Лидл ::73::

• 85 376
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Аз донапазарувах след работа иииии имам книга Flutter Хубава е.
Много се радвам, защото си намерих ножове за зеленчуци, в момента пека сьомгата в тесто - нямах нищо за вечеря и купихме разни вина. Нямаше аспержи. Според мен не са зареждали.
Аз също много се чудя дали от Лидъл да взема елха.                  Днес ми се обадиха , че са ми доставили комвекторни печки , дали ще ми дадат книга? Сумата е 180лв. 
Защо да не ти дадат? Ако не - ти ще си поискаш. Имаш право.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 18:45 от zvanche

# 676
  • София
Аз също много се чудя дали от Лидъл да взема елха.                  Днес ми се обадиха , че са ми доставили комвекторни печки , дали ще ми дадат книга? Сумата е 180лв. 

Нали ще платиш на касата? Там ще ти дадат 7 точки. Wink Ще имаш не само книга, но и ще услужиш на някоя приятелка с останалите точки.  Grinning

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 18:50 от Тaня67

# 677
  • Асеновград
Утре ще дам отчет , за книгата.

# 678
  • оттам, откъдето започва България
Виждам, че доста често пазарувате в Лидл. Някой да е виждал термо чорапки със силиконови топчета на ходилото? Трябват ми за внучето, а не ми се ходи до там само за да проверя.

# 679
  • Русе
Коледната декорация от днес дървена ли е? За фигурките за закачане питам?

Коледна декорация има дървена и от филц.Хубави са играчките  Peace

# 680
Виждам, че доста често пазарувате в Лидл. Някой да е виждал термо чорапки със силиконови топчета на ходилото? Трябват ми за внучето, а не ми се ходи до там само за да проверя.

Такива чорапки пускаха преди около месец мисля, ако не и повече.
Вчера купих от детските прибори, много ми харесват  Flutter

# 681
Намаленият ориз читав ли е. ТО ние го ползваме, но питам дали този промоционалният не е някой боклук
Е за този питам 

# 682
  • София
Чудя се на елхата Thinking Трява да купувам, но от лидл или от левчето..
 newsm78
Дали има разгъната и как изглежда...Ако някой обърне внимание, нека свирка как, що..бива ли..

Иначе в четвъртък, когато ходя за дънките, ще я видя.

и аз да попитам .. има ли я елхата разгърната в магазина и ако някой я е загледал да сподели как изглежда  Simple Smile
Имам я от миналата година много е хубава, много "богата"  Peace

# 683
  • Варна
Добро утро!
 Hug

Някой да е купил елха?

Гледам в М.Бриколаж  са пуснали, но доста по-скъпи  -75 и 115 лв ooooh! 150 и 180 см височина..така че май от Лидл ще се купува  Rolling Eyes

# 684
  • София
елхата е много приятна и е богата общо взето. Т.е. като за цената си е ок.
Честно казано, не знам тези дали не ми харесват повече, малко съжалявах, по едно време, че взехме лидлска  и после ги видях, помня, че поне на снимки 1-2 модела много ми допаднаха, а имаше и ласкави мнения за тях.

# 685
Нашата е от преди няколко години от Джъмбо 1.80м., около 60лв. беше. Така че проверете и там. Със сигурност имаше поне 5-6 вида и размера. В неделя ходих и ги бяха извадили.

# 686
И аз се интересувам от мнение за ориза.

От толкова брошури и намаления не си спомням в Лидъла ли имаше намален течен Ариел на 10лв или бъркам?!
Да сте виждали и намален Савекс?

# 687
  • Русе
Намаленият ориз читав ли е. ТО ние го ползваме, но питам дали този промоционалният не е някой боклук
Е за този питам 
По принцип ориза е хубав, но преди няколко дни това коментирахме, че при последната промоция, ориза беше друг. Моя е един дребен... Предната седмица в магазина го огледах и ориза беше много едър, както си беше и преди. Трябва да се оглежда. Дали пък само при намаление не си пробутват някакъв друг ориз newsm78

# 688
Имаше Ариел на 10 лв, но беше миналата или по-миналата седмица

# 689
Чудя се на елхата Thinking Трява да купувам, но от лидл или от левчето..
 newsm78
Дали има разгъната и как изглежда...Ако някой обърне внимание, нека свирка как, що..бива ли..

Иначе в четвъртък, когато ходя за дънките, ще я видя.

и аз да попитам .. има ли я елхата разгърната в магазина и ако някой я е загледал да сподели как изглежда  Simple Smile
Имам я от миналата година много е хубава, много "богата"  Peace
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт