Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 106
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Изобщо не се чуди, а отваряй диспут Peace Сложи снимка с дупката и искай компенсация.

# 601
Скрит текст:
Здравейте. Имам нужда от съвет - поръчах за дъщеря си една рокличка с мрежеста дантела, която дойде с една мъничка дупчица на предната част. Писах на продавача и ми предлага 2 долара отстъпка при следваща покупка от магазина му. Само че аз не съм съгласна, защото като защия дупката и ще се вижда...чудя се дали да отворя диспут и какво мога да искам като компенсация. А продавачът не е съгласен на нищо друго...

И на мен ми се е случвало, но съм правила разни трикчета, иначе не става за носене. Последният път заших на дупчицата блестяща звездичка. Може да вземеш разни такива нещица и да ги зашиеш даже и няколко и ще стане много ефектно /стига роклята да не е много натруфена или шарена/.

Благодаря за идеята - нямаше да се сетя  Simple Smile Това ще го направя, ама с китаеца какво да правя - питах го за по-голяма отстъпка, защото като цяло нищо не искам да му купувам от магазина, но ако даде по-голяма отстъпка може и да се навия, но той отказва. Тя рокличката не беше скъпа - 10 долара, но все пак...

Grinning Ами все се ядосвах, когато децата паднат и новото клинче стане с дупка на коленцата, затова се сдобихме с пеперудки, звездички, сърчица и др. подобни по клинчета, роклички и т.н. Не мога след всяко излизане да купувам нови дрехи, носени по един път.  Peace
Между другото никой не подозира какво има под закачките. Като им кажа и се усмихват: "добра идея"  Peace

# 602
Здравейте. Може ли малко помощ. Трябва ми батерия за Lenovo a390 ако може да ми дадете линк, че аз не можах да открия в алито  Praynig

# 603
Здравейте! В сайта на бг пощи по тракинг номера на моята поръчка стои това:
14 Dec 2015 23:55:00   SINGAPORE         SINGAPORE SO5   Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина
Имате ли представа кога да я очаквам да пристигне при мен?

# 604
  • София
Здравейте! В сайта на бг пощи по тракинг номера на моята поръчка стои това:
14 Dec 2015 23:55:00   SINGAPORE         SINGAPORE SO5   Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина
Имате ли представа кога да я очаквам да пристигне при мен?
Със сингапурските пощи максимум 6 дни след датата на изпращане пристигат, така че около 20-21 най-късно трябва да е тук. Последната ми пратка изпратена с тях беше със същия статут като твоя на 13.12 и днес е пристигнала, чакам утре да ми я донесат.

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 19:51 от Elegance

# 605
Elegance, благодаря за информацията  Hug

# 606
За това си поръчах 2 ката, за едни екстри неми се даваха 80 долара повече,то е подобрена и тунингована двойка,поне за мене

Естествено че е подобрена 2-ка - първоначално модела трябваше да се казва Xiaomi Redmi note 2 Pro.
Ако знаеш какво правиш може да си вземеш 3-та доста евтино-вече го споменаха.
Това 3-та че е тунингована 2-ка , обаче го прави не малко по-добър , а доста.
Вече я нямаш леко скърцащата пластмаса на гърба,която на 90% е заменена с метал,имаш скенер за пръстови отпечатъци,имаш 4000mAh батерия , за сметка на 3060mAh при 2-та , а ако и вземеш по-скъпата версия имаш 3GB RAM за сметка на 2GB RAM при 2-та. По-голямата батерия и метала са добавили само 16 грама към общото тегло.
XIAOMI REDMI Note 3 32GB е страхотна комбинация от цена и качество.

# 607
  • Варна
Аз бих отворила диспут ...

А по моя диспут - десети ден - нищо - писах 2 пъти в чата, уж все го ескалират и ефект нулев .... Sad

a.l.e.n.a,преди месец бях пуснала диспут и продавачът  без да отговори направо ми върна сумата в сметката...така ,че провери си твоята. Успех! Hug

# 608
Може ли за съвет,

2 месеца чакаме с нетърпение една играчка, която така и не пристигна. Оставаха ми 2 дни протекция и аз пуснах диспут да ми върнат парите, но продавача го отхвърли. Писал ми е съобщение че те ще ми върнат парите, но да затворя диспута.
Какво да правя, да ескалирам ли... да затварям ли... но каква е гаранцията че ще ги върнат и как става това???
За първи път пускам диспут.

# 609
  • Berlin
Ммм, той май няма как да ти върне парите. Нали като не е получена стоката, сумата стои още в Али и не я прехвърлят на продавача, поправете ме, ако не е така. Така че той няма как да ти върне сумата, не затваряй диспута, от сайта трябва да се произнесат също.

# 610
 ooooh! Crossing Arms newsm78 Twisted Evil Ох , не ме изкушавайте сега с телефона . Иначе си чакам няколко нещица , едното си ми беше за украса за Коледа , ама може и за Великден да го ползвам - така се очертава  Tired

# 611
  • Казанлък
ooooh! Crossing Arms newsm78 Twisted Evil Ох , не ме изкушавайте сега с телефона . Иначе си чакам няколко нещица , едното си ми беше за украса за Коледа , ама може и за Великден да го ползвам - така се очертава  Tired

fifi...ама мнооого е хубав  Laughing Joy Flutter
Аз получих много украси и лампички от JD , та съм готова за украсяване на елхата и стаите.

А да похваля този плеър http://www.aliexpress.com/item/2015-New-XDUOO-X2-Professional-MP … searchweb201560_5

Страхотен е. Няма нищо общо със евтини китайски плеъри за смешни цени. Купих го с купони за около 34$

# 612
http://new.17track.net/en/track?nums=RR046015405VN Откъде трябва да си взема пратката и как да разбера дали е пристигнала, те ще ми се обадят от пощата или ?  newsm78

# 613
  • софия
http://new.17track.net/en/track?nums=RR046015405VN Откъде трябва да си взема пратката и как да разбера дали е пристигнала, те ще ми се обадят от пощата или ?  newsm78
Пратката ви е изпратена към пощата. От там ще ви изпратят уведомление в пощенската ви кутия.

# 614
В общежитието малко трудно ще го намеря това писмо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт