Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 132
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • На брега
.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 21:27 от NovaTema

# 61
  • На брега
Тука не мога да не се включа! Хвана ме в крачка- вчера и аз изпуших и заредих скромно с три цвята мостри да пробвам Blush. Нямам маса, кристала е в мазето, че нямам и шкафове. Разбра се, че пия от цветни чашки Laughing... поне не е от шишето. Уникално, някакво местно розе със стъклена капачка, като на старите аптекарски шишета. Черпя!

Мерси, Ема! Имаш ли линк към фирмата или се откриват сравнително лесно на пазара?

# 62
Много добре ми действате, винаги сте наблизо  Heart Eyes
Ваяна  Hug
Той не че няма виждане. Всъщност всички близки много харесват решенията му, дори и архитектката с която обсъждаха плановете. Обаче сега с тези алуминиеви врати, чак приятелка не можа да повярва, че той говори за нещо такова. Той съответно си има доводите за това, но аз не ги разбирам ... по-точно отхвърлям преди да съм ги чула. Първо, че вратите на спалните трябва да са без или с нищожни первази и второ, височината била 195см и .... И говори за врати с алуминиева рамка и вътрешна част от МДФ. Аз бях слагала снимки, момичетата ми обясниха, че има как. Ето пак - нашата спалня, тук се вижда и врата за банята и детските стаи
Съпружка ето една грозна снимка намерих на скосяването. Ще я изтрия, че цялата ни натурия се вижда, но така е в момента у нас. Тук се виждат и прозорците, дайте идея какво да им сложа! Те са 2 големи на противоположните къси и високи страни и по 2 малки на дългите и ниски. Другата страна
Ема, вие свирнете, аз ще си намеря повод да дойда до Съпружка. Пазя една прахосмукачка коз в ръкава  Laughing
Нова, докато рових за снимки намерих една от първата ни вечер в къщата. Хахаха,масата ни едостойна конкуренция на Богиня. Снимах си я, скъп спомен  hahaha

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 17:32 от карамелена

# 63
Няма ли хартиени чинии, не вАжи! Laughing

Аз преди много години като акостирах в САЩ ми бе поднесена вечеря в хартиена чинийка. Домакинята беше професорка. Тогава си обещах никога да не сервирам по този начин. Бях в шок по онова време. Де, да беше някакво гето, сигурно нямаше да се впечатля толкова, но от образована жена не го очаквах.

# 64
Нова и Шшшш , прегръдки от мен  Hug

Ема , много хубави неща показваш . Имаш уникален вкус ! bouquet
А аз си мислех ,че само аз пускам снимки и ви занимавам със себе си   Whistling

Боги, много готина есенна маса . bouquet
Снощи гледах едни интересни есенни маси в един сайт за южняшки къщи в Америка ,защото си падам по този стил , и някои от тях много ми напомниха твоите ,но твоите маси повече ми харесаха и имат по издържан вид.
 Какво меню ще сервираш в тази разкошотия ?

Карамелена, разбирам те.  Всеки има такива моменти Hug
Ремонти, премествания ,нови начала ..винаги освен въодушевление и радост носят и спорове и неразбирателства .Няма как .Не сме все пак напълно еднакви с другия човек и всеки отстоява себе си.

Ако знаеш ние колко спорим и колко твърди характери сме и двамата ,но винаги след разгорещените ни спорове някой прави компромис и така до ...другия път.

Важното е да става каквото сте решили и няма значение кой е бил прав и колко пъти е било на неговата.
Имаше една снимка с две деца във Фейса ,които бягат заедно и се веселят и надсловът под снимката беше нещо подобно на:
 ' Знаете ли защо децата бързо се извиняват и сдобряват ?
 Защото щастието им е по-важно от гордостта "    Hug

# 65
Мерси, Ема! Имаш ли линк към фирмата или се откриват сравнително лесно на пазара?
Аз съм ги виждала само в Баухаус, откъдето съм ги и купила. Не знам кой е производителят.
Моите са 15 или 16 см. (не помня вече) високи/широки. Иначе 8-10 см. има на доста места.

Карамелена, за тези ли плочки мрънка, че са ти тъмни?
Масата е уникат Hug

# 66
Да. Исках да имитират хард дърво  Simple Smile и през цялото време гледах по-светлия нюанс, а накрая поръчах тези.

# 67
  • DE
Хартиените и пластмасови еднократни, са най-удобни при ремонт. Докато правехме кухнята все в такива сервирах. Но кафе пиехме от порцеланови чаши  Crazy , не понасям хартиени и пластмасови  Naughty

# 68
И аз като Цона съм в потрес от хартиената посуда. Не че нямам де, ама стои в колата (имам си тайно отделение), да има като ходим на пикник/плаж.

карамелена, има мъже, който искат те да вземат решението (имах такъв шеф, докато разбера как се работи с него...бях готова да си грабна шапката и да си тръгна). Та подхвърляш само идеята, без да я обясняваш изцяло..и го оставяш. Той започва да мисли, и накрая идвате на твоя вариант, само дето е излязъл от него. И той щастлив и ти доволна. Всъщност това е проявление на най-старото изкуство- на манипулацията - а жените сме добри в това.

# 69
. Всъщност това е проявление на най-старото изкуство- на манипулацията - а жените сме добри в това.
а понякога ускоряваме мисловния процес с жартиери.

сега се чудя какво да изкопая и да го представя за придобивка за да покаже Ема нйните Thinkingа и Съпружка също.

# 70
сега се чудя какво да изкопая и да го представя за придобивка за да покаже Ема нйните Thinkingа и Съпружка също.
давай с костюма от Хелуин  Laughing

# 71
  • Варна
Благодаря още веднъж момичета, днес ми беше супер смотан и тежък ден(професионално), отделно си получих и лично разочарование, та толкова да ми се скофти, че изобщо не ми се снима, то да имаше и с какво ...Това мирърлесче ужасно криви, аз изправя трегера, то изкриви я таван, я някоя врата,няма оправия.

Направих един албум, не че не ви ги показах повечето неща,останаха доста още за оправяне, нито една лампа не е сменена, пък са поне 5 на опашката.

https://www.flickr.com/gp/tonimirka/14ps3e

Кухнята си стана поликлиника не само, заради бялото, но и защото не успях по никакъв начин да  убедя ММ да сменим гранитогреса с ламинат, и сега ми е някак ...като в студенстки стол за хранене..

Преградата ..като ми дойде мерака за снимки.
Имам едно сукулентно, купих го лятото, като показвахте вашите, не го знам какво е, как се гледа, но ми е много красиво да си го гледам...да не се чудите, що съм го снимала и него.

Пейката -исках да я снимам в анфас, без масата отпред, мисля че не направих верния избор на цветове на дамаските, ще я преправям, малко да ми мине кривотията сега...

Контеса, дай да видим тоя линк с масите, аз посрещам обикновено гости на следобедно кафе, щото не мога да се справя с вечерята, пък и по-лесно се правят сладки от кордон бльо -меню, не го умея хич  Laughing

Карамелена, кураж и на тебе, ние за една стая сто пъти се скарахме вкъщи, не знам ако правехме по-голяма площ какво щеше да е ...

# 72
Г-це ,супер е  станало . Много свежо  bouquet
Прегръдки и на теб  Hug Утре идва уикенда момичета  Flutter
Ето линк:

https://www.facebook.com/SouthernLiving/photos_stream

# 73
Това за юрган-съдия вуйна ми отдавна ми го говори Simple Smile. Някак тези дни обаче ми се искаше да го оставя да си прави каквото иска. Той пък е доста изнервен, че прави много дълбок сондаж и цяла седмица само с това се занимава. Знам, че всичко ще отмине, има такива моменти.
Титина как мина диско партито? Нито снимки, нито коментари видях.
Госпожице, отново да кажа, че всичко ти се получава впечатляващо.

# 74
Много хубав дом Госпожице !

Общи условия

Активация на акаунт