Доколкото съм чел, 70-80% от разводите са по инициатива на жената. Сигурно ще кажете - ама по вина на мъжа, той ѝ е дал причина - ОК, добре, винаги мъжът е виновен, няма да спорим.
Ще се опитам да внеса малко яснота.Към Крис не живея в заслепеност от собствената си особа, за положението в едно семейство са отговорни всички участници.Простих изневярата , защото си дадох сметка , че и аз имам вина........може би съм го тласнала натам?Обидата ми беше голяма , правил го е докато съм била нощна смяна
ситуацията беше през нощта на работа , през деня гледам детето.Не се правя на жертва ,просто ситуацията тогава го изискваше.Обърка ме в леглото.... ето така разбрах , в просъница ме попита къде ми обицата на пъпа
досещате се нямам такава , нарече ме с друго име.После почна да сипе обвинения към мен, че тя е богиня, че съжалява че съм майка на детето му...
И това преглътнах е сега към днешна дата си давам сметка колко абсурдно е всичко това.Дадох шанс ,защото като цяло е добър баща.
Всички искат обич , или поне уважение , партньорство в тази така трудна игра наречена семейство.Най - накрая са шибаните пари.Това е едно от обвиненията на "моят любим", не изкарвам достатъчно пари , то пък преди като изкарвах пари , не си стоях вкъщи , абе луда работа.

Колкото и търговско да звучи - въпрос на сделка - аз имам нужда от това и това, а мога да дам - това и това. Ако са съгласни двете страни много хубаво, ако ли не - кой от къде е и търсенето продължава
Детенце се роди с проблем, отново през ада , аномалия + съмнения за допълнителни увреждания несъвместими с нормален живот, два месеца , докато минат всички прегледи умирах по 100 пъти на ден
слава богу сега всичко е наред, имаме едно здраво , чувствително и умно дете , но всичко това мислех , че ще доведе до нещо много силно , не до изневяра.