Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 079
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Ако наистина е била в България на 13.11. вече няма да я намериш - или е върната на продавача, или някой си я е прибрал. В пощите непотърсените пратки се пазят 20 дни.
За друг път да си знаеш да проверяваш по-често номерата на пратките в сайта. И ако ти излезе подобна информация бъди по-настоятелна в пощата. Много често служителките си приберат някой пакет и се налага човек или да заплаши с полиция, или с КЗП, или да потърси началник за да изскочи от някъде въпросната пратка.
Най-добре утре върви и отново провери за въпросната пратка, може пък да изскочи от някъде. Ако ли не не мога да помогна със съвет за съжаление.

# 646
Поръчах чанта Kipling за 14 долара. Дойде за по-малко от месец. Чантата е уникална, въобще не личи, че е китайско менте. Препоръчвам! Simple Smile

# 647
  • Пловдив
Зизy благодаря за отговора. До сега съм получавала всичко, не съм си следила тракинг номерата. Ще отида до пощата /вчера също взех пакет/ да попитам за конкретната пратка. Надявам се да имат някаква информация, дори за върната и непотърсена пратка например.

# 648
andonovag Не даваш трагинга , но най вероятно е от тези, които не се следят , поне не коректно , най -лесно е да удължиш защитата с 20 дена и да празнуваш спокойно ,като свършат празниците, можеш да повдигнеш диспут - ако не дойде преждевременно де  Peace

# 649
  • Пловдив
Това е тракинга SYLMY04187910. Точно това направих, удължих защитата с 20 дни. Чудя се дали след това ще ми признаят и върнат парите, ако пусна диспут след 20 дни ако не съм получила поръчката.

# 650
  • София
Получих роклята от алито. По шевовете и кято цяло изпълнението нямам забележки, но материята е отвратителен, боклучав изкуственяк, най-тънкия възможен плат. Изобщо не очаквах това. Как да реагирам според вас?

Според мен ,пиши на продавача  Peace ,ако не ти отговори пускай диспут
Би ли споделила ,коя е роклята
 bouquet

ето:
http://www.aliexpress.com/item/2016-New-Summer-Women-Audrey-Hepb … searchweb201560_8

само колана е друг.

# 651
здравейте, как да сменя картата, с която плащам? ползвам руската версия на сайта, ако има значение.
  Simple Smile

# 652
  • София
Можете ли да препоръчате рокля на Елза, която е хубава не само на картинка? В алито има ли някакви намаления след нова година или няма смисъл да чакам?

# 653
  • Варна
Поръчах чанта Kipling за 14 долара. Дойде за по-малко от месец. Чантата е уникална, въобще не личи, че е китайско менте. Препоръчвам! Simple Smile
Реална снимка дали имаш.Не мога да си представя размерите  Embarassed  Hug

# 654
  • В един копнеж!

Описани са размерите, с линийката се придобива представа.
Признавам си и аз си поръчах една.  Blush Благодаря на Алекс1.

# 655
Здравейте, може ли да помогнете за проследяване на пратка в България. Номера е 1074328417 и пише че е пристигнала тук, но не мога да се оправя в сайта на БГ пощи.

# 656
Номера е непроследим. Следете си времето за защита и от време на време проверявайте в пощата.

# 657

Описани са размерите, с линийката се придобива представа.
Признавам си и аз си поръчах една.  Blush Благодаря на Алекс1.

Няма как да направя снимка. Чантата вече е при гордата си собственичка. За подарък беше и ми е неудобно да карам жената да й я снимам. Simple Smile

# 658
Здравейте, може ли да помогнете за проследяване на пратка в България. Номера е 1074328417 и пише че е пристигнала тук, но не мога да се оправя в сайта на БГ пощи.
Ето това излиза като инфо. за пратката ви в един руски сайт. До колкото виждам от 22,12 е в страната.

22 декабря
    02:22
    Посылка готовится к доставке
    MtyTrack
    19 декабря
    02:10
    Импорт в страну назначения
    MtyTrack
    15 декабря
    01:54
    Экспорт из страны отправления
    MtyTrack
    12 декабря
    01:45
    Посылка готовится к отправке в страну назначения
    MtyTrack
    10 декабря
    20:46
    В пути - Прибыла в промежуточный пункт
    MtyTrack
    9 декабря
    17:01
    Покинула пункт приема посылки
    MtyTrack
    9 декабря
    14:20
    Посылка принята
    MtyTrack
    8 декабря
    09:25
    Информация о посылке получена
    MtyTrack
    7 декабря
    14:01
    MtyTrack
    6 декабря
    21:55
    MtyTrack

# 659
Ето това излиза като инфо. за пратката ви в един руски сайт. До колкото виждам от 22,12 е в страната.
Скрит текст:
    22 декабря
    02:22
    Посылка готовится к доставке
    MtyTrack
    19 декабря
    02:10
    Импорт в страну назначения
    MtyTrack
    15 декабря
    01:54
    Экспорт из страны отправления
    MtyTrack
    12 декабря
    01:45
    Посылка готовится к отправке в страну назначения
    MtyTrack
    10 декабря
    20:46
    В пути - Прибыла в промежуточный пункт
    MtyTrack
    9 декабря
    17:01
    Покинула пункт приема посылки
    MtyTrack
    9 декабря
    14:20
    Посылка принята
    MtyTrack
    8 декабря
    09:25
    MtyTrack
    7 декабря
    14:01
    MtyTrack
    6 декабря
    21:55
    MtyTrack

Има си стандарт за тракинг номерата. Този номер е фалшив (=пратката е непроследима)  и разните сайтове генерират фалшива информация.
Дори в сайта на БГ пощите http://www.bgpost.bg/?cid=176   е описан стандартният международен тракинг номер, който подлежи на проследяване.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт