Лидл ::73::

• 85 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Интересно ми е някой спечелил ли е шоколад от търкащите талончета.  newsm78
Никой май все още не се е похвалил. Какви са шоколадите.

# 301
  • София
Интересно ми е някой спечелил ли е шоколад от търкащите талончета.  newsm78
Никой май все още не се е похвалил. Какви са шоколадите.

Мисля, че двама човека се похвалиха. Шоколадите са млечни.

Все пак усмивката не е ли шоколад? Защото на непечелившите трябва да пише "Опитай пак", нали?

# 302
  • Асеновград
От днес : кроасани , пепси , и още няколко дребни неща.
Вчера се обадих по телефона ,  попитах дали имат още от конвекторите , и  днес получих обаждане , че след седмица ще ни ги доставят в магазина.

# 303
Ами точно на непечелившите има "Опитай пак Simple Smile"  - усмивката е след надписа.
И ще помоля някой, ако е забелязал от детските джегинси, да пише. Поръчаха ми, а в нашите няма.

# 304
  • София
"Опитай пак" е с усмивка.

# 305
  • София
Ами точно на непечелившите има "Опитай пак Simple Smile"  - усмивката е след надписа.

"Опитай пак" е с усмивка.

Ясно. Благодаря! Аз все още не съм пазарувала тази седмица и се "подковавам" теоретично.  Laughing

# 306
  • Варна
за 64 лева сметка ми дадоха 1 талон, на съседната каса видях, че им дават 2, от другата страна един мъж напазари два лимона за 57 стотинки, но не видях да му дават талон, а уж нали давали за всяка сметка...явно всеки касиер си интерпретира правилата както намери за добре Rolling Eyes другия път ще го накарам да ми маркира всеки артикул поотделно и ще взема 50-тина талона хахах

при вас има ли от бисквитките тип "котешките езичета", през ден-два проверявам и нищо  Confused въобще няма празно място за тях, наблъскали са бишкоти и чаени бисквити

# 307
При нас-Люлин няма от тези кръглите,бишкотени бисквити от доста време,а правех тортата със заквасена сметана и ставаше интересна,с различен вкус, от това да сложа бисквити,бишкоти или к.езичета.Четох тук ,че ги има в Кауфланд.

# 308
Някой взе ли от ароматизатора от 10лв.-със сменящи аромати ли е ,бива ли го?

# 309
При нас няма от кръглите бисквитки тип котешки езичета. Когато се заговори за тортата преди няколко страници, се загледах в магазина - наистина ги няма вече. Аз взех от Кауфланд котешки езичета и направих тортата, детето не я одобри, на мен ми прилича на бисквитена торта някаква. Не съм очарована, но все пак е въпрос на вкус Peace

Малчо одобри поне ботушките, сега вече може да завалява и снежеца Laughing

Другата седмица какви дънки ще има - дамски или мъжки?

Зарибих и един колега по Лидл Laughing Днес ми се хвали каква ризка си купил от там. Даже ме пита какво ще има другата седмица Sunglasses

# 310
  • Stuck in a moment
Ползвали ли сте омекотителя Dal Via - върши ли работа?

# 311
 l'etrangere, според мен е ужасен.

# 312
  • Stuck in a moment
Мерси, няма да купувам тогава  Peace

А този блендер, както гледам на картинката, явно е за смутита, пюрета и др., не става за салати, нали?

# 313
  • Sofia
Този тип миксери е тип шейкър, за течности, не блендер.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31576

# 314

Общи условия

Активация на акаунт