АСТМА-тема 32

• 89 618
  • 902
  •   1
Отговори
# 135
От днес и кашля. Почти сухо.
Щом кашля сухо аз бих направила пулмикорт  Peace той е точно за тези кашлици ларингитните много добре. дано размине леко!

# 136
Ами снощи заспа почти спокойно, но в 5:30 се събуди с кашлица, 27 дишане и направих вентолин само. Не знам защо съм си внушила, че помага повече. Успокои се и заспа. Одеве се събуди и пак кашля. След час сме на лекар и да видим какво ще каже. Confused

Меган, моите като им слиза все надолу и гледам вентолин да правя. Може и да греша, но знам ли вече... Sad

# 137
Аз правя вентолин само, ако свири  Hug

# 138
Бих направила (и съм правила) превантивно пулмикорт, но не и вентолин. Него - само при свиркане, както каза Меган  Peace

# 139
  • София
Barbabelle, моята е при Памукова, като цяло мисля, че е ок, много пъти съм питала, но явно никой не ходи при нея...не знам как се разбира, че един пулмолог е добър...назначи сингулар, не помогна, назначи пулмикорт и така...в нач на януари ще ходим на контрола -тр. да спре пулмикорта. С него е имала само 1 пристъп и то успях изненадващо да го туширам като вдигнах дозата...и значително по-малко болести. Като го спре, не знам...

# 140
Barbabelle, моята е при Памукова, като цяло мисля, че е ок, много пъти съм питала, но явно никой не ходи при нея...не знам как се разбира, че един пулмолог е добър...назначи сингулар, не помогна, назначи пулмикорт и така...в нач на януари ще ходим на контрола -тр. да спре пулмикорта. С него е имала само 1 пристъп и то успях изненадващо да го туширам като вдигнах дозата...и значително по-малко болести. Като го спре, не знам...
Как така ще го спира точно зимата в грипното време  Thinking аз не бих го спряла тогава, честно  Hug Вие ежедневно ли го приемате? Поне да ти изпише да си имаш при нужда  Peace

Иначе и ние една зима го приемахме профилактично, миналата година го имах при нижда, тази също е при нужда само. Определено откакто се лекуваме с  него болестите минават по-леко и по-рядко боледува  Peace Hug

# 141
Здравейте мами ,имам въпрос на ТЕЛК сме и ми искат АКР в коя лаборатория го правят това иследване за София
благодаря

# 142
Здравейте мами ,имам въпрос на ТЕЛК сме и ми искат АКР в коя лаборатория го правят това иследване за София
благодаря

Ние го правихме в Рамус.

# 143
Много ви моля кажете ми на вашите деца гласчетата как са? От известно време гласът на детето съвсем изчезна,снощи го водих на неотложен кабинет дори. Нищо му няма,не кашля ,няма хрема,няма температура или дразнене в гърлото... предполагат че е възможно да е или ларингит /състояние преди да направи спазъм/ или е странично действие от Серетид. Давам Хомеовокс но не виждам кой знае какъв ефект.

# 144
Аз също ползвам Хомеовокс при нужда.Все пак е хомеопатично и ефекта е след 2-3 дни. Peace

# 145
Вече ще се побъркам.Малката отново е на път да се разболее.Вчера пускахме издледване на имуноглобулини А,G и М.А е под нормата,а сме на преглед в сряда.До тогава ще се побъркам.Изчетох доста неща в нета и май съвсем ще психясам.Някой има пускал ли е такива изследвания

# 146
  • София
А ние сме в период на ремисия - както се изрази д-р Маркова  Heart Eyes. повече от 8 мес.не е правил спазъм/бронхиолити, хрипове, и всякакви такива и ни спря контролиращото лечение с пулмикорт   Praynig

Ще го включим евентуално при бъдещ проблем пак за няколко месеца. Значи камък ми падна от сърцето, 1 година беше плътно на инхалация с пулмикорт и сутрин и вечер, и юни като го спряхме направо ми беше странно първите дни, все имах чувството че нещо не ни е типично за деня...

Пожелавам на всички дечица и майките им да чуят такива окуражаващи новини Praynig

# 147
 bouquet Елвирка, ей това е страхотна новина! Дано нямаш причина пак да почваш пулмикорт скаро.

# 148
  • на плажа
Браво на вас! Чудесни новини!

# 149
Моето уж само малко калля, а на прегледа - спазъм имало, давай вентолин и пулмикорт. Много странно е да има спазъм, който аз не чувам и не виждам, но вероятно е лек, не знам. Тъкмо си мислех, че от година насам не е имало такива изпълнения и сега пак в джаза.

Общи условия

Активация на акаунт