Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 974
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Разлика между Ариела в Лидл сега на промо и този в Кауфланд има ли / не става дума за грамаж или цена / ?
  /Днес не открих любимото си Бинго стари найт -ама никъде и ще взема май Ариел , но се чудя става ли прането твърдо с него и нужен ли е омекотител /

# 91
  • Пловдив
В Лидл,няма за бяло.

# 92
Бингото ми пере идеално и бяло и цветно и затова се чудя дали да взема Ариел - нищо че е от по -висок клас и так далее по таблици или каквото е там.
  Да не се окаже после не пере по моите изисквания и да го мятам дълго време.
   Пера само едни чорапи бели и това е - Бингото ги изпира до блясък  и съм доволна.

# 93
Жармен, вземи една малка кутия и пробвай дали ще пере по твоите изисквания. Ако си доволна, вземи си големия пакет. По-добър съвет не мога да ти дам.

# 94
  • София - Рим и обратно
Тук непрекъснато чета за пустото Бинго стари найт, как никъде го нямало, а всеки божи път като вляза във Фантастико си стои на рафта с промоциите Laughing.

# 95
Тук непрекъснато чета за пустото Бинго стари найт, как никъде го нямало, а всеки божи път като вляза във Фантастико си стои на рафта с промоциите Laughing.
Ами Фантастико тук няма .

# 96
Омо ултимат прах за мен е отличен. Всичкото ми бяло пране светва с него. Ароматът му ми е много любим, но е специфичен (на сапун) и меже би не на всеки се харесва. Запасила съм се доволно Laughing.
Аз също съм много доволна от Омо. Като свърша сегашния, отново ще се върна на него. В момента използвам гръцки прахообразен Ариел, стандартен, зелена кутия за 50 пранета и не бих казала, че е кой знае колко добър, особено на 40 градуса. На 60 градуса се справя по-добре. Прането леко сивее, пробвах и с по-висока доза, но освен че трябваше да плакна по 5-6 пъти, стигала съм и до 7, друг ефект не постигнах. И миризмата не ми харесва - доста евтина, бих казала.
Преди него ползвах пак гръцки, в синя кутия за 22 пранета, на която пишеше, че е с нов аромат. Качество на изпиране - същото, но поне откъм миризма го докарваше по-приемливо.
В синята кутия го купих аз това лято от Гърция и тъкмо се бях зарадвала, че свършва, когато свекърва ми ме изненада с голямата зелена кутия. Нямаше как да й откажа, като видях с какъв ентусиазъм ми го връчи. Grinning
Предимно заради него купих похвалената тук избелваща добавка на Ариел, зелена кутия, произведена през 2014 г., и бих казала, че това е най-добрата ми покупка от доста време насам. Не бях виждала възглавниците си толкова бели от сума ти време. Пера ги на 40 градуса и съм ползвала какви ли не прахове, но такава белота досега постигах трудно. Все леко ми жълтееха или сивееха. Единствено хенкелските мегаперли, които носех от Виена, се справяха с тях, но през последните години се отказах да влача прахове по самолета и минах основно на това, което се продава в супермаркета.
Жалко, че е спряна от производство.

# 97
Някой ползвал ли е това?
Скрит текст:

Открих го случайно в един магазин за 60 стотинки. Едно пликче е за две пранета.

# 98
  • София
Guess Who не, но къде и как се поставя - правилно ли се ориентирам, че е на таблетки?

# 99
  • Пловдив
Гес,това ако го видя искам и аз,ама ще го ползвам за ароматизатор на гардероба Mr. Green

# 100
За ароматизатор в гардероба едва ли ще стане - миризмата от пакетчето не ми се стори особено силна. Как е върху прането не мога да кажа. Преди 2 седмици една продавачка настойчиво ми го предлагаше като "най-новото от Ленор, много е хубаво", но понеже бях влязла за друго, не му обърнах голямо внимание.

# 101
Guess Who не, но къде и как се поставя - правилно ли се ориентирам, че е на таблетки?
Таблетки не са, по-скоро като разполовени сферички. Слага се в барабана заедно с прането. Използва се при основното пране, а не при последното плакнене. Целта на продукта е да се усили ароматът. Може да се комбинира с омекотител Ленор.

# 102
  • София - Рим и обратно
Нали едно време имаше едни такива подобни продукти - кристали на Вернел, пак се слагаха с праха. Ама май ги спряха.

# 103
Някой ползвал ли е това?
Скрит текст:

Открих го случайно в един магазин за 60 стотинки. Едно пликче е за две пранета.
Аз бях питала в темата преди за него и само една съфорумка го беше ползвала.
Много ми харесва на мен Peace

# 104
За какво точно се използва това?

Общи условия

Активация на акаунт