"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-27

• 19 937
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Ан тъй  Mr. Green така се посреща госКе  hahaha
Laughing Laughing
Много благодаря за софрата bouquet
Феми, благодаря и на теб за червеното винце, но Драгана не е моя стил. Предпочитам класика Rolling Eyes Моцарт, Бах, Бетовен...но Чайковски ми е фаворит,но не с ''Лебедово езеро'', а с '' Валса на цветята'' Heart Eyes
Олееееее ooooh! ooooh! ooooh! бегай далече от мене Naughty

# 601
      джангър трябва се дига  Mr. Green Joy

Профи  spoko  по тоя въпрос се консултирайс Мичонка   тя можи ти каже нещо за косата  Peace

# 602
Ан тъй  Mr. Green така се посреща госКе  hahaha
Laughing Laughing
Много благодаря за софрата bouquet
Феми, благодаря и на теб за червеното винце, но Драгана не е моя стил. Предпочитам класика Rolling Eyes Моцарт, Бах, Бетовен...но Чайковски ми е фаворит,но не с ''Лебедово езеро'', а с '' Валса на цветята'' Heart Eyes
Олееееее ooooh! ooooh! ooooh! бегай далече от мене Naughty
обещавам да не те поздравявам с класика Laughing
Профи, със сигурност не върви с ракийка и с трушийка. Аз за това и не пия сигурно Rolling Eyes но виното го уважавам Laughing

# 603
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Профи  spoko  по тоя въпрос се консултирайс Мичонка   тя можи ти каже нещо за косата  Peace
Феми, то от старост бре! Няма управия. Laughing Peace

Бубе, и аз не пия, ама хапвам. newsm47

Айде почна Парампарчата, засядам пред ТВ-то.

# 604
 Бубе  и аз го уважавам винцето  Mr. Green и   ракийката   и ликьорчето  Mr. Green Wink Joy

Наде Hug

# 605

Като чуя за фризьори и ми се подкосяват краката. Всеки път когато отида, излизам ревяща от салона Crossing Arms

# 606
Здравейте. Аз съм Бубето Hug
Много ми се иска да се присъединя към вас, въпреки, че напоследък сте доста скучни, но ви чета отдавна.
Наистина ли сте толкоз откачени или само правите пози newsm78
Ха, ха, Joy ти как мислиш, newsm78 а добре дошла!?!
Искаш да кажеш, че в последно време сме кротки, а не скучни. Naughty
Профче, моята коса по същия начин, много твърда стана напоследък, ни с балсам, ни с нищо затова и спрях да го използвам, а сега покрай ремонта, и след баня съм все тупирана Mr. Green в главата. 4470 Joy
Бубе, не знам що ревеш след фризьор, но веднъж моя така го бяха подстригали(хипар с гребен #Crazy и без бретон, #Crazyвлезна за едно, а го омаскариха от некадърщина ooooh!), че и аз ревах, а той милия от срам ходеше посред лято с шапка докато му израсте и отидохме при нашата си фризьорка, която се върна от почивка.

# 607
     джангър трябва се дига  Mr. Green Joy

Профи  spoko  по тоя въпрос се консултирайс Мичонка   тя можи ти каже нещо за косата  Peace
Като чуя за фризьори и ми се подкосяват краката. Всеки път когато отида, излизам ревяща от салона Crossing Arms

И аз бях така  много съм си патила  ooooh! но открих добра фризьорка , която не ме оризилява и не стриже късо и ме боядисва доволна съм   Peace на другите и викам искам форма а те кат почнат и кълцат а моята коса расте бавно  ooooh! и  smile3511

# 608

И аз така ooooh!

# 609
Буб, добре си дошла  Hug от де си  newsm78

# 610

и аз затуй не одя и ползвам контактите  Party

# 611
Здравейте. Аз съм Бубето Hug
Много ми се иска да се присъединя към вас, въпреки, че напоследък сте доста скучни, но ви чета отдавна.
Наистина ли сте толкоз откачени или само правите пози newsm78
Ха, ха, Joy ти как мислиш, newsm78 а добре дошла!?!
Искаш да кажеш, че в последно време сме кротки, а не скучни. Naughty

Добре заварила. Може и така да се каже Peace

Буб, добре си дошла  Hug от де си  newsm78
Благодаря
От София съм

# 612
Бубе  и аз го уважавам винцето  Mr. Green и   ракийката   и ликьорчето  Mr. Green Wink Joy

Наде Hug
Пропуснах поздравът ти, сори. Hug

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи мен последно ме стригаха в Софето, уж малко вика, а ми зе половината коса  Mr. Green

# 614
Значи мен последно ме стригаха в Софето, уж малко вика, а ми зе половината коса  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт