АСТМА-тема 32

• 90 614
  • 902
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Канари, антихистамина по-дълго трябва да се пие . Вярно че е мъничка , но те също действат с натрупване, сигурна съм, че знаеш, но да кажа ...  Кураж и да минава скоро  Simple Smile

Моето сега пие ксизал вече 10дни, изписан ни е за 2месеца, в момента е чист, без секрети, но влагата го провокира и през деня чувам се закашля сухо.

# 811
Ами повечето деца тук май са изпили по една кофа противоалергично  Crazy ние първите 2 години пихме ксизал по цяла зима  Outta Joint

# 812
А някой лекувал ли е детето си с кверцетин - в каква форма, доза и имало ли е ефект?

# 813
Моят малчо е на антихистамин от октомври 2014.Успях да го спра само за 20-тина дни този януари.Първо на зиртек, сега на ксизал.
Айс спарки не съм го чувала това.

# 814
Привет мами ние бяхме на Сандаски на санаторума .....И аз и малката болни даже се разкашля дадух  калциев глуконат и зиртек .....ако се засили кашлицата пулмикорт и вентолин......

# 815
Моят малчо е на антихистамин от октомври 2014.Успях да го спра само за 20-тина дни този януари.Първо на зиртек, сега на ксизал.
Айс спарки не съм го чувала това.
За съжаление в бг сайтовете няма много информация: http://bg.winesino.com/alternative-medicine/alternative-remedies/1019052841.html

# 816
  • София
Ох аз не знаех,че е с натрупване.ето още полезно инфо,научено от вас.тогава ще го продължавам засега.тя продължава да кашля сухо давещо.според мъжа ми, понеже не свири,било вирус.обаче на мен си ми звучи като спазъм така сухо и странно без сополи и хрема.

# 817
Ние ще ходим през юни на Сандански. Миналата година много добре му се отрази на моят дявол.
Днес ще ходим при пулмолога на контролен.

------------------------------------------------------------------------
Мина прегледа при д-р Филчев.
Според него раздразнителността е 90% от сингулера и го спряхме. Според него, след като на този етап алергичния тест е отрицателен бихме могли да го спрем. На теста за алергии каза, че можем да му се доверим на 70-80%. Флексотида го намаляваме на 2*2 впръсквания.
Попитах го за хомеопатия каза, че за да действа тя е хубаво астмата да е овладяна, което за нас не може да се каже, че е така. Въпреки това ми изписа три шишенца:
Poumon 15ch, - вечер
Thuya 15ch,  - сутрин
Blatta 9ch - 5 гранули сутрин, през ден бронхоспазми, затруднено дишане, трудно откашляне

Обаче от вчера е със запушен нос и направо съм под напрежение какво ще стане.

Това е от мен, какво мислите за тази хомеопатия, някой пробвал ли е?

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 09:46 от krasuna83

# 818
  • София
И ние сме на същия хал с хомеопатията.
При пристъпи 3 пъти в месеца не може и да става на въпрос.т е аз не бих рискувала.имахме хомеопат мин г.който грубо ни отряза след като една нощ гери се задушаваше и ние я закарахме в спешното и и биха урбазон. Оттогава се отказахме от хомеопатията на тоя етап.

Да ви кажановото-вчера беше на лекар-кашкя непрекъснато.лекарят казал-няма хрипове няма свирене няма хрема не и е червено гърлото.не знам какво и е.може да е алергия,моце да не е...  ooooh! дал синекод и това е.а,и вентолинът спираме,защото след 10 двн не действал.мъжът ми не поискал кръвни...
И ся знам кво ще стане.ще идем на почивка за празниците и ще се влоши,ще търсим лекар,ще дадем луди пари и накрая ще и хакнат аб или ще ни приберат в болница.винаги завършваме по 1 и същи начин.цяла нощ не сме мигнали с нея...цели 3 нощи ми се предоставиха сън,това си е своебразен рекорд  Joy

# 819
  • София
Ние тук Синекода сме го обсъждали много пъти - доста е коварен. Не бих го давала повече от 2-3 дни, а той е противопоказен, ако давате и Вентолин.

# 820
  • Варна
Канари,  колко часа преди лекаря правихте вентолин?
Щом няма хрипове и е чиста от към секрети, може наистина да е алергична кашлицата, но пък нали даваш Сингулер ?
Моето дете миналата година беше така -само суха кашлица, съдираше се, на нас ни изписваха Флудитек да втечнява, ама какво като нямаше нищо...и така още повече го разкашлях и правеше спазъм. Вече е ясно, че е била алергична тая кашлица, но със Сингулера нещата се тушираха доста добре.

# 821
Момичета, тези от вас, които обикновено спазмите идват от вируси../не знам как да го нарека това/ Как действате в началната фаза, т.е първите ден - два, когато нещата още са на течащ нос...?

Чудя се аз ли допускам грешка някъде, че все изпускам положението?

# 822
При нас последните два месеца спазмите са на десетина дни и все по-трудно и бавно се овладяват. Снощи пак безсънна нощ, кашлица до повръщане. За 12 часа дадох три пъти вентолин сироп (смених доктора и той го препоръча пред вентолин за инхалиране). Но заедно с вентолина изписа да давам едновременно и бронхолитин, на листовката на който пише, че подтиска кашлицата. На друг изписвали ли са такава комбинация?

# 823
  • София
Аз никуга не овладявам настинката.гери обикн.правеше пристъп винаги с настинка и последващи усложнения-давах инфлуцид,цинабсин,осцилококцинум...нищо.само 2 пъти е била с чист пристъп-преди 4 мес и сега...
Относно синекода-и аз мисля,че е безсмислен,ще го спра.а пък вентолина не и го бях инхалирала от 22 часа...та едва ли от него да е била чиста.сега и е спрян.макар ще снощи се изкушавах да и дам...

# 824
  • София
Аз никуга не овладявам настинката.гери обикн.правеше пристъп винаги с настинка и последващи усложнения-давах инфлуцид,цинабсин,осцилококцинум...нищо.само 2 пъти е била с чист пристъп-преди 4 мес и сега...
Относно синекода-и аз мисля,че е безсмислен,ще го спра.а пък вентолина не и го бях инхалирала от 22 часа...та едва ли от него да е била чиста.сега и е спрян.макар ще снощи се изкушавах да и дам...
Kanari, имай предвид, че ако дадеш синекод, и гърдите не са съвсем чисти може да да стане голяма беля. Ако има дори и минимални секрети надоло синекод ще подтисне и ако се увеличат става пневмония.

Общи условия

Активация на акаунт