За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • в страната на абсурдите
Преведени са първите две книги.

# 706
  • Euskal Herria
Преведени са първите две части, остава само последната да пуснат.

# 707
  • Плевен / София
 Бг свят започнаха да го превеждат, но не съм сигурна дали го преключиха. Има ги иначе и на руски. Много приятна поредица.
в края на януари се очаква да излезе превода на трета част... Party
Цитат на: Lux
Наистина се радвам, че поредицата ви хареса. Работя върху третата част, която ще бъде готова към краят на този месец. В нея най-накрая ще разберете всичко за Андрю и това какво се е случило в миналото му Wink

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 14:39 от gostenka68

# 708
  • Пловдив
Момичета,знам че не е тук мястото,но докато се оправя с книги.спасетеме да попитам на някой дали не му се намира 4-та част на "Изборът"на Кийра Кас да ми я прати по мейла?Съответно аз имам 3-те части и ако някой ги иска да свирка на лични Simple Smile.

# 709
аз прочетох ето това http://www.goodreads.com/book/show/26131858-touch-me-not  Не е лоша, въпреки че не е нещо оригинално или нечетено вече досега  Laughing 
Скрит текст:
Само от края очаквах повече. Оправданието на главния да ѝ разбие сърцето беше доста тъпо...

А някой чел ли е това http://www.goodreads.com/book/show/26125005-some-sort-of-happy?f … h_version=service ?

# 710
  • София
 Бг свят започнаха да го превеждат, но не съм сигурна дали го преключиха. Има ги иначе и на руски. Много приятна поредица.
в края на януари се очаква да излезе превода на трета част... Party
Цитат на: Lux
Наистина се радвам, че поредицата ви хареса. Работя върху третата част, която ще бъде готова към краят на този месец. В нея най-накрая ще разберете всичко за Андрю и това какво се е случило в миналото му Wink

А, първите 2 готови ли са? Или ще пускат всичко наведнъж?

# 711
  • Euskal Herria
Двете части са пуснати в бг свят, има ги в мейлбукс и в дата
http://data-bg.net/browse.php?search=%EE%EF%F0%E0%E2%E4%E0%ED%E8 … dead=0&cat=18

# 712
Аз ги виждам, че са по 80 страници всяка  newsm78

# 713
  • София
Двете части са пуснати в бг свят, има ги в мейлбукс и в дата
http://data-bg.net/browse.php?search=%EE%EF%F0%E0%E2%E4%E0%ED%E8 … dead=0&cat=18

Мерси! bouquet

Защо не ме пуска датата? newsm78 Пиша всичко вярно. Crossing Arms Възстанових си даже паролата, но и с тяхната не ме пуска?

п.с. А, стана! Peace

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 18:13 от missence

# 714
  • в сърцето на един мъж...
Момичетата, които питаха за петата част от поредицата на Маклийн, вече е пусната

# 715
  • София
Момичетата, които питаха за петата част от поредицата на Маклийн, вече е пусната

Благодаря за линка и на екипа за превода. bouquet

# 716
  • Euskal Herria
Оправени са линковете вече.

# 717
Привет на всички ! Пожелавам ви много здраве и прекрасни моменти с още по-прекрасни книги !
Дали някой  може да ми подскаже името на поредицата за милионерите -Man...-не се сещам как беше.Мерси предварително.

# 718
  • София
Привет на всички ! Пожелавам ви много здраве и прекрасни моменти с още по-прекрасни книги !
Дали някой  може да ми подскаже името на поредицата за милионерите -Man...-не се сещам как беше.Мерси предварително.

Поредицата за милионерите е "Marriage to a Billionaire", но предполагам имаш предвид "Manwhore" на Katy Evan?

Аз ги виждам, че са по 80 страници всяка  newsm78

Двете са по около 60стр. всяка. Аз ги изчетох. Не е лоша историята. Вероятно ще подхвана 3-та и 4-та на англ. език.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 01:02 от missence

# 719

Благодаря за линка и на екипа за превода. bouquet

Добро утро!
Не мога да се регистрирам тук, съответно да тегля...
Някой може ли да помогне-идея защо не ме регистрира??? Rolling Eyes Confused

Общи условия

Активация на акаунт