Искам да кажа ... (60)

• 35 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ооо, обувките са ми другата страст. Имам сигурно 40 чифта и понеже мога да шофирам само с балеринки почти с едни и същи ходя или се преобувам преди да сляза.

Сшушам новините, предложение за винетки 145 лв. как не ги е срам за тези никакви пътища. Лошо няма, ама да ги влагат все пак в поддръжка.

# 46
Добър ден ,

Благодаря за новата тема  bouquet

Хобита имам много и много неща обичам да правя ;книги, писане, филми, музика, танци, подреждане, кулинария/готвене с хапване, разходки пеша , Нет  Mr. Green, фотография, сън  Crazy, астрология, мода, дизайн ,астрономия, философия, медицински журнали  и детско развитие публикации Blush , пътувания, лирика, психарии , езотерика, рисуване, разговори и т.н.

Онна, радвам се ,че стиснатите палци са помогнали поне малко. Заведи детето както ти препоръчаха и следи кое как и по колко се дава  Hug

Софи, браво .Това ти ли си го правила ?  bouquet

# 47
Като се замисля, нямам хоби. Обичам да гледам сериали, да чета книги и да готвя. Много ме е яд, че сега нямам време да готвя. Рядко ми се случва. А ние обичаме да се глезим в това отношение. Някакво хубаво мезе с бира или вино вечер - това ни е хобито  Wink

# 48
  • Пловдив
Ако някоя от вас има за хоби да чисти и подрежда е добре дошла да си го упражнява у нас.

# 49
Ако някоя от вас има за хоби да чисти и подрежда е добре дошла да си го упражнява у нас.
bowuu

Но обичам като изчистя да си стои чисто  Joy

# 50
  • Пловдив
bowuu

Тоя филм с чистото го няма у нас. Чисто е ... докато влязат тигрите.

# 51
  • София

И аз обичам така! Напоследък, откакто и дребосъчко тръгна на градина ми се случва за цели 5-6 часа да е да си стои чисто bowuu Голям е кеф значи, влизам в стаята, а там нещата са точно както съм ги оставила. Почти граничи с нереалното... за мен.

# 52
bowuu

Но обичам като изчистя да си стои чисто  Joy
Тоя филм с чистото го няма у нас. Чисто е ... докато влязат тигрите.
Е ,това не го вярвам .
Ти да не си ги строила в редица  и научила .Това няма да го повярвам и да го видя .

Имам една много близка приятелка/съседка  .
Има двама сина с 2 години разлика и трети с 12 години разлика с първия. У тях е като в аптека .Не знам как ги е научила тази жена ,но от малки се събуват пред входната врата и бегом в банята да си изперат чорапите и проснат .Обувките с мият на всяко излизане и бяха с най-белите маратонки и лъснати обувки.

Стаята им изпъната ,чинии се мият на секундата , трохи се обират веднага , килими се тупат по 5 пъти на ден след хранене ,пък прах , хаос или нещо извадено ,неизгладено или не-зашито никога по тях няма да видиш.
Уникално добри ,вежливи и добре възпитани деца бяха и жените им са много доволни от тримата ,а тя е носена на ръце баба и майка .

Апропо ,майка им е с основно образование ,но работи на 3 места и има най-модерният и поддържан дом.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 20:42 от Анонимен

# 53
Нямам достатъчно време за най-любимата ми дейност - ходене в планината.
Мъжът ми обича разходка с конкретна цел - гъби, билки, да показва на децата различни видове птици, гущери, насекоми и пр. По- изследователска, естествоизпитателска разходка.  Децата също си падат по този тип излизане.  И затова напоследък не ми се получава най-любимото - ходене, ама яко ходене- бързо и с конкретна цел - от едно място до друго, да се извърви, изтича  Simple Smile определено разстояние.

# 54
  • София
Това е някаква супер жена. Или пък е случила на невероятно поддатливи на тренировка деца.
Аз водя неистова борба с голямото момче да си оправя леглото и да си хвърля чорапите в коша за пране Tired Подозирам че ще ми е по-лесно да науча някое куче да ходи на два крака, вместо него на някои хигиенни навици... Sick а уж ми е дете, пък и баща му е сравнително упрятен човек Rolling Eyes

# 55
  • Пловдив
Аз тая работа с чорапите не я разбирам. У нас пере пералнята.

# 56
Онна , най-обикновена жена е . Не е учена ,не е нещо специално и няма послушни деца ,които само изпълняват ,но с аживели труден живот с баща си и са се обединили и след равода много си помагаха .

И аз не знам как точно ги е научила ,но въпреки,че у нас сме чистници такова нещо страшно голямо впечатление ми правеше още тогава.

Не е имала най-лесния живот, третия син е от 2ри съпруг -и  двамата мъже бяха  ooooh! ,но тя като някаква скала си отгледа децата ,заряза мъже и работеше като вол за да имат и у тях винаги е много хубаво .Ама много .

Възхищавам се на такива майки .

Едната ми леля има само една дъщеря и тя е същата .
 На 3 години я караше да си пере чорапите ,да си ги проска с малки щипки и да чисти стаята си и с  прахосмукачаката .

Все и се чудехме защо тормози такова малко дете ,но сега я разбирам .
Аз съм била на 10 когато тя се роди и помня много добре колко я строяваше.

А у тях винаги има домашна торта, чудни гозби подредени ина  нагиздена маса, все едно Некерман дом , изпънати , оправени и изгладени всички . Талант си е . Няма спор.

Щерка и стана архитект и са най-сплотените майка и дъщеря.
Дай Боже всекиму такива разумни и възпитани деца .  Praynig

# 57
  • Пловдив
Абе... аз чак толкова не ща. Да, признавам, мамлко повече ред би ми дошъл добре, ама не ЧАК толкова много ред.

# 58
Абе... аз чак толкова не ща. Да, признавам, мамлко повече ред би ми дошъл добре, ама не ЧАК толкова много ред.
О, аз искам ,но времето ще покаже дали съм успяла . Peace

# 59
  • Mediterraneo
Предпочитам да ми е разхвърляно малко, но децата ми да са щастливи и доволни да си живеят детството. Извинявайте, но това чистене с прахосмукачка от тригодишно дете или пък пране на чорапи... Граничи ми с мания и не го приемам.
У дома винаги е чисто и що- годе подредено, винаги има домашно приготвена храна, прането е изпрано, доскоро гладех и гащи( тази лудост малко я отстраних), всички сме чисти и спретнати. Без децата ми да слугуват  Tired Stop

Общи условия

Активация на акаунт