За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 097
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Euskal Herria
Честита Коледа, момичета! Да сте здрави!

П.П. И да има повече любовни романи прочетени и съответно- обсъдени тук!  Grinning

# 616
  • София
Весела Коледа, момичета! Close-mas:

Желая ви много здраве и любов! Heart Eyes

# 617
Весела Коледа ! Много здраве и щастие на вас и семействата ви  Hug

Прочетох няколко от тези кратките истории - харесаха ми "Херцогът и девицата" и "Мрачна красота", другите бяха за шейхът и планинецът, но за този кратък текст бяха така подробно описани кой какъв кон има, какви обувки, какви планини, че остана време само да си кажат Здрасти и да се влюбят. Simple Smile Първите две ми се сториха по-добре развити.
Сега виждам, че е качена втората на Хана Хауъл, може нея да погледна после.

# 618
  • София
Весела Коеда и много здраве за всички bouquet

# 619
  • Разпиляна във въображението
Весела Коледа! Надявам се всеки да е получил своят подарък и да сте обградени от любов!

Сега виждам, че е качена втората на Хана Хауъл, може нея да погледна после.

И аз сега си я качвам. Имам 35 страници с книги в Киндъла и сигурно по половин час само ги прелиствам преди да се спра на нещо и то все ново качвам да чета Crossing Arms

# 620
Значи не са романи?!?! Офф аз май или съм недоскив, ако го е пишело някъде, или т**а Sad Чак ме е срам,че попитах, но мноооого благодаря за отговорите.
Весели празници!

Нито си недоскив, нито си т**а, наистина пуснаха две или три цели книги, но разказите и новелите също ги обявяваха като книги (така и не ми стана ясно защо).

Весела и щастлива Коледа!

И били споделила, къде сме обявили, че са цели книги? Защото няма да е в нашия форум, ако в дата са ги обявили като цели книги, проблема си е техен. Не е редно да се плюят преводачите, заради чуждите грешки. Ако си го прочела във форума, където се публикуват книгите, съжалявам, но явно си недоскив ти, защото ясно сме написали, че ще има новели, разкази и романи. Тези преводи са от Коледният ни календар, във форума България-Свят. 24 дни подред пускахме различни преводи. Дори издателство да бяхме няма как да избълваме 24 големи книги наведнъж. Не разбирам, защо все гледате да принизите чуждия труд. Явно това е в природата на българина. Вместо да се радвате, че се докосвате до книги, които не са публикувани у нас, и вероятно няма да бъдат публикувани някъде, вие се тръшкате и сърдите, че видиш ли били къси. Ами скарайте се на авторите, че са писали малко.

Колкото за коментарите относно Хана Хауъл, тъй като аз лично превеждам книгите, ще ви кажа, че ще преведа и първите, стига да успея да стигна до тях.

Весели Празници!

# 621
Значи не са романи?!?! Офф аз май или съм недоскив, ако го е пишело някъде, или т**а Sad Чак ме е срам,че попитах, но мноооого благодаря за отговорите.
Весели празници!

Нито си недоскив, нито си т**а, наистина пуснаха две или три цели книги, но разказите и новелите също ги обявяваха като книги (така и не ми стана ясно защо).

Весела и щастлива Коледа!

И били споделила, къде сме обявили, че са цели книги? Защото няма да е в нашия форум, ако в дата са ги обявили като цели книги, проблема си е техен. Не е редно да се плюят преводачите, заради чуждите грешки. Ако си го прочела във форума, където се публикуват книгите, съжалявам, но явно си недоскив ти, защото ясно сме написали, че ще има новели, разкази и романи. Тези преводи са от Коледният ни календар, във форума България-Свят. 24 дни подред пускахме различни преводи. Дори издателство да бяхме няма как да избълваме 24 големи книги наведнъж. Не разбирам, защо все гледате да принизите чуждия труд. Явно това е в природата на българина. Вместо да се радвате, че се докосвате до книги, които не са публикувани у нас, и вероятно няма да бъдат публикувани някъде, вие се тръшкате и сърдите, че видиш ли били къси. Ами скарайте се на авторите, че са писали малко.

Колкото за коментарите относно Хана Хауъл, тъй като аз лично превеждам книгите, ще ви кажа, че ще преведа и първите, стига да успея да стигна до тях.

Весели Празници!

Весели празници на всички!

За това, че ни дадохте храна за душата, моето БЛАГОДАРЯ!!!

# 622

Весели Празници!

Весела Коледа и Благодаря bouquet

# 623
  • Варна
Весела Коледа! 
Много мъже с плочки и девойки със замаяни от страст очи, да има!!  Хаха

# 624
  • Плевен / София
Честита Коледа на всички четящи момичета.....много здраве и любов ви пожелавам.... bouquet
Прочетох една страхотна книга от български автор....
Теодора Костова "Един удар на сърцето"

"Това, което се опитвам да кажа, е: когато животът ти поднесе лимони, извади солта
и чашите за шотове и си налей текила. Бори се за това, което искаш, и никога не се
задоволявай с нещо по-малко.
Не съществувай, а живей."

Това е книга, която те хваща за гърлото докато четеш и оставаш без дъх прочел края и......но си заслужава..... Naughty
хубави празници на всички в темата.... Party

# 625
Весела Коледа и от мен!  Simple Smile
Макар че по-рядко пиша,редовно Ви следя и си записвам заглавия  Simple Smile
Прочетох Рай на Джудит Макнот-много ми хареса,както и на всички други тук,които толкова я препоръчвахте.
Сега може би пак нещо нейно ще започна  bouquet

# 626
  • София
Честита Коледа на всички четящи момичета.....много здраве и любов ви пожелавам.... bouquet
Прочетох една страхотна книга от български автор....
Теодора Костова "Един удар на сърцето"

"Това, което се опитвам да кажа, е: когато животът ти поднесе лимони, извади солта
и чашите за шотове и си налей текила. Бори се за това, което искаш, и никога не се
задоволявай с нещо по-малко.
Не съществувай, а живей."

Това е книга, която те хваща за гърлото докато четеш и оставаш без дъх прочел края и......но си заслужава..... Naughty
хубави празници на всички в темата.... Party

Книгата е превод от английски  newsm78

# 627
  • Euskal Herria
Книгата е превод от английски  newsm78
Да, ето това е информацията за нея, която Егмонт публикуваха:

Теодора Костова е родена в София, но живее в Лондон със своя съпруг и сина си от дванайсет години. Прави своя литературен дебют през 2010 г., но придобива по-голяма популярност три години по-късно, когато издава самостоятелно първата част от своята трилогия „Един удар на сърцето“. Преди това е работила като журналист, редактор, личен асистент и интериорен дизайнер, но споделя, че докато всичко друго й омръзва, писането е единственото, към което се завръща винаги.

gostenka68, подкрепям поста ти. Още веднъж вкусовете ни съвпадат.

Днес в бг свят пуснаха 5-та книга от Новите видове - "Брон".

# 628
бг свят някъде имат ли поща, на която да пиша?

# 629
  • Euskal Herria
Имат фейсбук страница, ама пък не съм гледала начините за връзка в самия сайт. Нали са различни подфоруми, теми, екипи...
За нещо конкретно ли искаш да питаш?

Да се допълня - обикновено когато имам въпроси, пиша директно във форума или в темата, която ме интересува.

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 15:18 от YanaDG

Общи условия

Активация на акаунт