Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 139
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Каза Арт не са направили нещо по-различно от това, което интериорки от нас сами създават  Wink

# 556
  • София
Ема, това е - стана като афро прическа  Laughing Но цъфти с дребни  бели цветчета, не като на твоята снимка.

Това е
Скрит текст:
Hebe Emerald gem

Под снега, първата им година.

Межуд тях има 3 радиканса, почти не се виждат. И за двете гарантирам, че си остават такива целогодишно!

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 16:47 от Vayana

# 557
  • Варна
Ваяна , благодаря , записах си ги . Питах вече в един магазин, много учудени бяха, сякаш търся цвете от Марс...
Всъщност ми отговориха,че нямало цвете, дето да издържи на варнеския студ  Crazy Но ако пък много паднат температурите ще го преместя на закрития балкон.

И ако може варненки да ме светнат, освен разсадника/цветарника до Пикадили Парк и онзи другия в морската, Мимоза май се казваше ...на друго място има ли такъв богат избор, ама да е в рамките на града ...

Съпружка, аз не бързам с декинга, ММ категорично каза -Спри се! И до пролет ще се възпирам някак, но много искам да сложа на откритата тераса, там и ще го вали, и ще го одухва вятъра.

Харесват ми повечето неща, и дивана като гледам е едно голяма тапицирана пейка  Joy Пък тия топли кафеви стени ми напомниха за у нас допреди месец ...Само лилавата спалня не ми е по сърце, нито възкъсите пердета ...

О, и да си споделя радостта набързо ..днес се сдобих с принт на една софийска художничка, много исках оригинала , но се оказа че го няма в галерията ...После като си дойдох и го накиприх над леглото в спалната ниша се оказа малък по размери ...но все от някъде трябва да се почне, ще допълва по-нататък ...

П.П..ооо,Ваяна, то много буйно и красиво расте това хебе, ще го търся и аз.

# 558

Каза Арт не са направили нещо по-различно от това, което интериорки от нас сами създават  Wink

И у мен остави такъв привкус  Peace Дори по-

# 559

Каза Арт не са направили нещо по-различно от това, което интериорки от нас сами създават  Wink

Ваяна,не ми се разглеждаше особено сайта на Casa Art,но мебелите в този апартамент(до колкото разбрах те са ги правили)НЕ ми харесаха,ако пък те са правили дизайна пак не ми харесва!

Ема,много красив кадър наистина!

Блу,изпуснах да ти видя плочките,нали ще показваш още? Hug

За сайта overstock,понеже сте го обсъждали,като попаднах първия път на него и много харесах една масичка,много евтина ми се видя - към 250лв,направо им завидях за избора,защото в България отдавна не можех да намеря подобна,помислих си колкото и да струва доставката,то пък масата е евтина и се компенсира,питах съпорта за доставка и т.н. ,и така с доставката до тук щеше да излезе към 1000лв.Вече не го разглеждам този сайт само да се дразня!

# 560
Аз пък харесах апартамента с мебелите на Casa Art. Някой неща не са ми по-вкуса и не бих ги добавила в моя интериор, но така приятни чувства предизвиква. И снимките са хубави, шарено... Свежарка ще да е собственичката.

# 561
 Г-це, ако си решила няма какво да те спре. Декинг от Икея можеш да си  монтираш сама за около 2 4аса с помоща на макетно ножче.  Simple Smile
За кипариси се сещам дето издържат на вън и разни подобни.

ЧРД на Богиня! Да е все бдъхновена и вдъхновяваща Heart Eyes

Много сте писали, на Блу плочките не видях, накои снимки не можах да отворя.

# 562
  • София
Г-це, не знам колко е студено във Варна, ама на Витоша е  cold
Пpеди може би 2 зими снега беше се пpевъpнал в ледени плочи дебели 5-6 см и ги pазбиваха с багеpче. Та моите юнаци понасят голям студ  Grinning

# 563
Цитат на: Емa
[url=http://daniellawitte.elledecoration.se/wp-content/uploads/sites/30/2015/11/window-stories.jpg
Красив кадър[/url]
за снимане Simple Smile

Да ти кажа не е кадрирано, както трябва. Сигурно и Госпожица ще го потвърди Simple Smile
Но сигурно е красива и останалата част от интериора.

# 564
  • DE
Аз харесах дневната на Casa Art, но не и цвета на стените. В дивана направо се влюбих, точно такъв ми трябва.
А дали, обикновени дървени кухненски шкафове могат да се боядисат така, че да прозира леко дървото  newsm78
подобни шкафове
Скрит текст:
да станат такива
Скрит текст:

# 565
  • Варна
Цитат на: Емa
[url=http://daniellawitte.elledecoration.se/wp-content/uploads/sites/30/2015/11/window-stories.jpg
Красив кадър[/url]
за снимане Simple Smile

Да ти кажа не е кадрирано, както трябва. Сигурно и Госпожица ще го потвърди Simple Smile
Но сигурно е красива и останалата част от интериора.
То кадрирането е, каквото е композирането ...Някой само е минал и щракнал, този дето е редил пред прозореца декорацията си има свое виждане. На мен този ракурс ми допада, иначе може  да се снима и анфас, може и той да изглежда добре .. Въпрос на собствено усещане ...

А и много пъти кадри против всички правила за снимане будят повече чувства и усещания...

Ваяна, тя зимата във Варна е повече киша и вятър, сняг рядко се задържа, макар че на няколко години пада по веднъж толкова сняг, че да обявят преждевременна ваканция за децата ...
Ще видя и туята, много я харесвам, но имах една и не успях да я отгледам

# 566
Блу,мерси и ти изпратих л.с.!Много ми харесва!

# 567
Аз харесах дневната на Casa Art, но не и цвета на стените. В дивана направо се влюбих, точно такъв ми трябва.
А дали, обикновени дървени кухненски шкафове могат да се боядисат така, че да прозира леко дървото  newsm78
подобни шкафове
Скрит текст:
да станат такива
Скрит текст:

На мен точно това боядисване с прозиране на шкафовете най-не ми хареса!

# 568
  • София
lili_lili, докъде стигнахте с паркета? Или да не питам  Wink
 +1 за прозиращите шкафове и за изкуствено състарени мебели от всякакъв вид

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 16:58 от Vayana

# 569

На мен точно това боядисване с прозиране на шкафовете най-не ми хареса!
това не е ли избелено дърво?

Общи условия

Активация на акаунт