Лидл ::73::

• 85 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Нямаме Бриголаж при нас. Гледах и в Икеа, че има..мога да поръчам онлайн и оттам.
Но 100 лв са ми много на този етап - 40-50 лв. ми е лимита.
В събота оглеждахме с малкия по левчето - има едни като смърч Thinking Тази в Лидл май са и като на елха клонките...Ще го мисля. Grinning

# 631
Ами тя голяма, 2м Joy
Виж ги в лидл и ще прецениш Peace Тези на икеа също са като истински Peace

# 632
Ами тя голяма, 2м Joy
Виж ги в лидл и ще прецениш Peace Тези на икеа също са като истински Peace

Голяма ако е, много играчки ще трябват Mr. Green Ще се разоря, че сега съм с една мъничка 30 см. и познай колко топки ще трябва да купувам Joy
Да ,ще ги видя в четвъртък.. Peace

# 633
  • София
Ходих преди малко и си взех сет-а за ароматерапия. Много ми харесва, само ароматът на елха не ми допада, но аз го очаквах, защото не съм фен на точно тези миризми .Ще го ползвам за разкарване на миризма от цигари  Grinning
Запалила съм си сега свещ и съм капнала Ябълка и канела.

# 634
Ирайн, би ли казала малко повече за сета-по колко мл са маслата, по колко се слага и къде? Никога не съм ползвала такъв тип.

# 635
За пореден път лъжат от клиентския номер! Кръгли кутии в задоволително количество има в магазина на "Раковски", на "Екзарх Йосиф" и в ж.к. "Свобода"!

В един от магазините в Русе има не малко и правоъгълни и кръгли кутии.
Относно клиентския номер - много са учтиви, но реално не дават актуална информация за търсени стоки. Не веднъж се е случвало да ми заявяват, че еди коя си стока е изчерпана и няма никъде в страната наличност, но като отида да проверя лично в някой магазин и почти винаги се е оказвало, че е имало.

Много много благодаря на всички, вчера успях да ида до Jumbo Plaza и си купих двете правоъгълни кутии с еленчето!  Hug Hug Hug

За клиентския номер съм напълно съгласна - според мен виждат само складови наличности, защото и на мен ми се е случвало да ми кажат че няма никъде нищо останало, а на място се оказва че има.  Пресен случай- въпросните драматични кутии  Simple Smile

# 636
Аз се заредих с кафето Делукс и други неща покрай него. Почти съм отова с точките за книгата,остава ми само една.  Mr. Green

# 637
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31887
Този термометър май е пускан и преди но не успях да намеря упътването. Ако някой го има може ли да ми пусне кода му за да видя упътването. Благодаря .

# 638
# 639
  • София
Маслата са по 10мл., на шишенцата сега видях, че има квадратче, където е показано, че не се капе върху кожата(поне така разбирам знака), значи не стават за масажи, може да предизвикат алергия.Пише, че е вредно за водни организми, явно не трябва да се ползват в помещение до аквариум.
Има две обикновени свещички, в свещника отгоре се сипва малко вода, долу се пали свещичката, за да загрее водата. В течността се капват няколко капки от аромата.
Има и две дървени топчета с вдлъбнатина . Топчето се слага върху нещо топло(парно примерно) и се капва масло в вдлъбнатината. Не знам, обаче, тези топчета дали се отмирисват, ако капна едно после дали ще има чист мирис ако капна друго след няколко дни.
Поръчала съм си Goodbox и този месец разкриха, че ще има ароматно масло, там пише, че се капва върху някакви дървени повърхности, за да се разгърне аромата. Та и с него ще си го ползвам.

# 640
Маслата са по 10мл., на шишенцата сега видях, че има квадратче, където е показано, че не се капе върху кожата(поне така разбирам знака), значи не стават за масажи, може да предизвикат алергия.Пише, че е вредно за водни организми, явно не трябва да се ползват в помещение до аквариум.
Има две обикновени свещички, в свещника отгоре се сипва малко вода, долу се пали свещичката, за да загрее водата. В течността се капват няколко капки от аромата.

Аз добавям и масло от чаено дърво и сребърна вода  Wink

# 641
Хванах се да регистрирам талоните за втория етап, но ми излиза това:
"Found
The document has moved here."
Регистрирах ли нещо или имат пак проблем със сайта?

# 642
Хванах се да регистрирам талоните за втория етап, но ми излиза това:
"Found
The document has moved here."
Регистрирах ли нещо или имат пак проблем със сайта?
При мен не зарежда - преди малко се сетих,че имах нерегистриран талон от вчера . Вкарвам всичко и не иска да да се зареди
"34.   Организаторът не носи отговорност за неуспешни опити за достъп до Играта по каквито и да било причини."" Grinning

# 643
Бош лаф е тая игра май newsm78
А някой видя ли книгите на Манчев и Шишков?

# 644

"34.   Организаторът не носи отговорност за неуспешни опити за достъп до Играта по каквито и да било причини."" Grinning

Е па сложили са си тенекийка отзад  Joy

Общи условия

Активация на акаунт