Искам да кажа ... (60)

• 35 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • дядовата ръкавичка
Vanini, благодаря за рецептата  Hug. Ще я опитам, макар че предпочитам сама да си правя кремовете и блатовете.
Мър, благодаря и на теб за линка  Hug и честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава!

Onna, браво на момчето! Да не съм чула да се оплакваш от него  Simple Smile

белинда, съчувствам, дано се възстанови баща ти.

Моите тийнове са поносими засега, само помежду си много се карат, обиждат понякога  Confused.
Аз съм повредена, няколко нощи подред се будя към 5 ч. и не заспивам. Нерви ли е, що ли, по принцип съм ленивец.

Скрит текст:
Мъж ми е луд. Сутринта замина за Истанбул с кола, като планът е да се върне днес. Не е ходил никога там с автомобил, не знае къде отива  ooooh!, преди малко ми прати някакъв адрес да издирвам в нета.... . Знам, че трафикът там е някакъв ад ..... Да беше на 20 години, да разбера тази безотговорност и лудост, ама съвсем не е.... Сега цял ден ще го мисля и пак няма да спя  Crossing Arms  

# 661
Мър, да е жива и здрава майка ти!

# 662
  • Някъде там
Белинда, бързо възстановяване на баща ти!
Мър мяу да ти е живо и здраво майчето.
Уф ние с моята сме след от около 20 дни на една дата родени та изпадаме в дупка и двете и е малко сложно. Grinning
Айля те мъжете по принцип са такива опаки..когато трябва да рискуват не го правят а когато най-малко се изисква и очакваш ти сервират такива приключения че те е страх да си го помислиш само.
 Grinning е сигурно не всички но моя определено е такъв.

# 663
  • София
Ние цялостно се пускаме в тез пътувания демек целия катун.Миналата година стигнахме до острова за 26 часа без да спираме и само мъжът ми караше Laughing

# 664
  • София
...И не мога да се стърпя да не го и похваля пък - има златен медал на Математика без граници, фръц!  Laughing

Оnna, браво на детето, много е умно!
Дъщеря ми отново започна да кашля  Confused, точно си бях поела дъх няколко месеца. Много рядко спи следобед, а иначе е поспалана, не може да се кротне от щуротии и да легне да си поспи. Всяка сутрин ставането за градина е кошмар, то сълзи, то нерви, минавам през цяла София, за да стигна на време за работа и всяка минута ми е ценна, а диването не пропуска да ме направи на маймуна докато излезем.

# 665
  • София
Добър ден. Бързо оздравяване и възстановяване на болните.
Седмицата ми тръгна зле. От вчера никаква работа не съм свършила. Не мога и да се стегна  Tired
Мразя да пътувам. Не знам дали има други като мен. От познатите ми никой не е така, всички обичат.

# 666
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

# 667
Добре завърнала се, Белинда! Много се радвам да те видя!
Дано се оправи баща ти бързо, макар да знам, че не е лесно в някои случаи...

Петокласника - обичай го и го разбирай, това ще ти кажа аз. Бъди му приятел, достатъчно голям е вече за това. Говори с него като с равен, умувайте как да решите проблемите, питай го той как вижда нещата, какво мисли. Искай помощ понякога от него - това ще му даде самочувствие и самостоятелност, ще се чувства важен и ценен. И най-важното - хвали го при всяка и най-малка възможност. Не го критикувай и не си упражнявай сарказма върху него (ако въобще го правиш, де, някои родители много обичат да иронизират тийнейджърите, смятат го за готино, но не е.)
Знам, че съм като Мирча Кришан с краставицата с това да повтарям, че деца се възпитават с разбиране, но не мога да спра, защото съм се убедила, че в това е истината.

# 668
Добро утро..искам да кажа че никак не е лесно да си имаш 2 тинейджърки в къщата,това тийновете са цяла различна планета.. Grinning

Аз имам една, но ми стига. При това е добро дете.  Laughing

# 669
Добро утро, заради схванатия врат не можах да спя и ми е много криво. Жаки ме разиграва до 12 снощи не искаше да заспи, мисля че вече трябва да спра следобедния сън, защото вечер няма усмиряване. Защо е такова опако това дете не знам, Мими до първи клас включително си почиваше за по час. И ако не я слагам да спи какво ще я правя цял следобяд, използвах времето да си довърша работа или да домакинствам, тя като е будна няма да ме остави на мира. Понякога истински съжалявам, чене мога да я дам на градина, трудно ми е. И на кака си ще досажда как ще учи, като кречеталото не спира.
Подариха и едно килимче музикално, който го ме измислил и най- вече заради това, че не може да се намаля звука, трябва да подлежи на съд:) От сутринта го пуска и се започва...Ако можех да ви пусна клип със шумът у нас в момента, жива щяхте да ме ожалите:) Не знам дали от лекарсвтвата, но Жаки е много нервна и се тръшка за всичко, една майка ги е раждала, по един начин ги гледам, а са различни вселени със сестра й ooooh! С Мими до ден днешен, когато е почти на 15 не съм имала проблеми, пубертетът и е толкова  лек, че ме е страх да се похваля, ама малката....от сега ми се е свила душата.

Може да е от лекарствата.

# 670

Снаха ти да не е с черен колан? hahaha

То не че и трябва, с такава свекърва-мечта! И моята няма нужда от черен колан.  Laughing

# 671
Мър, да е здрава и щастлива майка ти.
 Айяла, ужас, аз също бих се притеснила от такива внезапно появили се настроения за приключения. Всичко ще бъде наред  Hug
buni, да минава на детето бързо.
Светалчо, това за черния колан Laughing Нещо ме изненадА.
Онна, забравих да честитя на момчето ти. Браво bouquet Моето твърдо отказа тази година да ходи на математически състезания. Реши си, че математиката не му е интересна и това е.  

# 672
  • югозапад, под "Марков камък"
И моята щерка с кашлица и силно зачервено гърло, антибиотика не й се размина.
С баба й се гледат, а аз съм на работа за съжаление. През десет минути ми звъни по телефона да си говорим, че много й е "скучно" и нищо не мога да свърша без да ме прекъсва. Сутринта дойде с мен до работата за малко след прегледа при лекарката и за да й дам лекарствата си свали апаратчето, прибра си го в кутийката, а аз с целия си акъл заедно със салфетките съм го метнала и него в коша за боклук. Десет минути след това обърнах целия офис да го търся докато накрая не бръкнах и в коша, добре че беше в кутията и пак се дърпаше и не искаше да го слага повече, защото е било в коша..

Мър, да и здрава и щастлива майка ти!

# 673
  • София
И моята няма нужда от черен колан.  Laughing
Моята има нужда само от колан.  Whistling

# 674
Онна, и аз забравих да честитя на твоя отличен и отличЕн математик. Браво на него!
Възхищавам се на всички хора, които имат в мозъка гънка за математика. Пожелавам му да покори всички върхове на тази уважавана от мен наука!

Софи, аз имам две снахи. Нямат черни колани Joy Joy ама аз ги обичам и затова гледам да не им досаждам и да им се пречкам в краката. Аз съм се доказала, когато е било моето време, сега е тяхното - отстъпила съм колкото крачки трябва назад и само помагам, ако дадат знак, че имат нужда.

ВалерИ, това го пуснах малко на майтап заради Жаки - и заради други, които имат проблеми със свекървите Joy Joy

И моята няма нужда от черен колан.  Laughing
Моята има нужда само от колан.  Whistling

Тонка, твоята кръстът ли я боли? Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт