За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Чели ли сте нещо на тази авторка? Simple Smile https://www.goodreads.com/author/show/2944621.Caridad_Pi_eiro

# 691
Един удар на сърцето на Теодора Костова я има в MailBooks в различни формати. Има я също във фейсбук групата на knigi.spasete.me в PDF формат.
Коя по точно група,аз съм член на Електронни книги и там я няма.А в майлбукс нещо не успях да се оправя Sad

# 692
  • Варна

Теодора Костова  http://dox.bg/files/dw?a=64c641761d

# 693
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много ти Благодаря

# 694
  • Варна
Hero си е стандартен съвременен роман. Богат, красив, неспособен на обвързване красавец и девойка в беда. Бащата на момата е съсипал живота на главния като е бил дете.
Скрит текст:
Хубава е книгата. Само дето таз мома ми идеше да е шамаросам през 2-3 страници след средата на книгата. То бива надежда, то бива любов ама да те мачкат нон стоп и ти все да го чакаш да му дойде акъла?!
Днес ще я дочета, на 90% съм.
Без киндъла съм загубена. Прочетох камари книги, спестих си сума ти пари. Отделно съм кьорава и ми е кеф да чета едричко.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 12:59 от Красе

# 695
Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/23365873-his-secretary?from_ … h_version=service  и сякаш съм доволна , далеч е от bdsm в моите очи. Главната е дама с макси размери Simple Smile има весели реплики тук там, но май ще се въздържа да прочета втората част ( след сватбата).
Тази, на същата авторка, https://www.goodreads.com/book/show/22594051-i-married-a-master е също приятно книжле. Simple Smile

Сега започнах https://www.goodreads.com/book/show/23289028-a-love-of-vengeance … amp;from_search=1 , мафиоти, гангстери, туй , онуй . Simple Smile Да видим как е и
ще дам отзиви.

# 696
Без киндъл-а съм загубена, то не става с едната ръка да си играя с детето, а с другата да държа хартиена книга и да разгръщам. Пък и хартиената децата я ядат   Joy хи хи хи . Няма пространство вече за хартиени, фен съм и на фентъзи сагите, знаете ги тях в какви размери са.. Simple Smile  Каквото съм купила до сега - това е, няма място за повече!

Напълно подкрепям. Само дето чакам някоя Коледа да ми донесе електронна книга. Чета си на смартфона. Е, може и да се изкуша за някоя книжка, но няма да трупам като преди. Но пък купувам за детето.
Декември месец даже дарих 90% от хартиените си книги на едно читалище-оставих само образователни, фентъзи и подаръци.

Теодора Костова бг автор ли е? Сега се чудя заслужава ли си, някак съм предубедена.

# 697
  • Euskal Herria
Теодора Костова бг автор ли е? Сега се чудя заслужава ли си, някак съм предубедена.
На мен ми хареса книгата. Бързо, динамично действие, без излишни и протяжни описания, без прекалени терзания и колебания на героите "обича ме, не ме обича...".  Естествено, с щастлив край. Е, героинята беше голям инат, но не чак толкова дразнещо. Добре, че главният герой се оказа също толкова инат, че да се съберат.  Laughing
И повествованието си върви от името на авторката, не от героите.

# 698
  • в страната на абсурдите
От фейсбук:
Сайта knigi.spasete.me до Юни2015 е разархивиран от Замунда торента и качен в МЕГА. Може да се ползва 'Търсене' бутона и да се свалят единични книги. (Моля, дайте му няколко часа да синхронизира напълно).
Скрит текст:
бележка: Като стандартен безплатен акаунт, може да има ограничения в трафика понякога, незная доколко ще повлияе това - опитайте отново по-късно, ако забележите затлачване : )
Всеки който пожелае, може да ми прати емайл и ще споделя Цялата база със него. Така ще е споделена ще я имате автоматично добавена към с вашия MEGA акаунт. (Регистрацията е бърза и проста.)
Емайл: knigispaseteme@tuta.io

# 699
# 700
Аз не, това кратки разкази ли са?

# 701
  • София
В момента съм на тел. и не мога да видя, но май не  Rolling Eyes

# 702
  • Плевен / София
Честита нова година на всички четящи.....да е щастлива и спорна за всички.... Heart Eyes
Прочетох Скотланд стрийд и моята лична класация на поредицата до този момент е :Дъблин стрийд, Скотланд стрийд , Лондон Роуд,Джамейка Лейн и Индия Плейс.... Party

# 703
  • Варна
Преди година купуван на майка ми едно списание, да има за из път, вървеше с бонус книга... Тогава съм обърнала внимание коя е книгата... Обаждам се: как пътува, запълни ли си времето, освен списанието и книга имаш.. Тя: то пък една книги, само глупости е нея и секс...

Година по-късно: на село, забелязвам сред нигите й: Кросфайър книга първа и всичко си дойде на мястото хахахах книгата с глупостите... Пропуснах да й кажа, че изчетох с интерес не само книга 1, ами и цялата поредица  Joy

# 704
  • Пловдив
  Бг свят започнаха да го превеждат, но не съм сигурна дали го преключиха. Има ги иначе и на руски. Много приятна поредица.

Общи условия

Активация на акаунт