За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Започнах https://www.goodreads.com/series/107504-obedient и за сега е интересна. Simple Smile Започвам и втората й част. Simple Smile Май ще е малко по -пикантна със заформящата се тройка.

# 721
Прочетох "Един удар на сърцето", много ми хареса нищо че си поплаках на нея /това е от хормоните Grinning /, а дали другите части да ли са излезнали , стана ми доста интересна  newsm78

Някакви отзиви за "Елизабет Лоуел Истинска любов" , вече  се чудя какво да започна  newsm78

# 722
Здравейте искам да попитам има ли някой чел поредицата на Кели Фейвър Правилата на милиърдера.Хубава ли е поредицата за както става въпрос

# 723
Прочела съм преведеното само-4 части, не е лоша,чакам следващите.
Много ми прилича на нюансите.

# 724
Във всички книги ли главните са същите

# 725
  • Варна
Честита нова година на всички четящи!
Влизам да похваля една от книгите които прочетох по празниците
Най-сексапилният мъж на Джули Джеймс
Започнах я само заради авторката, с това заглавие реших че ще е някоя боза, но се оказа доста забавна  Simple Smile

# 726
  • Euskal Herria
Във всички книги ли главните са същите
Да. Реално погледнато - все едно цялата книга е разделена на 12 части. Или поне аз така ги възприемам тези отделни книжки.
Има ги в бг свят, мейлбукс и тук:
http://data-bg.net/browse.php?search=%EF%F0%E0%E2%E8%EB%E0%F2%E0 … dead=0&cat=18

# 727
  • В къщурката на хълма на феите
Аз старателно чета кокедния календар на БГ-свят обаче много ми се ще да разбера оправданото съмнение дали скоро ще му видим последната част ..

# 728
Привет на всички ! Пожелавам ви много здраве и прекрасни моменти с още по-прекрасни книги !
Дали някой  може да ми подскаже името на поредицата за милионерите -Man...-не се сещам как беше.Мерси предварително.

Поредицата за милионерите е "Marriage to a Billionaire", но предполагам имаш предвид "Manwhore" на Katy Evan?
Да,точно тази,благодаря много !

# 729
Прочетох Сензацията на Джуди Гаруд, не е кой знае каква сензация. Има агент от ФБР, има готина мацка, крими. Добре започна, но някъде след първата третина се поразводни. Образът на главния беше ОК, в смисъл хубав, гениален, секси, загадъчен, до края се задържа такъв, другите герои не бяха интересни.
Скрит текст:
Тъй като идва края на тази тема, може ли да помоля, ако има възможност и не ви затруднява,  в следващата  да смените картинката със синята рокля и червеното диванче  bouquet

# 730
  • София
Скрит текст:
Момичетата, които питаха за петата част от поредицата на Маклийн, вече е пусната

Благодаря за линка и на екипа за превода. bouquet

Добро утро!
Не мога да се регистрирам тук, съответно да тегля...
Някой може ли да помогне-идея защо не ме регистрира??? Rolling Eyes Confused

Какво ти изписва като грешка?

# 731
  • В къщурката на хълма на феите
Ураааааа ураааааааааа наааааааай-накрая! Ох тая вечер може и да не спя ..

# 732
Какво стана? Безплатни книги ли раздават?  newsm47

# 733
Какво стана? Безплатни книги ли раздават?  newsm47

Къде,къде  Crazy Mr. Green

# 734
Скрит текст:
Момичетата, които питаха за петата част от поредицата на Маклийн, вече е пусната

Благодаря за линка и на екипа за превода. bouquet

Добро утро!
Не мога да се регистрирам тук, съответно да тегля...
Някой може ли да помогне-идея защо не ме регистрира??? Rolling Eyes Confused

Какво ти изписва като грешка?

В началото ми излизаше надпис, че паролата ми е много слаба /simple, ако не се лъжа беше думата/.
След като я промених ми даде, че вече има потребител с такъв ник и  имейл,
а аз досега не съм се регистрирала там. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт