Хотели, вили, апартаменти, хостели, къмпинги – резервации, отстъпки, бонуси…

• 19 604
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Търся хотел в Игуменица,Гърция. Ако някой помогне ще съм благодарна.

Заповядай!
http://www.booking.com/hotel/gr/camping-drepanos.bg.html?aid=376 … 1&#map_closed

# 46
Търся хотел в Игуменица,Гърция. Ако някой помогне ще съм благодарна.

Заповядай!
http://www.booking.com/hotel/gr/camping-drepanos.bg.html?aid=376 … 1&#map_closed
Благодаря, че при мен не излизат всичките. Исках нещо до фериботите. Ще чакаме пристигащи сутрин рано. Тези повечето не са близо.

# 47
Резервирах хотел Астория най-близо до пристанището. Дали някой е бил в него?

# 48
  • Sofia
Някой знае ли как се проверява кога източа валидността на точките на IHG ?

# 49
Влизаш си в акаунта, на Account Status & Activity в центъра на екрана има Point Expiration Date

# 50
Резервирах хотел Астория най-близо до пристанището. Дали някой е бил в него?

Нямаше проблем с този хотел. От терасата виждахме фериботите. Не е нищо особено, но в нашия случай си беше добре.

# 51
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
 Търся евтино настаняване около Постойна за 4 ма.Някой да помогнне?

# 52
  • София
Търся евтино настаняване около Постойна за 4 ма.Някой да помогнне?

http://www.placereference.com/page/apartments-kra%C5%A1na/55a527 … 04162&zoom=15

http://www.roomsjurca.com/

http://guest-house-anak-postojna.bedspro.com/

50-60 евро за 4 човека...
Има и други.

# 53
# 54
Здравейте, и аз да споделя опита си от сайт за евтини нощувки. Предния уикенд бяхме в Букурещ и си взех нощувка от Checkmyhotel.net. Сайта е нов, попадна ми реклама във фейсбук някъде и реших да го пробвам, за една нощувка ми предложиха цена с 19 евро по-ниска от всички други сайтове за този хотел, което си е супер! Но понеже за първи път го ползвам бях малко притеснена, но всичко беше наред, резервацията, хотел, стая. Принципа на работа е малко по-различен от други сайтове - може вие да си харесате хотела и да изпратите запитване (както аз направих). Не е търсачка, при пращането на запитване получавате на мейла си парола, код и линк за достъп до резервацията си, където ви пращат предложение. А гледам, че има опция те да търсят хотел по зададени дати, дестинация и бюджет.
Та ако някой от вас го е ползвал ми е интересно да разбера дали дават винаги най-ниската цена?

# 55
Здравейте,
Пиша за първи път тук и искам да попитам за хотел Европа в София,има ли някой мнение?Интересува ме обслужване и цени и като цяло отношение...Благодаря предварително!!! bouquet

# 56
Та ако някой от вас го е ползвал ми е интересно да разбера дали дават винаги най-ниската цена?[/size][/size]
Няма сайт, който да дава винаги най-ниската цена. За едни хотели ще е най-ниската, за други ще е висока, или въобще няма да ги предлага...

# 57
Здравейте, и аз да споделя опита си от сайт за евтини нощувки. Предния уикенд бяхме в Букурещ и си взех нощувка от Checkmyhotel.net. Сайта е нов, попадна ми реклама във фейсбук някъде и реших да го пробвам, за една нощувка ми предложиха цена с 19 евро по-ниска от всички други сайтове за този хотел, което си е супер! Но понеже за първи път го ползвам бях малко притеснена, но всичко беше наред, резервацията, хотел, стая. Принципа на работа е малко по-различен от други сайтове - може вие да си харесате хотела и да изпратите запитване (както аз направих). Не е търсачка, при пращането на запитване получавате на мейла си парола, код и линк за достъп до резервацията си, където ви пращат предложение. А гледам, че има опция те да търсят хотел по зададени дати, дестинация и бюджет.
Та ако някой от вас го е ползвал ми е интересно да разбера дали дават винаги най-ниската цена?

Писах за два хотела ама не отговарят.Камо ли ниска цена.

# 58

Няма как да не си получила отговор, защото веднага след като изпратиш запитването, на мейла ти идва автоматичен отговор с номер на запитването.   Провери си СПАМА.

# 59
Преди няколко дни го видях този сайт, не съм го ползвала , но ми стана много интересно и проверих няколко хотела в  Лондон и Хамбург и на всичките ми дадоха по ниска цена от най- ниската която намерих из интернет.  Стана ми още по интересно и се разрових из сайта за да прочета  условията , как работи и всички други неща които биха могли да са уловка, тъй като цените на едни и същи хотели имаха доста голяма, в някои случаи разлика.  Проверих още няколко хотела в Истанбул, София и Велинград   / хотела в Велингарад не се предлага от тях, а за другите пак получих най ниска цена/.  На другия ден Нети искаше препоръка за 3 хотела в Берлин /в Темата за Берлин/ , от  интерес ги проверих ,и 3та бяха на по ниска цена от всичкиостанали сайтове.

Няма сайт, който да дава винаги най-ниската цена. За едни хотели ще е най-ниската, за други ще е висока, или въобще няма да ги предлага...
[/quote]

Със сигурност няма сайт който да дава винаги най-ниската цена , но такова нещо на мен не ми се беше случвало newsm78

[/quote]

Системата на сайта автоматично отговаря на всяко запитване с Референтен Номер и  Код за достъп, така че не е възможно да не си получила отговор както казваш,   ако не ти е в СПАМА , значи нещо не си попълнила и не си успяла въобще да го изпратиш.  Ако пак не успееш кажи кои хотели те интересуват и ще го попълня с твой мейл.     

Нека които са го пробвали да споделят ще ми бъде интересно наистина.

Общи условия

Активация на акаунт