Лидл ::73::

• 85 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Благодаря, а приборите за камина дали си струват?

# 346
  • София
Вчера в Лидл Младост 4 имаше много кутии на плей до, зъболекарският комплект.

# 347
За зеле не става, защото трябва по малки парчета да се пъха и става бавно. За зеле съм чувала, че кухненски робот се справя добре.

За зеле съм най- доволна от Вьорнера, и за салата, и за готвене става супер лесно и бързо  Peace

Имаше много хора, които освен зелето, си режат и пръстите с Вьорнер Sick Така де- порязват се

# 348
И аз го имам Вьорнера , незаменимо е за много неща, но го ползва само мъжът ми. Порязвала съм се лошо и вече не смея да го ползвам  Embarassed
Карам си електрическото на Лидл, много ми е удобно. Седи върху микровълновата, не го прибирам. Колкото миксер е. Е, зеле не става с него, да.

# 349
  • Sofia
Здравейте! От утре в Лидл ще има едни много добре изглеждащи смесители за кухненска мивка. Някоя от вас да е купувала такъв ако го е имало и преди? Ако не точно такъв, купували ли сте смесители от там? Имат ли гаранция повече от стандартните 2год.? Благодаря предварително на отзовалите се Hug

# 350
Мисля, че цената им е добра, но трябва да се видят на живо. На първия модел не ми допадат щипката и ръжена, а на втория дизайна.

# 351
Имам два смесителя от Лидл, и двата много сполучливи
Стандартна гаранция за Лидл.

# 352
Аз се засилих за Яйцеварката утре - сварява ли добре? Ям само твърдо сварени яйца, не обичам да ми "мърдат" Simple Smile. За Великден също мисля, че е много удачна. Надявам се да не пука яйцата. И резачката за яйца ми хареса, но ще я видя на живо.

# 353
Яйцеварката има три степени май-за рохки, средни и твърдо сварени. Така видях на брошурата.
резачката за яйца я имам - страхотна е.

# 354
Яйцеварката има три степени май-за рохки, средни и твърдо сварени. Така видях на брошурата.

Резачката е само с една опция за рязане, нали?

# 355
Mия така изглежда, за това ще я видя дали не се върти и да може да реже на "цветенце" т.е. триъгълници. На филийки не е лошо за мини сандвичи или хапки всъщност, ама за салата  Thinking

# 356
  • София
На кутията на нашия смесител пише 5 години гаранция, но не си спомням какво ни казаха в магазина за срока. 

# 357
  • Русе
Колебая се утре за прахусмукачката за камина. Дали и друг път са я пускали и има ли доволни от нея?

Ние имаме, не Лидлска, но май само 1-2 пъти сме я ползвали. Не намирам смисъл в нея.

С такива сме вече 4 г, здрави са, удобни са, харесват ми, а и цената им е най-добра мисля. Сега видях, че са два вида, първите са нашите.

# 358

Резачката е само с една опция за рязане, нали?

Май да...но аз други не съм и ползвала де...

# 359
  • Стара Загора
Благодаря Ви, ние нямаме никакви прибори и за пръв път ползваме камина и даже не ми е ясно какво е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт