Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
Аз само ги мокря, без никакъв препарат. Много добре почиствам фугите в банята с тях, керамичният плот се изчисти страхотно, имаше какво да му се чисти. Simple Smile Пробвах и с фурната, но е малко тегаво и спрях, иначе и там ще се справи сигурно. Моите са на Сано, но следващият път ще си поръчам от сайта и аз.

# 526
Е, не мога да не се похваля с бързата доставка на тези очила! Поръчани на 28-ми вечерта, а днес вече са в посредничката ми. Вървят с кърпичка и кутийка за съхранение. Като гледам снимките, които е споделила в страницата си абсолютно отговарят на снимките в Али. Отделно от едната личи и леко лилавеене, та току-виж ме изненадало китайчето и наистина ми е пратило очила с антирефлексно покритие. Разбира се, не смятам да ги ползвам със същите стъкла, но вероятно от чисто любопитство ще помоля преди смяната в оптиката да ги проверят, до колко точно стават за използване Simple Smile

# 527
  • Пловдив
Аз само ги мокря, без никакъв препарат. Много добре почиствам фугите в банята с тях, керамичният плот се изчисти страхотно, имаше какво да му се чисти. Simple Smile Пробвах и с фурната, но е малко тегаво и спрях, иначе и там ще се справи сигурно. Моите са на Сано, но следващият път ще си поръчам от сайта и аз.
bouquet Още довечера ще пробвам плота

# 528
Може ли някой да сподели линк за сполучливо тънко коланче за талията . Simple Smile

# 529
Аз имам от 3тия вид. Бях си ги поръчала за да ги видя просто, защото ми беше много интересно какво представлява.  Laughing Оказа се, че е доста функционално нещо, защото повдига бюста, без да го уголемява и утежнява.
Значи ще станат за официални рокли  Laughing  а размера им отговаря ли

# 530
Здравейте, някой купувал ли е от сайта глави за електрическите четки - орал б, ако има някой доволен от някой търговец - моля да сподели. Благодаря!

# 531
  • София
Здравейте
Не поръчвам много от сайта, затова не съм следила темата сериозно. Прочетох и първа страница, както е препоръчано, но все още не знам как да постъпя
Имам поръчка от 30 септември, която още не е пристигнала и Purchase protection на доставка беше 30 ноември и аз отворих диспут. От тогава всеки ден търговеца ми праща съобщение да съм затворела диспута, той ми бил  удължил срока на доставка, щяла съм да го получа. Тракинг номера е непроследим.
Въпросът ми е ако затворя диспута сега и така или иначе не получа пратката, мога ли после отново да отворя диспут?
И къде да видя, че ми е удължен срока на доставката? Никъде не виждам подобно нещо

# 532
  • Berlin
Не го затваряй. Чакай си пратката междувременно и следи движението по диспута.

# 533
От черния петък дойдоха няколко неща от алиекпреса. Изумен съм как някои неща пристигат за 10 дни, а други за 2 месеца  Laughing Май не в пощите е пробема, а селърите послъгват с шипинга.  Rolling Eyes

# 534
  • Berlin
Ами не послъгват всички, просто някъде се забиват някои пратки според мен, като гледам движението на 3 пратки от един и същ търговец от 11.11.

# 535
Здравейте, поръчвам предимно дребни неща от сайта и съм доволна, но поръчах едни ножчета за самобръсначка Жилет на мъжа ми и 50 дена чакане накрая като пристигнаха се оказа, че са пълен боклук, сега не знам какво да правя, ще пусна диспут, но какво да пиша на китаеца не знам...
Моля за помощ

# 536
Просто обясни, в какво се изразява проблема. Защо смяташ, че са боклук Peace

# 537
  • Бургас
Имам нужда от помощ. Поръчах това http://www.aliexpress.com/snapshot/7046003054.html?orderId=70495999505554 от ревютата останах с впечатление, че са 2бр. Черно и бяло,, а получих само черно и се чудя аз ли съм в грешка или се опитват да ме клатят newsm78

# 538
Те наистина са два цвята, но цената е за брой. Ако не напишеш съобщение до продавача кой от двата искаш, той ще ти изпрати произволен.

# 539
Продавача го предлага в черно и бяло, но цената е за един брой. Ако си поръчала един, то всичко си е точно.

Общи условия

Активация на акаунт