Раздялата и неизвестността от предстоящото...

• 5 926
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Започнаха униженията , употребата на недопустими нарицателни като " боклук , овца , мишка , умирай в кофите, каква беше , каква стана (визира напълняването ми от 45- на 50- 52 кг)" и все неща в този род на мисли..........И това всичко е в присъствието на детето  Sick пропуснах да кажа , че е имало и физически посегателства.Стигнахме до момента , в който .................... ме наплю , буквално, отново пред детето.

Е това защо да не го написа в първия пост - тогава всички биха те разбрали. Даже по-рано е трябвало да го натириш... Заврян зетко, влезнал в къщата на жена си и почнал да обижда и посяга. Да си върви, отдето е дошъл. Давай му да вижда там детето на две седмици веднъж, минималното което съдът е постановил, и повече не се занимавай с него. Не виждам какво се терзаеш - взела си правилното решение и би трябвало да си по-щастлива без него.

# 46
Съгласна съм... при тези обстоятелства даже мнооого си търпяла  Hug

# 47
А той е идеален, така ли? Не можеш ли да му сринеш самочувствието и ти или как се наричаше....."мъжко его"По този начин този тип си избива комплексите....разкарай го от живота си/не става лесно, но не е невъзможно/... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт