,но имам въпрос относно разплащането.Картата ми е на ДСК Маестро дебитна,в онлайн банкирането имам опция за създаване на виртуална карта,ако си направя с нея мога ли да плащам?

Общи условия

Активация на акаунт