Лидл ::73::

• 85 535
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Този символ и аз го имах на един талон. Регистрирах го като 1. Буквите ми бяха друга големина. Този символ беше голям колкото цифрите, затова го регистрирах като цифра-1. Rolling Eyes
И да питате на касата, те няма да знаят. Както писаха-те не си знаят стоката и артикулите, че това ли Grinning Laughing

# 121
Ох, добре ,че сте вие, та да разбера за пресата за чесън, от кога е и на каква цена, че не мога да разгледам брошурата, някаква приставка все ми блокира  #2gunfire
Две преси счупих до сега, и искам нещо качествено, а по магазините все на Факелман попадам  Confused

Много препоръчвам тази преса от ИКЕА, белачката пак от тази серия - също  Peace Много са ми минали през ръцете и съм страшно доволна от тези. Знам, че обсъждаме лидълските, но все пак.

# 122
А, белачката на ИКЕА я препоръчвам и аз,  освен че бели много лесно, бели и мноооооого тънко.

# 123
  • софия
И за мен този символ е l.

Според мен виждащото се на снимката е 5701. Така бих го регистрирала.

Запазете си една бележка за всеки случай (дори някоя зарязана в количката от предишен клиент Wink ). Няма как да разберат кой талон с коя бележка е даден. Но според мен никой няма да иска бележка.
Не е 7. Имам на друг талон с този шрифт 7ца.
Гаден шрифт са избрали. Това е.
Аз смятам, че това е Т. Просто не е отпечатана част от буквата. Ясно се вижда, че е главна буква, а не цифра (малко по-високи са от буквите) При това в долната част също има липса на мастило.

Ясно се вижда, че не е т, не е никаква главна буква и никакво мастило никъде не липсва. Част от работатa ми е свързана с работа с шрифтове. Ако се напъна ще намеря и точния шрифт, но не мисля, че си заслужава усилието. На тази база написах, каквото мисля и какво правя, и спирам по тази тема. Дадох сравнение. Така или иначе, очевидно, комбинацията е генерирана с програма (и такава ползвам за съставяне на пароли Mr. Green та знам, че винаги са безумни) и не се пази никъде. Както някой написа, ако тe изтеглят, твоя е отговорността да можеш да докажеш притежанието на талона със съответната комбинация.

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 10:01 от zvanche

# 124
Дали скоро ще пускат туристически раници и термобельо Кривит?

# 125
Здравейте, искам да попитам има ли някъде останали от пъзелите с Мона Лиза, защото аз не намерих ... Thinking Thinking

# 126
  • До морето
Да се запиша и аз в новата тема  Simple Smile

Никъде във Варна не можах да намеря тези календари от филц  Crossing Arms И аз чакам коледната къщичка, малкият миналата година много й се радва.

За памперсите - аз съм доволна, не сме имали проблеми с тях, но съм ги ползвала инцидентно.

За Ленор и Ариел от другата седмица - колкото пъти съм взела перилен препарат от Лидъл или Кауфланд, толкова пъти съм съжалила!

# 127
  • Варна
в лидл има ли песто? ако да - къде да го търся? Simple Smile

# 128
  • София
Здравейте, искам да попитам има ли някъде останали от пъзелите с Мона Лиза, защото аз не намерих ... Thinking Thinking
Вчера сутринта имаше на Халите, но това в София - едва ли ще ти свърши работа, освен ако не ти го изтеглят  Thinking

# 129
  • Варна

Никъде във Варна не можах да намеря тези календари от филц  Crossing Arms
Преди два дни гледах в Лидл Възраждане. Сгънати са.

# 130
  • До морето

Никъде във Варна не можах да намеря тези календари от филц  Crossing Arms
Преди два дни гледах в Лидл Възраждане. Сгънати са.

Аз снощи бях там и нищо не открих, днес ще пробвам пак  Simple Smile

# 131
  • в ябълковата градина
Има ли намаление на разтворимото Nescafe?

# 132
  • Sofia
За Ленор и Ариел от другата седмица - колкото пъти съм взела перилен препарат от Лидъл или Кауфланд, толкова пъти съм съжалила!
Дааа, в общия случай праховете у нас, не са това, което имат хората в чужбина.
Иначе аз съм доволна от Лидълския Формил.

в лидл има ли песто? ако да - къде да го търся? Simple Smile
Не знам за Лидл, би трябвало да има... аз от К си взимам, песто Дженовезе де.
Тъкмо снощи го ползвах за любимата ни Маргарита.  Heart Eyes

Скрит текст:

# 133
  • на последния етаж
О, Morena, изглежда великолепно!  Heart Eyes
Моля те за рецепта. Simple Smile

# 134
  • До морето
О, Morena, изглежда великолепно!  Heart Eyes
Моля те за рецепта. Simple Smile

И аз  chef

Скрит текст: