Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 178
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
 Да можеш аз ползвам точно виртуална но на ЦКБ. Сайтовете я разпознават като виза и няма никакви проблеми.

Да се похваля. Пристигна ми една от поръчките от 11.11.
 http://ru.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-New-Year-cool-h … /32222804350.html

Като цяло доволна. Размера отговаря на таблицата. Бродериите са убийствено готини. Материята си е синтетика,но е приятна. Очаквах,че ще изглежда като домашен комплект,но не...изглежда си като класен спортен екип и може човек да си се разхожда спокойно с него из квартала и не само.

# 406
Да можеш аз ползвам точно виртуална но на ЦКБ. Сайтовете я разпознават като виза и няма никакви проблеми.

Да се похваля. Пристигна ми една от поръчките от 11.11.
 http://ru.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-New-Year-cool-h … /32222804350.html

Като цяло доволна. Размера отговаря на таблицата. Бродериите са убийствено готини. Материята си е синтетика,но е приятна. Очаквах,че ще изглежда като домашен комплект,но не...изглежда си като класен спортен екип и може човек да си се разхожда спокойно с него из квартала и не само.

Може ли да качиш снимка от отдавна съм им хвърлила око на тези анцузи и би ли споделила на каква цена го взе тогава ? Благодаря предварително! Hug

# 407
Искам да направя поръчка,но имам въпрос относно разплащането.Картата ми е на ДСК Маестро дебитна,в онлайн банкирането имам опция за създаване на виртуална карта,ако си направя с нея мога ли да плащам?

Можеш, аз плащам с виртуална мастеркард на ДСК Peace

# 408
Здравейте, искам да ви питам за една пратка,която продавача пусна в последния момент, в 17трак ми излиза като регистрирана на 20.11 и от там нататък никакво движение! Трябва ли да се притеснявам? Разбрах също, че когато се отваря диспут, повечето неща за попълване се отварят в падащо меню, но в полето за свободен текст, какво пишите ?Благодаря!

# 409
  • Варна
melina565  ето

не са с перфектно качество но мисля ще добиеш представа. Купих го за 24$ на 11.11

furchi  на мен напоследък нито една пратка не ми излиза с читав тракинг в  17трак включително и тази до последно ми даваше,че е изпратена и до там.

имам 5 поръчки от 11-ти и още поне 5 след това никоя не излиза в тоя сайт.

Относно диспута аз си описвам причината поради която го пускам в свободен текст.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 16:15 от prinzesata

# 410
Здравейте. Някой да е поръчвал това палтенце.
http://ru.aliexpress.com/item/2013-New-Boys-Winter-Jacket-Clothe … /32312762498.html

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 09:15 от fibs

# 411
Принцеске благодаря ти Rolling Eyes Hug Като е на слънце блести ли материята?Аз преди известно време взех един плюшен,но материята беше под всякаква критика,нямаше нищо общо с плюш,някаква синтетика най-вероятно както казваш,ама мноого блестеше даже и да не е на слънце.Това май е по-добро.

# 412
  • Варна
 Не не блести. Не,че имаше много слънце днес де  Laughing,но материята не е лигава и не циганее определено.Доста стегната сплитка е е еластична в нормални граници. Сравнявам с един адидас клималайт примерно-нещо подобно ми е като усещане. Меко и комфортно,но не развлечено.

# 413
Не не блести. Не,че имаше много слънце днес де  Laughing,но материята не е лигава и не циганее определено.Доста стегната сплитка е е еластична в нормални граници. Сравнявам с един адидас клималайт примерно-нещо подобно ми е като усещане. Меко и комфортно,но не развлечено.

Благодаря ти,а само да попитам мина ли през митница ?

# 414
  • Варна

Благодаря ти,а само да попитам мина ли през митница ?

Сакън да не чуе дявола  Laughing. Никаква митница от пощата си го взех Laughing

# 415
Включвам се за съвет.След 4 дни ми изтича защитата,отворих диспут за непристигнала пратка.Продавачът ми удължи времето с още 20 дни.Сега какво трябва да направя-да затварям ли диспута или да си стои така отворен?Ако го затворя,ще мога ли пак да повдигна диспут,ако пратката не дойде и след допълнителните 20 дни?

# 416
  • Варна
 Не го затваряй,аз поне не го правя нека си стои. Ако дойде стоката в това време потвърждаваш и толкова.

# 417
    Привет!
Някой дали не би могъл да ми помогне в търсенето на  масажиращ вибро-колан?

# 418
Този комплект получих в тъмно синьо http://ru.aliexpress.com/item/New-2013-cotton-push-up-bra-french … .100009.13.ThDbaZ  Heart Eyes Перфектен Peace
Лошото е, че не ми става, отиде в другата тема  Tired

# 419
Днес получих първата си поръчка ( четка за пудра), нямаше тракинг номер, но дойде първа от общо три от 11.11. Хубава е. Само, че незнам кой е продавача, след като я приключих ми изчезна от акаунта, това не го знаех, мислих, че има история на поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт