За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз с благодарности за темата bouquet
Започнах Обещанието, за сега ми харесва.
И, за да не оставам по - назад  от вас да изкоментирам как зарязах  Този мъж  към края, не издържах. Заинтригувахте ме много с Морето на спокойствието и ще я търся.

# 31
Оф, напоследък съм изпаднала в голяма читателска дупка, с малки изключения каквото и да започна го зарязвам на второто изречение без значение от жанра Sad
Надявах се на Този мъж, но като чета последните ви коментари май ще я заобикалям отдалеч. Никак не съм фен на Нюансите или Кросфайър и се съмнявам да ми хареса. Добре, че реших да изчакам с покупката докато наближи издаването на следващата книга.

Иначе последното което наистина ми хареса и ме остави леко зашеметена (в хубавия смисъл) е Морето на спокойствието. Много добра и разчувстваща книга. Иска ми се и аз да си намеря един Джош Heart Eyes Определено си заслужава човек да си я купи.

Относно Завещанието... много харесвам авторката, но тази книга ме остави леко.... объркана. "Девойката" уж е на 40+, а през цялото време се държеше като някоя тинейджърка. И като разсъждение и като държане. Като се изключи това... много хубава книга.

ПС: Чакам предложения за някоя страхотна книга, без значение от жанра  Praynig

# 32
  • София
Cassy, Морето на спокойствието и аз много искам да я прочета. Откъде намери/закупи твоята? (от София съм)

# 33
  • София
Започнах я    bowuu  Ще пиша като има нещо интересно.

Стискаме палци да  издържиш до финала.  Wink

Скрит текст:
Значи аз стигнах до тези прословути 4  дена и след тях ми е супер тъпо за нея. Спи с него, а той си правил кефа с други. Тя го пита къде е бил, а той казва, че няма значение, нали сега бил с нея. Наглост!  ooooh!

Тя въобще не заслужава съчувствие. Във втората книга, 2-3 пъти се обърка и скръцна със зъби на Джеси, той стана по -нормален, тя започна да се вайка колко й липсвал предишният Джеси  Tired

А някой знае ли какво е англ. заглавие на "Морето на спокойствието"?

# 34
  • София
Май Този мъж на никого не успя да се хареса. Съгласна съм, че не е литературно постижение, и на мен ми досади доста, но се замислям и за нещо друго.

Напоследък ми е все по-трудно да ме грабне някоя книга, нищо не ме кара да фантазирам, навсякъде плоски и повтарящи се сюжети, беден език, неубедителни персонажи. Просто прескачам от една книга на друга, без нищо да ме докосне и без да остави следа. До степен такава, че ми е по-интересно да ви чета тук отколкото самото четене на книгата Simple Smile. Сякаш по-голяма тръпка ми стана да запазя удоволствието от очакването от излизането на нова книга, да се зарадвам когато я намеря, и накрая да я кача онлайн за да я предам на други.

Та се чудя, доколко наистина липсва качествена литература и дали просто не става въпрос за пренасищане, така де, наистина се поразглезихме от лесния достъп до нови книги и големия избор.

# 35
  • София
Започнах я    bowuu  Ще пиша като има нещо интересно.

Стискаме палци да  издържиш до финала.  Wink

Скрит текст:
Значи аз стигнах до тези прословути 4  дена и след тях ми е супер тъпо за нея. Спи с него, а той си правил кефа с други. Тя го пита къде е бил, а той казва, че няма значение, нали сега бил с нея. Наглост!  ooooh!

Тя въобще не заслужава съчувствие. Във втората книга, 2-3 пъти се обърка и скръцна със зъби на Джеси, той стана по -нормален, тя започна да се вайка колко й липсвал предишният Джеси  Tired

ooooh! Откъде "изкопават" такива кифленски женски образи?! Crossing Arms

# 36
Запис от мен  Peace

# 37
  • София
The Sea of Tranquility

# 38
  • София
Мерси  Simple Smile Ще я чета.

"Този мъж" 3 - 8%

Скрит текст:
Започва със сватбата им в имението му. Той пак се прояви - докато баща ѝ я водеше към олтара, преди да са стигнали, Джеси отиде при тях, взе ръката ѝ и я закопча с белезници към себе си. Тя обяснява как Джеси е изгонил Сара, като е разбрал какви номера е въртяла. Брат ѝ, обаче, се държи резервирано към Джеси. По едно време поиска да говори със сестра си, Джеси благоволи да свали белезниците, обаче Ава и Дан се скараха, той я хвана за рамото, Джеси се появи и щяха да се сбият, Ава ги разтърва. След което тя поиска пак да ѝ сложи белезниците, защото било съжалявала, че ги бил свалил ( smile3555) Връщат се те при гостите и по едно време пристигна Джон, притеснен, и поиска да говори с Джеси. Той се съгласи, Ава се ядоса и каза, че не можел да маха белезниците само когато на него му е удобно, той я игнорира и отиде да говори с Джон насаме. Ава отиде до тоалетната и завари Кейт с брат си (припомням, че бяха бивши гаджета). На нея съвсем ѝ отиде настроението и реши да потърси Джеси в офиса му. Там го завари насаме с Корал. Сега, тук не помня дали тя се явяваше в първата или във втората книга, затова пояснявам. Мъжът ѝ беше този, заради когото беше идвала полиция в имението. Оказа се, че Корал се влюбила в Джеси, все още е влюбена в него, и заради това мъжът ѝ се е развел с нея, като я е оставил без никакви доходи и пари. В предишната книга тя беше помолила Джеси да ѝ помага финансово, той се беше съгласил, но Ава като разбра за това, му вдигна скандал, и той каза, че после е отказал да дава пари. След това Корал беше идвала веднъж или два пъти в апартамента му, беше звъняла по телефона... И сега цъфна на сватбата му, за която знае. Ава само се завъртя, без да каже нищо и отиде някъде из градините на имението. Малко по-късно Джеси я откри и седна при нея. Дотук съм стигнала.
Дотук се оказва доста интересна, всъщност, и не съжалявам, че я започнах. Действието е динамично. Дано да успее да ми "оправи вкуса" от втората.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 23:48 от milenaka

# 39
Май Този мъж на никого не успя да се хареса.
Не успя да се хареса на нас, виж във фейсбук групите са на друго мнение. Как ги била докоснала книгата, как била велика и т.н.  Доста се чудех да ги питам с какво толкоз ги е докоснала, но се отказах като се сетих че  когато казах че нюансите са ми  пълна боза, едва ли не ме набиха виртуално ...Ква съм била проста , щом не  съм разбрала истинския смисъл на книгата...и как не съм имала достатъчно мозък за да вникна в нея !! newsm78

# 40
Май Този мъж на никого не успя да се хареса.
Не успя да се хареса на нас, виж във фейсбук групите са на друго мнение. Как ги била докоснала книгата, как била велика и т.н.  Доста се чудех да ги питам с какво толкоз ги е докоснала, но се отказах като се сетих че  когато казах че нюансите са ми  пълна боза, едва ли не ме набиха виртуално ...Ква съм била проста , щом не  съм разбрала истинския смисъл на книгата...и как не съм имала достатъчно мозък за да вникна в нея !! newsm78

И аз не харесах нюансите,но след Този мъж ги гледам с по-добро око Simple Smile Мисля,че има хора,които обръщат внимание само на добрия секс в книгата и друго не ги интересува-тяхна си работа,но аз предпочитам добрия секс да върви със силни образи, добър сюжет,развитие на действието и т.н. Та нека и аз да съм проста за някои Wink

# 41
Cassy, Морето на спокойствието и аз много искам да я прочета. Откъде намери/закупи твоята? (от София съм)

От мола на стамболийски

Май Този мъж на никого не успя да се хареса. Съгласна съм, че не е литературно постижение, и на мен ми досади доста, но се замислям и за нещо друго.

Напоследък ми е все по-трудно да ме грабне някоя книга, нищо не ме кара да фантазирам, навсякъде плоски и повтарящи се сюжети, беден език, неубедителни персонажи. Просто прескачам от една книга на друга, без нищо да ме докосне и без да остави следа. До степен такава, че ми е по-интересно да ви чета тук отколкото самото четене на книгата Simple Smile. Сякаш по-голяма тръпка ми стана да запазя удоволствието от очакването от излизането на нова книга, да се зарадвам когато я намеря, и накрая да я кача онлайн за да я предам на други.

Та се чудя, доколко наистина липсва качествена литература и дали просто не става въпрос за пренасищане, така де, наистина се поразглезихме от лесния достъп до нови книги и големия избор.

Еми за едни е качествена, за други не. Явно се купуват за да продължават да се издават Rolling Eyes
Иначе със сигурност има пренасищане, което обикновено оправям със смяна на жанра, но този път нещо не ми се получава  Crossing Arms

# 42
  • в страната на абсурдите
Да знаете дали Дявол през зимата и Скандал през пролетта на Лайза Клейпас ги има някъде в електронен вариант на бг?

# 43
Днес набързо изчетох "Красива забрава" на Джейми Макгуайър. Приятна е, но на фона на другите "Красиви...",леко бледнее. Ама много съм възмутена от себе си-не разбрах края.
Някой чел ли я е? Наистина ли е ходила с друг от братята? Това ли беше великата тайна?

Да, с уж рекламния агент а той е от ФБР“  Joy
Мноооого благодаря! bouquet Взех да ставам разногледа вече. #CrazyНе вярвам на собствените си преценки. Grinning

# 44
  • В къщурката на хълма на феите
Да знаете дали Дявол през зимата и Скандал през пролетта на Лайза Клейпас ги има някъде в електронен вариант на бг?
няма ги, ако ги имаше всички щяхме блажено да сме ги прочели вече Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт