Лидл ::73::

• 85 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хич не съм по талончета и зарибяващи игри.
Но сутринта пазарувах за около 5 лв и ми дадоха талонче.
Пред мене 1 момче получи за 1 кроасан и айрян - около 1 лв.
Но общото ми впечатление е, че служителите не са информирани за играта. Докато чаках на касата байчото-охрана инструктраше касиерите кое и как се прави.
Четеше по лист с инструкция и обясняваше. но двамата младежи-касиери вятър ги вееше на бяла кобила. Подвикваха си между клиентите - как ги товарят с допълнителна работа, как вместо в 14 ч. ще си тръгнат в 17.
За мене това е недоглеждане от страна на управителя и регионалните.
Но кой ли ме пита?

# 271
  • Варна
Ох, тези талони ми писнаха вече, от 5 поста в 4 се обсъждат талони Crazy Извинявам се, нищо лично, обсъждайте си ги, просто вече искам да свършва тази истерия.

# 272
  • София
Значи от днес трябва да дават талони, без значение на каква стойност са покупките, така ли? newsm78

# 273
  • Sofia
Значи от днес трябва да дават талони, без значение на каква стойност са покупките, така ли? newsm78
Мии не! Значи, че навсякъде е различно. Анархия!

# 274

Да. И за 0,50 лв. пак има талон - дали са точно на такава сметка. На мен на 70 лв. ми дадоха 1 днес.

Та да обобщим и да не се повтаряме през 1 пост:
Без значение от сумата 1 талон (само!) - една сметка, един талон. Триете на касата - може да спечелите шоколад, може и да не. Кодът си го регистрирате в системата и пазите картончето.

# 275
  • София
И на мен нищо не ми дадоха, сметката ми беше около 15лв...но мен почти за нищо не ме отразяват, колко сметки съм правила, дадоха ми стикита чак като мина срока и вече се отърваваха от тях.

# 276
  • Sofia

Да. И за 0,50 лв. пак има талон - дали са точно на такава сметка. На мен на 70 лв. ми дадоха 1 днес.

Та да обобщим и да не се повтаряме през 1 пост:
Без значение от сумата 1 талон (само!) - една сметка, един талон. Триете на касата - може да спечелите шоколад, може и да не. Кодът си го регистрирате в системата и пазите картончето.
Е да, ама в обобщението има пропуск...

... Касиерката даваше талони на всеки 15лв. На нас за 31лв ни даде 2 талона,

И така... обобщение няма, по мое мнение.  Whistling

# 277
  • на Мелмак
Според мен на Лидл все повече им куца обслужването.
Не вярвах , че ще го направя  , но скоро се обадих да се оплача от една касиерка  - толкова нагло и безочливо отношение беше -не вярвах , че се случва.
Вече ходя доста по-рядко, само за определени неща.
Жалко....

# 278
Параграф 22 Grinning

# 279
Сигурно е обсъждано, да попитам за памоерсите toujours подходящи ли са за бебе на 5 месеца, сега ползвам на памперс но се чудя дали да не сменя?

Много са хубави памперсите, вземи 1 пакет, пробвай и сама ще се убедиш. Аз лично съжалявам, че по рано не започнах да ги купувам.

Днес ми дадоха 4 талончета за сума 60 лв. Но пък не казаха, нищо за моментната награда. 

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 23:45 от Radina

# 280
  • Русе
Сега ако ми намериш и фъстъчено масло, цена няма да имаш  Laughing Laughing Laughing
Вчера в Ловеч имаше намалени на 30% поне 5-6 бурканчета Laughing
Доста неща имаше намалени на 30% - фъстъчено масло, различни видове гризини, два вида горчица, бисквитки амарети, сосове и подправки от италианска, мексиканска и азиатска седмицици, аншоа, захарни поръски за печива...

Днес не стигнах до ЛИДЛ. Утре смятам да ида за Пепси.

# 281
Някой взе ли си миналата седмица от конвекторните печки  newsm78

# 282
Напоследък качеството в нашия Лидл пада. И в продуктите, и в обслужването.

# 283
  • София
На мен пък касиерката ми каза, че дават талон на всеки 25 лева, явно всяка касиерка е разбрала различно.
Това нали е пък да книгата - някакви стикери или каквото е там се лепи и събират .
Ами тя ми каза за талоните за безплатното пазаруване за една година. Явно са ги инструктирали за всички игри на един път и те съвсем са се объркали.  Laughing

# 284
Сигурно е обсъждано, да попитам за памоерсите toujours подходящи ли са за бебе на 5 месеца, сега ползвам на памперс но се чудя дали да не сменя?
Много са хубави памперсите, вземи 1 пакет, пробвай и сама ще се убедиш. Аз лично съжалявам, че по рано не започнах да ги купувам.

+1

аз ги ползвах от 2-я месец на малкия Simple Smile Първо беше с Пуфис, но после ми препоръчаха тези и не съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт