Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Doris  Hug Като го гледам ми се струва, че няма да е удобен - за полягане е малко. Аз обичам облегалката да ми е права на 90 градуса и да е стабилна. И без това си падам  Joy

# 286
Пфю, Стефчо, тъкмо си мислех ударих джак пот-а за 30 лева!
Други мнения?

Ужасен е   Confused(не, че моето мнение има някаква стойност тук, но все пак  Laughing )

# 287
Пфю, Стефчо, тъкмо си мислех ударих джак пот-а за 30 лева!
Други мнения?
Ааааа, за 30 лева, ако ти е удобен го взимай, но само ако е удобен!

# 288
  • София
+1

# 289
  • Варна
Да за 30 пари! Ако не е ок, мога да го ползвам на двора или да настанявам някой, който не искам да се застоява или за цветарник  Mr. Green

# 290
  • Варна
Аз нацелих най удобното кресло всъщност, но ще си купя друг път, 900 пари струва Sad

# 291
Аз нацелих най удобното кресло всъщност, но ще си купя друг път, 900 пари струва Sad
Дорис, то все така става.

# 292
Цонна, ако си продам душата на дявола и поръчам фин порцелан от Америката колко ще ме одрусат за доставка и няма ли да пристигне на съставни части?

Съпружке, сложи всичко в кошницата и го пусни до България. Недей да финализираш покупката, в смисъл не натискай копчето place order.  След това сметни, че ще паднат още цените и чакай. Laughing така ще разбереш колко ще ти вземат за посудата, вчера четох, че май има мито, ама не обърнах много, много внимание, защото не ме засяга:-))) мисля, че е описано подробно на сайта в графата международно транспортиране. Чакаш поне до деня на Благодарността. Падат цените!!!

Погледни и немските сайтове. Оттам може да ти излезне по изгодно. Един Розенталец:-)
http://www.royalcopenhagen.us/shop/shop-browse/1/dinnerware

Искам да ти го сметна, но не знам кой сервиз гледаш, колко бройки искаш и освен чиниите ще включваш ли салатиери и друга посуда, като чайници, захарнички и т. н.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 15:03 от Цонна

# 293
Малко Offtopic , но се сетих за темата като го прочетох - ЦЪК    Joy Joy

# 294
  • София
Малко Offtopic , но се сетих за темата като го прочетох - ЦЪК    Joy Joy

Как няма да се сетиш  Wink С нашите практични съвети и тези закони си готов да паднеш в плен на някоя дама. Защо не й оставиш да се главоболи тя с ремонта? Joy
П.П. И аз щях да пиша, че не съм съгласна с Закон 10, но забравих.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 15:57 от Vayana

# 295
Барба, край, зариби ме hahaha

Карамелена, на малките прозорци трябва ли да слагаш нещо, има ли нужда изобщо?

Арчо, с всичко съм съгласна, без последното Peace

Съпружка осен че има прекрасен дом, има и прекрасен Съпруж.
Само в пазаруването трябва да се държи малко изкъсо, ама вие вече сте ѝ казали за стола Simple Smile

# 296
Цонне, благодаря за предложението.  bouquet Не съм харесала нищо конкретно, не съм сравнявала цени спрямо Европа, за да видя дали си струва занимаването. Ако продаваха техника щеше да е по-интересно.

Арчо, мъдър човек ги е писал тия съвет, вземи ги прочети пак.  Mr. Green

# 297
Кой ти гледа размери!  ooooh!
За Рeacock чакам предложения.  Wink

Цонна, ако си продам душата на дявола и поръчам фин порцелан от Америката колко ще ме одрусат за доставка и няма ли да пристигне на съставни части?
отиваш в сайта на USPS и калкулираш (най-евтино е с тях). Гаранция, че ще простигнат здрави няма. Същия порцелан обаче, ще го намериш в ибей, на доста по-добра цемна и така ще ти го опаковат, че ще стигне...ако не стигне имаш протеквън и ще ти върнат парите.

Аз порцелан си мъкнах от БГ и оцеля. Хем беше в куфара. Mr. Green и е издържал на мятане и подмятане.

В Бг има и мито и ДДС + че трябва да платиш на митническа агенция да ти изготви документите за вноса.

# 298
  • На брега
Много работа имам на двора и изпуснах детайлите.
Дорис, какво коментираш- стола или някакво кресло? Ако се чудиш за зеления стол- аз съм за! Много харесвам тази форма, а и зеленото ще е чудесно цветно петно в бетонния офис.
Масите на Богиня и Съпружка са страхотни. Браво на Съпруж, че е сготвил така мераклийски птицата. Аз оставам при Богиня на вегетарианско меню Laughing. Месо по нейните маси май не съм виждала...
Ваяна,  Hug! Готина падонг мацка или масайка ще бъдеш с тази яка, ако това ще ти помогне да се почувстваш по-добре.

Никога не съм пазарувала стъклария онлайн. Дали няма да дойде на сол всичко?

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 18:39 от NovaTema

# 299
  • Варна
Съпружка, браво на Съпруж! Патицата изглежда супер!
Карамелена, и аз като Ема - за май само на левия прозорец бих сложила бяла тюлена/тензухена завеса.

Цонне, зариби ме с този Мейсис. Точа се здраво, утре засядам вкъщи и се отдавам на разврат в шопинга. Само да не ме изгонят после.
Титина,  май вече без агенция минават нещата. Директно в Митницата те оправят.

Арчо, с тези съвети си готов окомплектован за брачен живот.

Дорис, то все така става.
Тцъ, някакъв вселенски закон на всеобщата гадост е това.

Нова, така е. Богиня е вегетарианка. Месо не пипа, щото й смърди.

Рецептата за гуакамоле по богински.
Скрит текст:
Авокадото трябва да много узряло, т.е. меко на пипане. Намачква се стабилно. Към него се добавя домат без семките приблизително със същия размер. Малка глава лук, нарязана на ситно. 1/2 връзка кориандър. Ако няма - заменяме го с магданоз и замаскираме измамата със сушен кориандър. Едно халапеньо на ситно /или 2 люти чушлета/. Сол, черен пипер, сокът на 1/2 лайм, зехтин.
Лесно е.

Общи условия

Активация на акаунт