Лидл ::73::

• 85 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Любими са ми кроасаните с нуга пълнеж. Simple Smile
Много често си купувам и пърленки (25ст.) и ги използвам за блат за пица. Слагам домат(дом.пюре или лютеница), някакъв колбас, царевица и настърган кашкавал и запичам в принцесника. Много бързо, лесно и вкусно. Пробвайте Simple Smile

# 316
Любими са ми кроасаните с нуга пълнеж. Simple Smile
Много често си купувам и пърленки (25ст.) и ги използвам за блат за пица. Слагам домат(дом.пюре или лютеница), някакъв колбас, царевица и настърган кашкавал и запичам в принцесника. Много бързо, лесно и вкусно. Пробвайте Simple Smile
Ха, ще предложа на детето да си произведе такава пица Simple Smile

# 317
  • оттам, откъдето започва България
Ползвали ли сте омекотителя Dal Via - върши ли работа?
Ужасен със сигурност не е. Ти какво очакваш от омекотителя? Да ти омекотява или да ароматизира? Защото досега не съм намерила омекотител, който да омекотява. Повечето са само за аромат. Ползвала съм го преди и за мен си е като всички омекотители. В момента съм отказала всякакви марки омекотители, защото така или иначе прането не е меко, а от аромати взе да ми омръзва.

# 318
  • Асеновград
Ползвали ли сте омекотителя Dal Via - върши ли работа?
Ужасен със сигурност не е. Ти какво очакваш от омекотителя? Да ти омекотява или да ароматизира? Защото досега не съм намерила омекотител, който да омекотява. Повечето са само за аромат. Ползвала съм го преди и за мен си е като всички омекотители. В момента съм отказала всякакви марки омекотители, защото така или иначе прането не е меко, а от аромати взе да ми омръзва.
И аз го ползвам и съм доволна като всеки друг е дори розовия ароматизира доста по силно от други марки. В момента и аз не слагам аромата на течния формил от XXL  е достатъчно силен. Аз по скоро намирам разлика във течния формил от  XXL и редовния асортимент като съм по доволна от  XXLа .

# 319
  • оттам, откъдето започва България
Аз също съм фен на течния Формил, но скоро не съм си вземала от ХХL седмицата. Пера цветните дрехи с течен препарат и също не ползвам омекотител. Ама сега си реших и на бялото пране не слагам. Да видим докога.  Peace

# 320
  • Stuck in a moment
Слагам за аромат повече, не толкова за мекота. За сега съм най-доволна от Силан Медитеранеан. Чудех се за лилавия Дал Виа, но не ми се рискува.

Мерси, че ме светнахте за уредите. Просто наистина ме мързи да режа ситно зеле, морков и цвекло за салата, а много обичам.

# 321
  • Sofia
Просто наистина ме мързи да режа ситно зеле, морков и цвекло за салата, а много обичам.
Ти тези не ги ли рендосваш?  Simple Smile

# 322
  • на Мелмак
За съжаление ползвам омекотител , и искам да ми омекотява, не да ароматизира.
Купувам Коколино от Лидл , другите не съм ползвала.
Ползвам предимно сензитив   , защото миризмата е деликатна й почти не се усеща.

# 323
  • София
Ленора, който е в момента е разкошен. Одеалото върху спалнята го направи меко като памук, децата се карат кой да се увие с него. А аромата е уникален. Синия с цветето имам предвид.

# 324
Кога горе-долу пускаха еспресо кафемашините?

# 325
  • Русе
l'etrangere, ужасен е 4 литровия омекотител(ако все още го предлагат), 2 литровия става. Ползвала съм розовия миналото лято. Оставя слаба, но приятна миризма. За тези пари - толкова.

Днес и аз се сдобих с талон с "опитай пак". Даваха ги при всякакви сметки по един брой.

# 326
Какъв точно е шоколада - млечен има различни видове - цена - грамаж и какво ли не.
 Евтин млечен шоколад от 100г или пък млечно шоколадче от малките дето ги има на касата Grinning

# 327
Слагам за аромат повече, не толкова за мекота. За сега съм най-доволна от Силан Медитеранеан. Чудех се за лилавия Дал Виа, но не ми се рискува.

Мерси, че ме светнахте за уредите. Просто наистина ме мързи да режа ситно зеле, морков и цвекло за салата, а много обичам.

Точно за цвеклото си купих ел. ренде, на Мулинекс, подобно на второто, на Тефал, което Ейнджъл дъст е показала малко по-горе. За зеле не става, защото трябва по малки парчета да се пъха и става бавно. За зеле съм чувала, че кухненски робот се справя добре.

# 328
  • София
Мулинекс и тефал са едно и също, специално тези рендета, просто в разни държави ги продават под различните имена.
С кухненски робот пак трябва да  е на също толкова дребно общо взето, там през същата  фунийка вкарваш към рендетата,  всъщност не се сещам нещо, с което да не трябва да е предварително надребнено на парчета зелето, въобще зелето все си е неудобно история за кълцане Wink

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 08:37 от Angel_Dust

# 329
Имам ли все още шанс да намеря някъде зъболекарския комплект?
Дали е имало голям интерес към него, или все още го има?

Общи условия

Активация на акаунт