Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Еее, тез ваште мъже ..Моята дева приготвя два шедьовъра -топли сандвичи и омлет ...Туй то  Whistling

Нова, аз преди време си поръчвах от Англия, много неща бяха в кашона -кана, чаши, съдове за печене-от керамичните, чайник , разни чинии ..абе кашона ми тежеш, колкото мен ...Оцелялото -три чаши за кафе, една малка каничка за мляко и най-големият съд за печене. Всичко друго -на сол ..
Сега пуснах една пробна малка поръчка, т.е. евтинка , и да се натрошат, поне да не ме боли сърцето ...

А за разправиите по митницата -понеже два пъти съм освобождавала пратка, и двата пъти попаднах на такава зла жена, че сега , като пазарувам нещо от etsy гледам да е до освободения минимум от 30лв, или се договарям да обявяват по-ниска стойност на пратката.

Много хубава патица!

Записвам и аз рецептата, скоро ще правя маса и аз , по повод, и събирам идеи..Бързи , лесни и зашеметителни  Laughing Боги, я кажи сега, къде намери нилския костур? И таз торта, дето и намери кусури, от къде е рецептата?

Контеса, всичко , което бях пуснала като снимки в темата, не линк, се намират Зад преградата...и бюрото, и леглото.
Арчо добре че пусна тая статия, тъкмо си припомних, как ще си" купя " широкоъгълния обектив за НГ  Joy

# 301
  • На брега
Като каза кориандър се сетих, че мернах нагоре Титина да го нарича по друг начин... Аз го знам и като Колендро. Свързвам миризмата му с лятна буря. След дъжда, гръмотевиците и светкавиците, баба ми казваше, че навън мирише на колендро  Laughing.
И за аквариумчетата щях да казвам нещо... Моята жилищна площ е по-малка от тази на Димитрова, нищо, че съм в къща. Голямо предизвикателство Laughing.
Малко жилище.

# 302
  • Варна
Г-це, костурът е от Пикадили.
Аз в Митница все попадам на двама господа, които с белите си коси не се свенят да флиртуват и да ми предлагат да ми носят пратките на крака до вкъщи. Безплатно.
Явно отивам в правилната смяна.

А силантро казват на кориандъра по американските земи  Wink

# 303
Богиня  Hug ще се пробвам с Гуакамолето.
Скорпионче, а  Party Любимата ми зодия Heart Eyes

Аз пък да питам, защо поръчвате трошливи неща от чужбина Rolling Eyes
Заради цената ли? Защото тук има и хубав порцелан, и хубава стъклария има.

Щом сме на кулинарна вълна пускам рецепта за една торта, която е точно за сезона. Правих я няколко пъти, даже ви я показвах. Божествена е Heart Eyes

Ей това е съвършеният честърфийлд , поне за мен.
Разбира се и синият на Цонна Heart Eyes. И моят Mr. Green

И дамаджана за Шшшш.

# 304
Титина,  май вече без агенция минават нещата. Директно в Митницата те оправят.
Не е така...все пак това работим LaughingВ митница Варна преместиха пощенския клон (не е в Централна поща вече). Иначе за куриерски - а магазините тук използват тях, задължително през агенция.

С домат вече отива към салца. Авокадото се пасира с дървена лъжица и докато дойдат гостите оставяте в него костилката (за да не се окислява). И не ползвайте магаданоз, много далеч е от вкуса на гуакамолето. Аз слагам 4 авокадота, 1 връзка кориандър, около 10 халапинио (много наситно), сок от 3 лайм, сол, червен лук много на ситно. Не се слага никаква мазнина, авокадото е достатъчно мазно.

# 305
  • софия
Аз не разбрах за аквариума нещо. Дневната зона ми изглежда малка, къде са останалите квадрати? Две спални за двете деца ли има?
Госпожице, а с огромните балкони направила ли си някоя красота?
Ема, взимам и дамаджаната, и фенера, и лимон ли е онова, че и шишарката ще награбя  Laughing

# 306
  • Варна
Ема, разкошна рецепта. Много благодаря, че сподели  Hug И твоята се е получила божествено.

Моят неполучил се екземпляр беше с круши, че ни заринаха с тях и се наложи да експериментирам. Няма да ви пиша рецептата, щото е провал.

Титина, дори бобът има няколко начина и рецепти за готвене.

# 307
  • Майничка
Към рецептата на Ема - още по-мързеливо, вместо да се задушават на котлон тиквата и ябълката, се пускат без вода за 5 мин на микровълнова /под капак/, отцеждат се от пусналия сок /страхотен запиене след охлаждане/, след което се добавя мъничко нарязано на ситно масълце и захарта и се врътват за още 2-3 мин.

# 308
  • Варна
Аз не разбрах за аквариума нещо. Дневната зона ми изглежда малка, къде са останалите квадрати? Две спални за двете деца ли има?
Госпожице, а с огромните балкони направила ли си някоя красота?

Хахах, абе аквариум си е ... Ами тази стая-дето ви я показах, понеже е нещо като крив трапец я измервам към 28кв.м. От нея 8-9кв м останаха зад преградата, за спалня. И останаха тия близо 20кв.м за дневна зона.
Другата стая е около 15-16кв.м- детска. Коридор 5, ВеЦе и баня 6, общи части, маза ...такива работи -Балконите не са усвоени
Никакви чудеса не съм направила с тях, единият е заринат от сушила с дрехи и китки, другият все още в инструменти и помощни материали....
Лятото на големия имам сгъваема масичка, столчета, китки разни, но е тясно и дълго, като коридор.

Ема, Боги -благодара за рецептата и разясненията,ако ми се получи толкова добре, колкото се очаква ще покажа  Simple Smile

П.П Редактирам се ...даже 31кв м излезе дневната, ей сега опъвах рулетката  Laughing

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 20:14 от Г-ца Димитрова

# 309
Съвземете се докато е време. Ще напълнеем!

Сега ще видя още няколко магазина дали доставят. Няма само ние да се изкушаваме, я!

Моят сервиз преди много години пристигна по пощата. Вече не помня как са били увити нещата, но нямаше нищо счупено.

Титина, по вашия край ядох гуакамоле с крийм чийз. Много се изненадах. Аз всякак го тача, никога не отказвам.

Сега видях апетитната птица на Съпружка. По същата рецепта ще сготвя котарака. Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 20:19 от Цонна

# 310
как аджеба не ви домързява да мачкате авокадо с дървени лъжици и да режете на супер ситно за пустото гуакамоле Simple Smile аз моето го правя в кухненския робот Grinning

# 311
Ами време ти е да се обзаведеш с булка, Арчо!

# 312
  • софия
Е, значи изобщо не е малка дневната. Налага се спешно закупуване на широко стъкло  Mr. Green

# 313
За 4 дни щяло да пристигне до България.

http://www.overstock.com

# 314
Гаргамела, ти ела ми настържи тиквата, пък аз ще си я задуша все някак Laughing
Честно, това ми е най-противната част.

Само да кажа, че кората от портокал трябва да е съвсем малко, че ако е по рецептата става отровно. Иначе нищо друго не променяйте. Аз правих няколко вариации, но нито една не ми хареса.

И мисля, че си е в реда на нещата предколедно да се поугоим Laughing

Общи условия

Активация на акаунт