АСТМА-тема 32

• 90 630
  • 902
  •   1
Отговори
# 795
В сряда ще го водя на консултация с пулмолога и ще говоря с него, после ще пиша какво е казал.

# 796
  • Варна
И моето дете стана по-нервно, той е в първи клас, започнахме Сингулера през август миналата година, имах такива очаквания и като споделих с пулмолога -отрече. Било от стреса, че вече не е в градина, промяната и тн ...ама го виждам, че преди не беше такъв.

# 797
Здравейте, момичета, да ви попитам Сингулера с книжка безплатен ли е?

# 798
За сашето 4мг се доплаща 8-9лв за кутия от 28 броя.Таблетките бяха скоро коментирани, прочети малко по-назад ако те интересуват те.

# 799
Благодаря! Променят ни лечението, заменяме ефира със сингулер и пулмикорт с ксизал. Този месец ми поискаха доплащане за пулмикорта около 80 лв за двете кутии, после намериха някаква безплатна партида или нещо подобно и ми ги дадоха пак безплатно. Всеки месец било различно. Но ми е останал спомен за сингулера от преди години , че е скъпичък, а ефира я дават безплатно в момента. До десетина лева, щом е, ядва се.

# 800
  • Варна
Пулмикорта е безплатен с рецептурна книжка, за Сингулер от 5мг таблетки се доплаща 20-21лв ,взависимост от аптеката.
Реално плащаме почти цялата му цена, защото на свободна продажба варира между 23-24лв

# 801
  • София
 Моите са си зверчета и без...казвала съм вече.тази,която не пие е точно толкова дива,колкото пиещата.а тя пие вече 2 г.
Мами,да ви питам-след пристъпа мин.седм.,от снощи пак кашля сухо и астматично.днес е 10 ден вентолин.има ли време,закоето се дава,или мога да го продължавам?егати..не знам какво да правим.
Дали е възм.от дъжда и влагата,но при все вентолин и пулмикорт и сингулар,това вече на нищо не прилича!
Подозирам също изопринозин, който реших да давам оня ден или една смес за сапун.мехури от съб.която давах и мин.седм.като направи първия пристъп. Sad

# 802
Давала съм вентолин и 20дни, понякога се налага, по-добре така, отколкото да се спре прекалено рано и да се усложни  Peace

# 803
Канари, вземи му пусни едни тестове за алергии на това детенце, много се измъчихте, че и начесто.Антихистамин приема ли при пристъп?

# 804
  • София
Kanari, аз и по-назад в темата ти писах, че ти трябва свестен пулмолог, който да владее положението. То това си е мъка и за детенце и за теб.

# 805
Не знам вие как сте, но аз вече съм на ръба. Детето се изнервя, аз се изнервям.....Кога ще се свърши с тоя кошмар!?

# 806
Не знам вие как сте, но аз вече съм на ръба. Детето се изнервя, аз се изнервям.....Кога ще се свърши с тоя кошмар!?
Уф, как не. Напълно те разбирам.  Hug
Зимата и ние бяхме така, едно след друго... пък и трите.
Сега уж е по-добре  Praynig, макар че малката пак си е вкъщи. Миналата беше на градина, като предната седмица кашляше и беше на Вентолин /бях писала тук/, сега пак нещо тръгва.  Crazy Дано го стопираме отначало.  Praynig

# 807
вентолина несе ли дава по време на спазъм

# 808
вентолина несе ли дава по време на спазъм
Да, вентолина е при спазъм  Peace

# 809
  • София
Благодаря.да,трябва! И мислим да сменим пулмолога.не само,ами и за тестовете ще предориемвм вече мерки-тя нали нямаше 3 г.сега ще ги прави май месец,та все ни казваха,че е рано.обаче си трябва.
Пие-пиеше ериус.от 7 дни е на зиртек 2 пъти на ден по 5 капки...
Блондорка,ти ми беше дала координатите на една пулмоложка,ако не се лъжа-до константин величков в един център,нали? Може ли пак да ми напишеш-може и на ЛС,че от тел.трудно търся назад.

Общи условия

Активация на акаунт