Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 136
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Бързо пусни една гергьовденска маса!

# 706
УаУ, имаш по толкова столове ,прибори ,чинии и калъфи за стол за всеки ? Чудесно люляково изтрещяване  bouquet

Професионалист си ти  bouquet

# 707
Tитина, обърни внимание на тези произволни мивки. Виждаш ли разликата между тази на женичката от рекламата и примерните? Вече мивките ги лепят отдолу. Ако някой аматьор си я залепи отгоре е простимо, но студио да пробута такъв проект и да се пишат професионалисти ще ме прощават...
Професионалистът работи според заданието. Аз съм с такива мивки навсякъде в България. Тези за лепене от долу изисква плота да е от камък. А в посочения апартамент е някаква плоскост. Технически няма как да се сложи мивка лепена под плота.

Контеса, обикновенно партитата в къщи са 20-30+ възрастни (децата не ги броя). И сме на шведска маса. Имам чинии бол, а и мразя хартиени и пластмасови, така, че в нормална посуда.

# 708
ама забравих да кажа че тва е у нас в мечтите ми Grinning
и за да съм по темата - окончателното цветово решение на измъчената ми кухничка  Joy

Аз нищо не виждам. Нима толкова бързо си изтрил....

# 709
  • На брега
И моята мивка е, като на бабата Laughing! Не съм ползвала друг тип, за да сравня. Като се замисля и у близките ми са все с отцедници. Е, те не са пример за последна мода в обзавеждането де Laughing. Сега на новата ми се ще поне да е по-малък отцедника, защото ММ не иска да е без. По този повод, бях запазила в Амазон едни интересни подвижни такива, за до го убеждавам, ако се наложи (или пък с жартиери да пробвам Flutter). Единият беше като прозрачна тавичка, а другият модел го мярнах на снимка от кухнята на една съфорумка живееща в чужбина, която ми беше отговорила на питането за кухненските шкафове около прозореца...

Арчро, хубави цветове. Жълт хладилник Crazy! Готин е. Гърба и плота от какво ще са? Харесва ми този оттенък на сивото. Шкафа над хладилника така ли ще е плитък?

Боги, калъфите за столовете допълнителни ли за са? Не съм обръщала внимание до сега твоите столове дали бяха с калъфи. Голяма софра!

Контеса, поне на децата може да подготвиш картонени чинийки и да си улесниш живота малко.

Кубински интериор с олющени стени. И тук излизат разни автентични.

Когато, Богиня пуска дома на Селена Гомес ми стана тъжно, че не е избрала онзи прекрасен, наивистичен, пъстър южноамерикански кич (който аз много харесвам Sunglasses), а си е създала някакъв свой пурпурно-бежов...

# 710
Боги, последната маса ми стана фаворит от всички показани досега. Съчетанието на цветовете , цветята и тоналностите с храната и съдовете показват голямо внимание към детайла.
 Разкошно и точно моят любим флорален френски  шик   bouquet bouquet

Титина , мерси . Явно имате повече съдове от мен  ,  а моите шкафове все с пълни и аз не знам с какво .Покажи и ти  bowuu

Нова тема, децата ще са в такива пъстри еднократни пластмасови чинии и чашки Simple Smile

# 711
  • Варна
Нова, да, калъфите са шити отделно и крият едно много соц. столове. То там обстановката като цяло е малко соц. Rolling Eyes Не мога да се меся. Вилата е на свекърите ми.

Ау, много декадентско това кубинското  Heart Eyes
Умопомрачително омбре

Контеса, благодаря  Hug Ще трябва да видя дали имам накъде нещо друго запиляло се. Не обичам да се повтарям и затова се налага да документирам.

# 712
Нова, да, калъфите са шити отделно и крият едно много соц. столове. То там обстановката като цяло е малко соц. Rolling Eyes Не мога да се меся. Вилата е на свекърите ми.
Много са си добре калъфите в неутрален бял цвят .Първо тях забелязах  bouquet

# 713
  • Варна
Много са си добре калъфите в неутрален бял цвят .Първо тях забелязах  bouquet
Е, там аз се намесих. Ако питаш свекърва ми, на столовете нищо им няма. Whistling

# 714
Излиза, че всичко си наред с проектчето, само аз дето не съм у ред. Wink

Нали малко вкус да се култивира. Нали да се учим от добри примери...Какво му е естетичното на веселия апартамент? А, всичко е ново...

Нашата мивка на село е циментова и знаете ли колко ми е удобна. И не е правена от дизайнерска фирма, ама такава чудна работа ми върши...

# 715
  • Варна
Излиза, че всичко си наред с проектчето, само аз дето не съм у ред. Wink

Нали малко вкус да се култивира. Нали да се учим от добри примери...Какво му е естетичното на веселия апартамент? А, всичко е ново...

Нашата мивка на село е циментова и знаете ли колко ми е удобна. И не е правена от дизайнерска фирма, ама такава чудна работа ми върши...
Не си само ти. И на мен ми направи впечатление.
То цялото е едно такова ... никакво. Просто не е за вярване, че дизайнери уж са работили по него.

# 716
Богиня, най-те бива в това. Сега измисли и как да изкарваш пари от хобито (ако мога така да го нарека) и пей сърце.

Цонна, много си агресивна! 

# 717
Приятелски съвет, пропускай ме. Ще си спестиш агресията ми.

# 718
NovaTema плитък ще е шкафа над хладилника , че ме дразнят едни огромни топузи като сложат над хладилниците . гърба и плота са "бял бетон" на Геталит .

valya_bl линка си работи , нищо не е изтрито Simple Smile

Богиня АНАТЕМА С ТИЯ МАСИ С ЯДЕНЕ  !!

# 719
Много са си добре калъфите в неутрален бял цвят .Първо тях забелязах  bouquet
Е, там аз се намесих. Ако питаш свекърва ми, на столовете нищо им няма. Whistling
Добре си направила .Променят целия облик и с всеки цвят ,който привнесете по масата ще си пасват.  bouquet

Чакам за снимките от другите маси. И з документирам ,но нито снимам така добре ,нито пък ще се престраша да покажа след такива маси  Mr. Green

Цонна, циментова мивка и ние на село имаме и е много полезна ,но отива н къщата ,а в апартамент ми идва малко метната ето така без умисъл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт