Лидл ::73::

• 86 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Да, права си.
Бях изнанедана да видя как кетчупа в прозрачните бутилки по 500 г от 1,69 лв. рязко е скочил на 1,99 лв., а дори не изчезна. Laughing

# 406
  • София
Смила ги, лед включително, но в смути няма как да ги пюрира на гладко пюре. За такъв ефект се иска съвсем различен блендер - над 1000 вата, цените и сами може да видите. Аз лично си правя хубави смутита, включително с по-слабия Филипс, а също слагам ядки, те просто се усещат като съвсем дребни парченца, ако няма ядки всичко е на гладко пюре.
Скрит текст:
Сушени домати има в постоянния асортимент - мариновани обаче. При лютите чушлета, краставички и тем подобни се намират, червен буркан около 3 лв.
А в сравнение с  NutriBullet постига ли същите резултати?

# 407
Чая с кактус още го няма обаче и какво друго беше забравих .

# 408
А в сравнение с  NutriBullet постига ли същите резултати?

Нямам такава база за сравнение  Peace Но аз съм доволна от смутитата, както от Филипса, така и от Силвър креста. Но не мисля, че могат да са толкова добри като 1000+ вата, там предполагам че и ядките са на съвсем гладко пюре и не се усещат дребни парченца.

# 409
  • София
От няколко дни се каня да се запиша, много е активна темата. Утре ще намина да видя останал ли е някой инхалатор.

# 410
28 страници, а аз чак сега се усетих, че не съм ви чела Crazy

Включвам се с въпрос- ботушите, детските като миналогодишните, светещите ли са, че ММ не можел да прецени ooooh!

# 411
Може ли да помоля за линк към новата брошура?

# 412
# 413
  • софия
Може ли да помоля за линк към новата брошура?
Този от първия пост не работи ли newsm78

# 414
  • София
Дървената къщичка която ще е от четвъртък, я гледам в немския лидл е 25 евро, тук 70 лева. Явно тук им се купуват повече нещата, независимо че са по-скъпи....

# 415
Не ми зареждаше.сега зареди.

# 416
  • Русе
Гледам, че ориза, който коментирахме снощи ще е намален другата седмица. Дано е със старото качество.

Харесах си само 2-3 хранителни продукта.

# 417
  • София
Тъкмо се зарадвах на дънките от брошурата и те от 38 номер Crossing Arms
иначе ръчния шоколад изглежда добре.

# 418
Гледам, че ориза, който коментирахме снощи ще е намален другата седмица. Дано е със старото качество.

Харесах си само 2-3 хранителни продукта.

Снощи купих от друг вид, като видях, че не го одобрявате. Другата седмица обаче ще го пробвам от промоцията  Wink

# 419
Дървената къщичка която ще е от четвъртък, я гледам в немския лидл е 25 евро, тук 70 лева. Явно тук им се купуват повече нещата, независимо че са по-скъпи....
#Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт