За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нищо не ме впечатлява като сюжет.

Скрит текст:
Някой да има "Защото си моя"?

# 376
Сага видях в сайта на Хеликон, че се очаква книга 1 от поредицата "Демоника", преди време доста се коментираше но беше на английски ез. и се отказах. Въпроса към челите поредицата е дали си заслужава да се купува или да я чакам да излезе онлайн някъде. Те не че ще пуснат веднага официален ел. вариант който да си купя, но все пак. Напоследък си купих доста ел. книги и честно казано 10% да си заслужават.
Заслужава си! : )

# 377

Скрит текст:

За въпросната книга писах, че още не мога да прежаля едни 13 лв, които платих лятото в БГ за нея.
Ако ви се чете на Логан Бел "Библиотекарката"  с други имена и професии, четете.

# 378
  • София

Скрит текст:

За въпросната книга писах, че още не мога да прежаля едни 13 лв, които платих лятото в БГ за нея.
Ако ви се чете на Логан Бел "Библиотекарката"  с други имена и професии, четете.

Ох, бях забравила, че имаше отзиви тук. Чела съм "Библиотекарката" и не бих я повторила. Blush

# 379
  • Euskal Herria
От "Ибис" през декември:

Преди малко пуснаха фен превод на първа книга "Ад на колела" - авторката е Джули Ан Уокър, поредицата е "Черните рицари АД". Засега е качен в бг свят.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 23:42 от YanaDG

# 380
Може ли линк към този бг свят и въпросната книга,защото нищо не успявам да намеря #Crazy.Благодаря предварително.

# 381
Може ли линк към този бг свят и въпросната книга,защото нищо не успявам да намеря #Crazy.Благодаря предварително.
http://bgworld.forumotion.com/t8650-topic

# 382
От "Ибис" през декември:

Преди малко пуснаха фен превод на първа книга "Ад на колела" - авторката е Джули Ан Уокър, поредицата е "Черните рицари АД". Засега е качен в бг свят.

Моите благодарности за Яна!!! smile3529

Момичета, вие, които си падате по книги за морски тюлени, ще се насладите!!! Прочетох книгата с удоволствие.

# 383
Аз нямам 10 мнения и не мога да свалям    Confused

# 384
  • Плевен / София
Аз нямам 10 мнения и не мога да свалям    Confused
в дата също я качиха....
Аз прочетох Морето на спокойствието и след прекрасното резюме на книгата в предишната тема, мога само да добавя, че с тази книга вечер няма да можете да се преспите и не е "типичния"  любовен роман....тип колежанска история.....а като я прочетете, ви трябва време да дойдете на себе си....
сега ще започна нещо различно...Ад на колела.... Party

# 385
Уикенда реших да си почина от четене...прочетох само новелите на Саманта Йънг, които бях пропуснала! Party Написани са на разбираем английски, попадала съм на далеч по-сложни текстове! А през декември се очаква петата книга за Коул и нямам търпение!  Party

Има ли някой "Бляскаво момиче" на С.Е.Филипс, защото ми се чете подобна история за Холивуд и известните... Joy

# 386
Аз явно съм от малкото, на които им е харесала "Индия плейс" и не съжалявам за чакането. Една безсънна нощ и я ометох Grinning

Черните рицари я има и в спасете ме. Гледах я преди дни, но не потърсих инфо за нея в нета.
Обачеее wachtelin само със споменаване на морски тюлени ме зариби. Wink... А бях си приготвила една руска класика... Joy

# 387
В момента дочитам 7-мата книга на Джанет Еванович. Момичета,няма такъв майтап. Която от вас не е чела поредицата за адашката,да зарязва другите книги и да почва. Не мога да се спра. За три дни я "опрасках"-както е модерно сега  Joy
Страшно ми хареса. Отдавна така не се бях забавлявала. Седя на спалнята и се треса от смях, а мъжът ми подскача/спеше си човекът/  ужасен-Земетресение ли има. А аз не мога да спра да се хиля,сълзи ми текат от очите,и не мога да му обясня ,че нищо страшно няма. Образът на бабата и отношенията със зета са уникални. Безкрайно благодаря за книгата-как съм я прескочила-не знам. Остава ми 10 книга.Останалите дали някой ги е чел? Ще ги потърся на руски.

# 388
  • София
Чела съм повечето, има някакво развитие на отношенията, така че съветът ми е да спазваш номерацията. Абсолютен фен съм на бабата  Mr. Green

# 389
Лошото е ,че не знам английски, и си мисля,че ако седна с речника,половината майтапи няма да ги схвана. А и ще се изнервя на 1-та страница. Ще видя в руските сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт