Искам да кажа ... (60)

• 35 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ние на село,при баба и дядо имахме 2 телевизора,един връз друг-от единия звук,от другия картина  hahaha.Събирах децата да им се кефим и да гледаме Арабела и Синьо лято  Hug
О,да и отделна центрофуга имахме  Peace,гъзарийка...след 30 години как ли ще ни подбъзват и нас,с днешните ни електроуреди  hahaha

# 91
Съвсем за мезе ме взехте. Разбира се, че се цапат пералните, с калгон, без калгон, все тая.

# 92
Разбрахме нещо ново днес .Трябват поне две перални и две сушилни в един дом.
Питам се дали се спира тук или трябват и две съдомиляни, фурни,  хладилника , бани, тоалетни,  легла....?Малко Кошер ми идва всичко. newsm78

Аз дори едно шише за чистене на перални не свършвам месечно ,защото не пускам химии в нея. Пера всичко в една , на година 2- пранета празни ако извъртя и дотам с чистенето . И имам много снежнобели дрехи, чаршафи и хавлии.

Май ни взеха за канарчета ...

# 93
  • Euskal Herria
Ъъъ, признавам си, че у нас телевизорите са доста - във всяка стая имаме, че и резервни. Ама мъжът ми е виновен за това.  hahaha

# 94
Контесо, не исках да комлексирам никого. И тъй като прочетох Яни, за ТВ- тата, в хола около носещата колона съм сложил три, всеки с пет метрови слушалки. Като пусна спорт, кифлите викат аааааааа. Айде сега всеки на телевизора си, и пак сме заедно, в едно помещение.

# 95
Сандоканчев , доста далече си от комплексирането на някой тук и не разбирам напъните .

Т.е. разбирам в 12 вечерта кое е по-интересното за теб от жената ,но тука сме жени и си говорим за неща, които ги правим доста по-често от средностатистическия мъж и да ми развиваш теории за чистенето не върви.

Взел си си харна булка , зарадвай я тази вечер. Стига си ми писал щуротии  hahaha

# 96
  • Euskal Herria
Не че нещо, ама какъв ще да е този хол, дето три телевизора побира, отделно са останалите мебели и уреди  newsm78... Освен ако не са мини тв.
У нас всеки си има телевизор в стаята, в общите помещения също има. Същото е положението с таблети, лаптопи и разна друга техника. Какво да се прави, всеки си има своите хобита и мании. Поне сме се разделили у нас - кой към какво има слабост  Mr. Green.

# 97
 Да и на мен ми е интересно да видя дома на Сандо,сигурно е като изложбена зала на техника  Wink

# 98
Контесо, нямам напъни, като имам вземам имодиум. Булката ми е харна, верно, спи отдавна. Малката не е на училище утре и си правим компания. Учим за Софроний, Паисий, Априлов и братята, пък аз пиша между другото. Яни, в хол 50 кв., с шибана, гадна колона по средата, която няма как да скриеш, освен с триъгълник от техника. Двата са 55 инча, на дребната е 42. На жената е О лед, щот да вижда от различен ъгъл, кога готви, Моят е с два процесора, смарт, Панасоник. Само малката е онеправдана, но за Коледа, може да я зарадвам с нещо по- добро.

# 99
  • Euskal Herria
Панасоник беше старата ни техника, сега сме на Самсунг, почти за всичко и навсякъде. Единствено за спалнята наскоро взехме Панасоник, ама заради размерите - вградили сме го.

# 100
Нова тема ,че и 3 страници изписани вече - бравос!
Интересен въпрос за хоби... първо сигнално бих
отговорила : да бягам", като Форест Гъмп казва -
"Вярвам, че оцеляването е най-вече в бягането"  Laughing
Което ме подсеща за друга моя мания обувки... никога
не са ми достатъчни, и вечно имам нужда от нови и нови...
пак ще изцитирам  Форест Гъмп:/снощи го изгледах пак /
"Мама казваше, че можеш да разбереш  сума ти неща за
един човек по обувките му. Накъде е тръгнал, откъде идва."

Последната година съм запалена по TRX, но дали ми е хоби?!
Иначе не съм гъзоръка, справям се с почти всичко, но бързо
ми писва и заменям със следващо. Книги, филми са ясни без
тях не мога, другата ми краста е модата.

Та, така... иначе мечтата ми е грънчарство, и Софи благородно
завидях, че го практикуваш. Някой ден дано да мога и аз.  Praynig
Акашче бързо оздравяване  Hug

Като каза Форест Гъмп, аз имам и друго хоби. Колекционирам нахапани ябълки.  Laughing Имам доста.

# 101
Едно шише за почистване на перални отива за месец.Какво ме направихте вие, като пъхнете бяла кърпа между барабана и сивото уплътнение, завъртете по обиколката на отвора, чисто бяла ли излиза?!?

Ако ще те успокоя, и аз си мия пералнята и миялната веднъж в месеца. За пералнята препарата е на прах. Слага се в барабана и се пуска на най-високите градуси. За миялната е в пластмасова опаковка и се слага в машината.

Аз пера дрехите от тъмни към светли, в една машина. В смисъл, започвам с тъмни, после червени, после синьо-зелени, после светли и накрая бели. Най-накрая пера хавлиите. Суша почти всичко, без по-деликатните материи. Тях окачвам на закачалки и суша на въздух. Гладя. Отчетох се!

# 102
Хайде събуждайте се, че ми е скучно. Сецнах си гърбът и съм в къщи и полудявам.

Никога не съм прала дрехи отделно, освен, ако не искам да избелвам нещо. Дрехите на детето са от първия ден в общото пране, но аз съм мърла. Искам нова пералня обаче, която да има 15 минутна програма. Тениска, носена 1 час няма нужда от повече, освен, ако не си се валял в кал и л-на.

# 103
  • някъде ... тук ...
Явно вярно съм разбрала.

Даун, аз съм същата.
Моята пералня има super ligth режим точно за такива случаи - до 1 кг пране.

# 104
Явно вярно съм разбрала.

Даун, аз съм същата.
Моята пералня има super ligth режим точно за такива случаи - до 1 кг пране.

Завиждам благородно Simple Smile. Сега просто нямам едни 4000 за нова Sad, но пък имам билет за тотото, та не се знае Wink. Аз съм доста стратегически ориентирана, но напоследък нямам никакъв план Б, освен спечелване на лотария  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт