Лидл ::73::

• 85 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Колебая се утре за прахусмукачката за камина. Дали и друг път са я пускали и има ли доволни от нея?

# 331
  • София
Имам ли все още шанс да намеря някъде зъболекарския комплект?
Дали е имало голям интерес към него, или все още го има?
Вчера сутринта имаше доста в Свобода - София  Peace
Не виждам за къде е питането, но ако го няма в близкия до теб магазин биха могли да ти го изтеглят.

# 332
Имам ли все още шанс да намеря някъде зъболекарския комплект?
Дали е имало голям интерес към него, или все още го има?

Има го във всички детски магазини и цената май е същата Peace

# 333
За цената не съм много сигурна, поне по сайтовете ми излиза от 40 до 45 лева. В лидл е 30. Но може да проверите, предполагам в джъмбо може и да е пак на тази цена.

# 334
За цената не съм много сигурна, поне по сайтовете ми излиза от 40 до 45 лева. В лидл е 30. Но може да проверите, предполагам в джъмбо може и да е пак на тази цена.

Мисля в Хиполенд го гледах около 30 лв. беше, но не съм на сто процента сигурна де.
 Confused

# 335
За зеле не става, защото трябва по малки парчета да се пъха и става бавно. За зеле съм чувала, че кухненски робот се справя добре.

За зеле съм най- доволна от Вьорнера, и за салата, и за готвене става супер лесно и бързо  Peace

Доволна ли си от тези мини- рендета? Множко ми се виждат 100-тина лв  Confused

Нали имаше и Лидълско такова, май не бяха доволни обаче

# 336
Моето ел. ренде не е никак мини. Незнам кои са мини.
Аз съм доволна, ползвам го зимата основно и за червено цвекло основно.
 Иначе много пръска и цапа цвеклото на обикновено ренде.

# 337
  • София
Да, никак не са мини тези рендета, само на картинка изглеждат така, иначе са бая обемни, заради което така и не си купувам, че няма къде да го държа, иначе тефал/мулинекс с приставката за кайма много ме  съблазнява. Филипса е малко по-компактен като цяло, но и той не е мини в никой случай.

# 338
И аз съм изключително доволна от Вюрнер,бързо и лесно се справя със зелето.Една зелка я разделям на две и за минута имам готова салата.Взех Навона-бисквити с фъстъчен крем на Победа,върнаха ме в детството,същият вкус от едно време.

# 339
Да, никак не са мини тези рендета, само на картинка изглеждат така, иначе са бая обемни, заради което така и не си купувам, че няма къде да го държа, иначе тефал/мулинекс с приставката за кайма много ме  съблазнява. Филипса е малко по-компактен като цяло, но и той не е мини в никой случай.

Аз се бях засилила месомелачка да си купувам, че съм месоядна, но се отказах - доста обемни са и ще ми заема място.

# 340
  • в ябълковата градина
Аз съм доволна от лидълското ел.ренде. Върши ми добра работа за зеле, моркови, цвекло, ябълки. Почти ежедневно го ползваме.

# 341
  • София
teta75
Ами не са много по-обемни от моделите само с рендета, оглеждам ги, сравнявам ги и все се отказвам, но ако някой ден се наканя все пак да взема ренде, то ще е и с приставка за мелене  на месо, така де, ако ще  имам подобен уред и ще му търся място, поне да има всички  желани функции.

Лидлското по спомен беше с малко приставки и то само за редосване, без стикчета, кубчета, размери на дебелини на кръгчета и т.н.

# 342
Колебая се утре за прахусмукачката за камина. Дали и друг път са я пускали и има ли доволни от нея?
От събота е прахосмукачката. Пуснах едно търсене с търсачката, но нищо не ми излезе.

# 343
teta75
Ами не са много по-обемни от моделите само с рендета, оглеждам ги, сравнявам ги и все се отказвам, но ако някой ден се наканя все пак да взема ренде, то ще е и с приставка за мелене  на месо, така де, ако ще  имам подобен уред и ще му търся място, поне да има всички  желани функции.

Лидлското по спомен беше с малко приставки и то само за редосване, без стикчета, кубчета, размери на дебелини на кръгчета и т.н.

Да, да...не са по-големи от рендетата. почти са един размер. Но аз прецених, че няма да я ползвам толкова често месомелачкта, и затова се отказвам на този етап.
Иначе, когато купувах Мулинекса, нямаше още приставка за мелене.
Лидълското ренде не го помня в интерес на истината какво представляваше. Не съм го отразила нещо.
На моето му ползвам почти само едната приставка, зелената - за ситното настъргване Grinning Другите са ми като нови..

# 344
От събота е прахосмукачката. Пуснах едно търсене с търсачката, но нищо не ми излезе.

Сега ще разберем кои се топлят на твърдо гориво Laughing bowuu

Общи условия

Активация на акаунт