За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Прочетох Reign на Джулиет Гадзиела (може и да бъркам името). Боже, каква ужасна книга, да не кажа малоумна. Първата 1/3 беше добре и после като се почна,потрес
Скрит текст:
Главната я итвлипаха 100 пъти, баща й се оказа наркобарон,  майка й трафикант на жени. Майка й я отвлича изначално и я държи гладна, измъчват я, чак гърба й нарязан. Главният президент на мотобанда, то там на 200 кв м имаше 2000 престъпника в района. Нямам думи просто, но дочетох от инат.

Леле  Joy  Ами авторката да беше включила и извънземни, примерно, за да е пълна картинката.

ПП Това ли е - https://www.goodreads.com/book/show/28204812-reign?from_search=t … h_version=service

# 676
Chris_Ch, благодаря за резюметата. Спести ми 87% четене от marriage bargain, някъде там щях да се светна, че съм я чела
Скрит текст:
там, където родителите й му благодарят

milenaka, понеже обещах да споделя впечатления от горната книжка - трудно запомняща се  Simple Smile. Милионерската/милиардерската ми класация за прочетени през 2015 - №1 Кросфайър, №2 Manwhore ( само първата книга), № 3 "Този мъж" .
От нескончаемите поредици - № 1 Чикаго старс
При шотландците и английските лордове ми е трудно да кажа, там ми се сливат малко.
През 2016 година си пожелавам запомнящи се заглавия,
Скрит текст:
или силна памет, зависи от гледната точка Crazy
.

# 677
  • София
Chris_Ch, благодаря за резюметата. Спести ми 87% четене от marriage bargain, някъде там щях да се светна, че съм я чела
Скрит текст:
там, където родителите й му благодарят

milenaka, понеже обещах да споделя впечатления от горната книжка - трудно запомняща се  Simple Smile. Милионерската/милиардерската ми класация за прочетени през 2015 - №1 Кросфайър, №2 Manwhore ( само първата книга), № 3 "Този мъж" .
От нескончаемите поредици - № 1 Чикаго старс
При шотландците и английските лордове ми е трудно да кажа, там ми се сливат малко.
През 2016 година си пожелавам запомнящи се заглавия,
Скрит текст:
или силна памет, зависи от гледната точка Crazy
.

Хм, като се замисля, май и моята класация е точно такава, но от трите книжки на "Този мъж" последната ми хареса най-много. Имам съмнения, че ще включа в класацията и Exquisite 3, но... Първо, още я чета и второ, става въпрос за известен адвокат - богат, но не съвсем милионер.

# 678
  • Euskal Herria
Момичета, много ви благодаря за резюметата, които правите на прочетените книги (налични на английски)!  bouquet
Така поне и ние добиваме някаква представа и ако попадна на авторката и книгата на руски - чета/или не/ според вашите анотации.
milenaka, благодарение на твоя преразказ дадох още един шанс на "Този мъж". И ще чакам следващите части.

# 679
Оу , аз й започнах извънземните на Гадзиела ха ха ха . Наблягам на ЗАПОЧНАХ! Никак не съм доволна от авторката, няма да започна нищо нейно без препоръка от вас. Simple Smile

# 680
  • Варна
Прочетох Reign на Джулиет Гадзиела (може и да бъркам името). Боже, каква ужасна книга, да не кажа малоумна. Първата 1/3 беше добре и после като се почна,потрес
Скрит текст:
Главната я итвлипаха 100 пъти, баща й се оказа наркобарон,  майка й трафикант на жени. Майка й я отвлича изначално и я държи гладна, измъчват я, чак гърба й нарязан. Главният президент на мотобанда, то там на 200 кв м имаше 2000 престъпника в района. Нямам думи просто, но дочетох от инат.

Леле  Joy  Ами авторката да беше включила и извънземни, примерно, за да е пълна картинката.

ПП Това ли е - https://www.goodreads.com/book/show/28204812-reign?
from_search=true&search_version=service

Да, това е.
 Аз започнах Hero на Саматна Янг. Мнооого ми харесва, страхотна е досега, 44% съм. Поне изчисти вкусът от предната глупост  Mr. Green

# 681
  • София
"Hero" още я отлагам. Прилича ли на някоя от Дъблин Стрийт? Защото Дъблин Стрийт ми харесва много, но от другата ѝ поредица съм разочарована, зарязах я още на първата.

Мен няма да ме прецакате с Извънземните, обаче  Mr. Green

# 682
  • София
Здравейте момичета,

бих искала да се включа при вас.  Попрочетох набързо доста от предишните теми и доколкото видях коментирате тези книги, които и аз харесвам.

Аз предпочитам да чета книгите вместо да чета на киндъл, друго си е да се гушнеш на дивана с книжка и като я прочетеш да се върнеш на моментите, които са те впечатлили най-много. Поне аз така харесвам, но напоследък доста ме тормозят с бавното превеждане и пускане на книги така че ще се пробвам с киндъла.

Последните години се раздвоих между любовните романи и филми. Ако някой иска мога да пусна моята колекция с филми.

# 683
Откакто имам киндъл и смартфон, не поглеждам хартиена книга...къде да ги трупам , а и защо..единствено се дразня на лошо оформление на някои електронни книги, но то в повечето случаи сама съм си виновна, защото съм ги конвертирала по най- простия начин в друг формат примерно...
Влязох да благодаря за новелата, "глътнах "я преди малко и даже ме разчуства Simple Smile

# 684
Без киндъл-а съм загубена, то не става с едната ръка да си играя с детето, а с другата да държа хартиена книга и да разгръщам. Пък и хартиената децата я ядат   Joy хи хи хи . Няма пространство вече за хартиени, фен съм и на фентъзи сагите, знаете ги тях в какви размери са.. Simple Smile  Каквото съм купила до сега - това е, няма място за повече!

# 685
  • Плевен / София
благодаря много за споделената радост....заради тези двамата продължих да чета поредицата....

# 686
Здравейте искам да попитам някой спомена че е чел Един удар на сърцето на Теодора Костова,в хартиен вариант ли сте я чели,защото май са я пуснали в дата,но е само за Вип потребители и за жалост не мога да я изтегля Sad .Някакви отзиви за Сладко палаво момче на Кристина Лорен?

# 687
  • Плевен / София
Здравейте искам да попитам някой спомена че е чел Един удар на сърцето на Теодора Костова,в хартиен вариант ли сте я чели,защото май са я пуснали в дата,но е само за Вип потребители и за жалост не мога да я изтегля Sad .Някакви отзиви за Сладко палаво момче на Кристина Лорен?
четох я на хартия...Сладко палаво момче още се чудя дали да си я купя....

# 688
  • Euskal Herria
Аз си купих електронното издание, когато го пуснаха. Сега чакам и останалите нови книги на Егмонт в този формат, писаха, че до средата на януари ще наваксат с издаването им.

# 689
  • в страната на абсурдите
Един удар на сърцето на Теодора Костова я има в MailBooks в различни формати. Има я също във фейсбук групата на knigi.spasete.me в PDF формат.

Общи условия

Активация на акаунт