Искам да кажа ... (60)

• 35 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Елит, за сега само рентген съм правила, а той не показва много. Ще искам томография явно, защото ми писна и на мен.

Софи, много хора перат така, но не разбирам защо. Аз просто ползвах по-щадящи препарати за всички. За това попитах. За мен няма логика, но ако обясниш мога и да си променя мнението. Детето го гушкаш в твоите дрехи, стои в същата среда, пипаш го и когато е голо, за това ми се струваше излишно, но може и да бъркам.

# 121
  • Пловдив
Като се пере бельото на ръка, предполагам със сапун, не става ли твърдо и недоизпрано. Ние имаме две перални- едната за бяло и светло цветно, другата за тъмно цветно и черно. После през сушилнята излизат меки, пухкави и почти изгладени. На 10-ина перални, въртим празна пералня за изчистване на наслагванията от прах и омекотители, по казана и уплътненията, щото си тинясват.
     Не виждам думата седмично никъде в поста си. Моля, дами, не интерпретирайте. ХАха, и мен ме досмеша. Какво толкова казах. как пускате снежно бели чаршафи, след черна пералня, пълна с чорапи, анцузи, якета ? Не ви ли цапа бялото пране, сетих се за думата- захабява. Сега имаше промоция на Миле, пералня+ сушилня- 5100, чакам да ми ги доставят. Така, че конфигурацията ще е пълна.Вграденият гардероб в коридора е 2м, Сушилните на вторият ред. Най- старата пералня ще пере работните ми дрехи и обувки и воала, жената, няма да смърди, че цапам пералните, оххх.
Ти не переш и не разбираш от пране. Ако пералнята ти е наред НЕ може да зацапва следващата. Аз пера черно, ама черно и след това си пускам чаршафите и кърпите. Освен чисто черните пера тъмно пране - синьо и сиво, пера светло пране - жълто, зелено, светло сиво(основно униформите на децата), пера червено, пера бяло ниска темп, пера бяло висока - 60грд - кърпи и чаршафи, това са ежеседмични перални по две на ден. Това защото у нас има много дрехи, много цветове и се събират перални. Като се замисля - баси прането му удрям.

# 122
  • В Космоса
Не знам за двете перални, ама искам и аз колона с 3 монитора. Party

# 123
  • Пловдив
Аз пък не искам повече. Едвам устоявам на бурята да нямат децата телевизор в стаята си. Всички ме натискат, децата, баща им, аз съм се запънала - не!

# 124
  • някъде ... тук ...
Даун, добре ще е Hug

Ни две перални искам, ни 5 телевизора. Омрънках всичко като донесоха спечелен тв от томбола моите. Бяха супер щастливи. Съзнавам, че им скофтих настроението, ама толкова години удържам да няма ТВ по спални и детски и сега - туп  Tired

# 125
  • В Космоса
Аз затова написах "монитора", не "телевизора". Ще си компим ние. Mr. Green Не, че ще е постоянно и не, че и без колона не го правим, но някак ми хареса идеята.

# 126
  • някъде ... тук ...
Старият телевизор, щото е по-малък (ама пък е доста по-хубав и аз си го избирах Crossing Arms), в момента е в детската и се ползва и вместо монитор на компютъра.
Имаме си служебни лаптопи, а баткото си има настолен, ама в общежитието. Стигат толкова Simple Smile

# 127
  • В Космоса
Аз съм с настолен, отделно си имаме лаптопи, а малката таблет, но бих ги заменила за една колона в хола с три монитора. Някакво футуристично такова си го представям. Grinning

# 128
  • някъде ... тук ...
Сега те прочетох. Колоната ти е дерта  Laughing
Интересна идея си е.

# 129
Досега обикалях за торта. А обикалянето започна от снощи 00:30 - пътят до Метро затворен отвсякъде, обикаляхме като гламави и накрая -свършили тортите  Crazy Ще поръчвам на сутринта - затворено за доставка  ooooh! И започнахме обиколка на случаен принцип от сутринта, та до сега. Уф, дано поне е вкусна.
Довечера по повод на това, че сме си вкъщи, ще чистя  Mr. Green Опитва се да ме заболи глава.
Пране в две перални е абсурдно, извинявам се. И мога да мина с бяла кърпа през уплътнението, абсолютно чисто е, гарантирам, защото се бях втелясала в началото да забърсвам там на няколко седмици - нищо, именно с бяла материя  Wink Не откачайте,
Днес ще ми дойде една кафе машина, от някакви с транспортни дефекти, уж много добри отзиви чух, но ще видим как е.

# 130
  • В Космоса
Сега те прочетох. Колоната ти е дерта  Laughing
Интересна идея си е.

Peace Grinning

# 131
Мър, специален повод ли имате? Може и да си писала, но съм го пропуснала.

# 132
  • Варна
Голямо ровене в прането му дръпнахте  Laughing

И аз нямам Тв в спалнята и няма да сложа, там
други дейности е предвидено да се извършват.
За малките склоних да имат Тв в стаята, не
разрешавам обаче да гледат техните си програми
във всекидневната. Омразила съм ги картун и дисни.

Имаме вече билети за Star Wars -Ловето е доволен.

# 133
Прането го деля на цветно, черно и бяло. Толкоз. За първи път чувам за препарат за почистване на пералнята, но ще потърся. За миялната знам и ползвам.

Дрехите на детето ги прах доста време отделно (до към 3-4 г.), но то беше защото беше с атопичен дерматит и ползвах специален препарат.

Един телевизор имаме у нас, който гледа – гледа в хола, двама сме, спогаждаме се, и без това колкото по-малко, толкова по-добре.  Изобщо не мога да си представя три телевизора да работят едновременно в едно помещение, аз не бих издържала на такава олелия. Изобщо, колкото по-малко техника, толкоз по-добре, смятам аз.

За хобитата още вчера щях да пиша, но се замотах. Много обичах да градинарствам едно време, но преди известно време ми мина мерака. Сега ако купя някакви растения за терасата, те са сезонни, да знам, че е нормално да прецъфтят, ще погинат и да не ме е яд, че съм ги уморила. Тангото и скалното катерене са ми скорошните страсти, за съжаление на танго няма как да ходя вече. 

Лина, браво за гащите.

# 134
Мър, специален повод ли имате? Може и да си писала, но съм го пропуснала.

В офиса, Цвети Simple Smile Но тортата си е неизменна част, искаха аз да я правя, но нямаше кога, та решихме поръчкова, но... важното е, че сега сме готови да я изядем  chef

Общи условия

Активация на акаунт