Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 968
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Откъдето ви е най-удобно и каквато разфасовка е най-подходяща за вашите нужди.

# 61
Имам питане: прахообразната добавка на Ариел против петна съществува ли във вариант само за цветно, или да си купя за бяло и цветно и да се кротна? Гръцка при това?

# 62
  • Варна
Бихте ли казали как да разбера датата на производство на праха, ако не е маркирана на пакета?
Благодаря!

# 63
  • София
Nara,
Има само за цветно. Следи за производствената дата, тъй като се намират и доста стари партиди. Не разбрах "при това гръцка" в какъв аспект го пишеш. Ако е, защото предполагаш, че е с по-лошо качество, не е  Wink

# 64
Ev_e,
Има Ариел кутийка(500gr),  за бяло
1. бяла,  с надписи на гръцки и немски- 5лв,
2. зелена, с надписи на немски - 11лв
и по-голяма кутия (920gr), синя, пак с надписи на гръцки и немски  - за цветно и бяло, 8,30лв. Подозирам, че ако надписите бяха само на немски, щеше да е поне двойна цена:)
Та се чудя дали да го взимам, или да си издирвам само за цветно, какъвто всъщност ми трябва.
Благодаря ти! bouquet

# 65
Барелинке, четеш ли?
Купих днес ариел за бяло, 46 пранета за 15.5лв, пакетиран на October 27, 2015. Mr. Green

# 66
  • София
Nara, синята кутия е за цветно, но имай предвид, че 900+ гр е старата опаковка и почти сигурно това, което ти предлагат,е с изтекъл срок. Сама прецени дали да купуваш (аз в бързината купих,върши работа, но трябва да се има едно наум).   Провери кога е произведена. Годността май беше 2 г.
А иначе по спомен няма разлика в състава на праха с гръцки+немски надписи и на този само с немски.

# 67
Моля ви, няма прахообразна добавка на Ариел само за цветно. Има вариант за бели и цветни тъкани и вариант за блестящо бяло. Тази за бяло и цветно също избелва и на цветни дрехи трябва да се ползва само спорадично при упорити петна.

# 68
  • София
Благодаря за уточнението, Гес. Съжалявам, че дадох подвеждаща информация.
Бях останала с впечатлението, че е само за цветно.
Ползвам я доста активно върху цветните дрехи на детето, нямам избеляване, но и те са по-скоро ярки и светли, явно по-устойчиви.

# 69
Барелинке, четеш ли?
Купих днес ариел за бяло, 46 пранета за 15.5лв, пакетиран на October 27, 2015. Mr. Green

Браво, пресен пресен, още пАри Laughing Откъде го взе - тези 46 пранета?

Да напомня отново, че в Лидл Ариела е само за цветно, няма за бяло ..

За бяло Ариел в Кауфланд - 20 пранета и в Метро - големи опаковки..

# 70
А! Точно за това питах! Благодаря, Гес!
Подозирах я аз в избелване, макар продавачката бързо да добави "ама не избелва" Simple Smile
Благодаря и за подсещането за срока на годност, със сигурност щях да го пропусна.

# 71
Привет дами, и благодаря за полезната тема  Hug

За жалост и аз забелязах избелване на черни дрехи от прах Ариел за цветно. Добре, че пакета е за 20 пранета само. А после какво да купя дали Персил прах за цветно  ooooh! До скоро дълго време перях с течен Первол, но си казах, че слагам края на течните, заради това, което прочетох в темата. Confused

И сега да си задам въпроса  Blush Този прах Ариел с ленор, за бяло пране ли е ?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB+%D … BAVBlef--pBZ_M%3A

http://www.emag.ro/detergent-automat-ariel-touch-of-lenor-fresh- … 083/pd/DJKQGBBBM/

# 72
Привет дами, и благодаря за полезната тема  Hug

За жалост и аз забелязах избелване на черни дрехи от прах Ариел за цветно. Добре, че пакета е за 20 пранета само. А после какво да купя дали Персил прах за цветно  ooooh! До скоро дълго време перях с течен Первол, но си казах, че слагам края на течните, заради това, което прочетох в темата. Confused

И сега да си задам въпроса  Blush Този прах Ариел с ленор, за бяло пране ли е ?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB+%D … BAVBlef--pBZ_M%3A

http://www.emag.ro/detergent-automat-ariel-touch-of-lenor-fresh- … 083/pd/DJKQGBBBM/
А какво им е на течните препарати?

# 73
но си казах, че слагам края на течните, заради това, което прочетох в темата. Confused
А какво им е на течните препарати?
Вземи пример от polin4eto.

# 74
В била има преди за цветно , май ще взема него.  По добър ли е от ариел за цветно?

Общи условия

Активация на акаунт