За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Чета Шотландската съпруга на Хана Хауъл и се заливам от смях. Забавна е. Не съм търсила, но май няма първите книги от поредицата. Жалко.

Има ги на руски всичките.
А от коя от всичките и поредици е?
Помня, че я бях гледала в читанка. Опитах се да я намеря отново и не успявам. Може ли линк или някой, който я има да ми я прати. Трябваше да си я сваля като я похвалихте първия път, но оставих за по-късно и сега не я намирам.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 18:38 от Despina

# 601
  • Разпиляна във въображението
В Дата.бг я има Peace Иначе е 6 поред от https://www.goodreads.com/series/41630-murray-family

# 602
  • Варна
Аз стигнах до 12 или 14 книга от тази поредица. Ставаха все по-зле. Първите бяха интересни.

# 603
Здравейте, момичета, не съм писала от много време,но нямаше и какво. Тия дни от DATA си свалих няколко книги и се оказаха от по 50-80 до максимум 100 стр., което не ми е никак нормално. Някой знае ли какво е това нещо Simple Smile От малкото, което прочетох ми харесаха и ми се иска да намеря целите кнги.
Заглавията са:
Подаръкът на шейха
Един секси планинец
Херцогът и девицата
Отвличането на леърда
Път към дома
Кажи го на пехотинеца /май така беше тази/
Оправдани лъжи - тази дори не я намерих да се предлага и на хартия,а страшно ми хареса. Пише,че е първа книга,но пак ми се струва не цяла ...

# 604
  • Euskal Herria
maxiva, това са фен преводи на кратки разкази или новели.

# 605
  • в страната на абсурдите
Книга втора на Оправдани лъжи е качена в Data вчера.

# 606
Значи не са романи?!?! Офф аз май или съм недоскив, ако го е пишело някъде, или т**а Sad Чак ме е срам,че попитах, но мноооого благодаря за отговорите.
Весели празници!

# 607
  • Разпиляна във въображението
Аз стигнах до 12 или 14 книга от тази поредица. Ставаха все по-зле. Първите бяха интересни.

Значи, ако ми се занимава с тях да приключва с тях около 10 Laughing

# 608
По повод Скотланд Стрийт да кажа две неща.

Първото е, че ако си поръчате книгата от сайта на Orange center, ще получите и новелата Касъл хил в пдф. Много ме е яд, защото вече си взех книгата от друга книжарница. Това е страхотна прецаквация за тези, които вече са си взели книгата от други места. Инфото от фейсбука на книжарницата:

Пета книга от поредицата "Дъблин Стрийт" вече е факт! Само сега Скотланд Стрийт от Саманта Йънг ви очаква в онлайн магазин Orange center с ПОДАРЪК - новелата "Касъл Хил" в pdf!

Второто е, че книгата явно не е претърпяла корекция, защото е пълна с разменени и изпуснати букви и т.н. След добре оформените предишни книги, това не го очаквах.

И аз съм се прецакала!  Sad Купих си петата книга от книжарницата и въобще не съм разбрала за този подарък! Много ме е яд, а ''Касъл Хил'' си я имам на английски и си я препрочитам от време на време! Heart Eyes Има ли някакъв шанс да се сдобием с този pdf файл, явно няма да се продава на хартиен носител защото е новела но все пак? Praynig Много искам да я прочета на български....

# 609
Само на мен ли вече не ми се отваря книги спасете ме и единствено от дата ли си теглите книги?  Thinking

# 610
Здравейте. Може ли някой, прочел,, Скотланд стрийт"да изкаже мнение дали си заслужава покупката  Simple SmileЗнаете ли дали ще я издадат електронно newsm78

На мен ми хареса! Peace Не ми е любима от поредицата, но е много по-добра от ''Индия Плейс''според мен! Heart Eyes Има повече събития и обрати, очаквах малко повече романтика от Коул и Шанън, но все пак историята им ме държа будна до 4 сутринта!Харесва ми как пише авторката, винаги увлекателно и не оставям книгата докато не я завърша...Отново се появяват всички герои от предишните книги както и Лоугън, който ще е герой в последната 6-та книга от поредицата!  Heart Eyes

# 611
Първото е, че ако си поръчате книгата от сайта на Orange center, ще получите и новелата Касъл хил в пдф. Много ме е яд, защото вече си взех книгата от друга книжарница. Това е страхотна прецаквация за тези, които вече са си взели книгата от други места. Инфото от фейсбука на книжарницата:

Пета книга от поредицата "Дъблин Стрийт" вече е факт! Само сега Скотланд Стрийт от Саманта Йънг ви очаква в онлайн магазин Orange center с ПОДАРЪК - новелата "Касъл Хил" в pdf!

[/quote]
Тази промоция я пише само във Фейсбук страницата. В самия сайт нищо не ти съобщават. Поръчах,да видим. Ако дойде и пдф файлът,ще го кача за желаещите.

# 612

Тази промоция я пише само във Фейсбук страницата. В самия сайт нищо не ти съобщават. Поръчах,да видим. Ако дойде и пдф файлът,ще го кача за желаещите.
[/quote]

Ще съм ти благодарна, ако я споделиш! bouquet Весели празници на всички :*

# 613
Значи не са романи?!?! Офф аз май или съм недоскив, ако го е пишело някъде, или т**а Sad Чак ме е срам,че попитах, но мноооого благодаря за отговорите.
Весели празници!

Нито си недоскив, нито си т**а, наистина пуснаха две или три цели книги, но разказите и новелите също ги обявяваха като книги (така и не ми стана ясно защо).

Весела и щастлива Коледа!

# 614
Честита Коледа, момичета!
Пожелавам ви да изживеете най-красивите моменти от любимите ви книги Simple Smile
Пожелавам ви домовете ви да са изпълнени с детски смях,любов и уют, топлота и нежност!
Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт