Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 136
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Нищо не бих слагала, всички изброени неща са си взаимно достатъчни. Ако пък толкова искаш да има нещо, задължително не лилаво. Ето няколко палитри: 1, 2, 3

# 601
Ужасни са  Sad Възможно най-долните китайски врати на пазара, а дори твърдят, че са турски, което ни прави да се чувстваме още по-идиотски... Досега бяхме доволни от изпълнението, дограмата е хубава.
Ето ги - http://ideeadoors.com - не виждам какво може да се избира въобще от това...
Непременно кафяви ли трябва да бъдат? На последната страница МДФ модели има 1-2 нелоши на вид белички.

# 602
Момичета, току-що говорих със строителната фирма и се съгласиха да ни ги приспаднат тези врати, което ми направи деня! Не съм спала заради тези врати  Laughing
Благодаря ви за съчувствието и весел ден  newsm68

# 603
  • Варна
Ваяна, това май прилича на твоето хебе  Simple Smile И като гледам шведския климат не му пречи, пък какво остава за варненския ...

Аз от китки и декинг на стикери ...трябва да се възспра наистина Crazy

# 604
  • София
Г-це, ако и това е хебе, не е моето. В скрития текст вчера го показах - изкрящо зелено, наистина като изумруд. Пусни си търсене за такива растения и сигурно ще ти харесат много други.

# 605
От къде мога да купя такъв крак за бар? И столчетата под какво име да ги проверя в ОЛХ?

# 606
  • София
От къде мога да купя такъв крак за бар? И столчетата под какво име да ги проверя в ОЛХ?

Аз мисля, че този проект от конкурса на Мартинели е на Никола Македонски. Той е член на
http://sreda.dibla.com/index.php?action=profile;u=51

Бих му писала любезно и кой знае - може да ти отговори и много да те улесни  Simple Smile

# 607
Карамелена, приземния ви етаж колко под земята е? Какви прозорци има? Има ли влага и как се справяте с това? Какво решихте да го правите?

# 608
Благодаря Ваяна!
Съпружка, ще снимам за да видиш колко е под земята и какви са прозорците защото явно ти трябва инфото за нещо твое. Влага в момента имаме заради факта, че канализацията е била проблемна и всичко е отивало в основите на къщата. Когато започнахме работа по нея почти цялото мазе се наводни и разбрахме от съседите, че това се е знаело от предишните собственици и няколко пъти в годината са отводнявали с някаква помпа вместо да сменят системата. А и долу е пръст, няма никакво покритие на пода. Мисля, че ще се справим с влагата след ремонта. Като помещения там остава котелното, килер, винарна (хайде да не го казвам пак механа) и според мен спалня за гости, а според големите мъже киносалон, както и пак според тях малката баня няма да е проста такава, а поне парна или сауна.

# 609
Карамелке, много благодаря! Да, за нещо мое ми трябва. Напоследък все или за таванско мисля или за сутерен, но не знам дали си заслужава хамалогията по пригодяването им за живот. Пак ще те питам разни неща.  bouquet

# 610
  • вятърничава
Това обсъждано ли е  newsm78
http://www.combo.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BE-% … 1%80%D0%BD%D0%B0/

Този апартамент също ми хареса http://www.combo.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC- … 1%83%D0%BC%D0%BD/

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 15:02 от bb6

# 611
  • Бургас
карамелена, решихте ли какво правите с вратите? Ако още не сте кажи, защото ти направих снимки на обикновена врата, монтирана плътно до стена

# 612
Привет,извинявам се,че пак ви занимавам с моя настоящ ремонт но много моля ако има съфорумка,която да е доволна от майстор на естествен паркет (в София) да ми даде координатите му! Praynig

# 613
  • София
Ох, пак тази ужасническа лампа. Имам чувството, че ще се спусне от тавана и ще ме изяде  newsm43. Харесват ми библиотеката и диванът, по-точно дамаската му.

# 614
  • Варна
Ох, пак тази ужасническа лампа. Имам чувството, че ще се спусне от тавана и ще ме изяде  newsm43. Харесват ми библиотеката и диванът, по-точно дамаската му.
Стига бе, от архитекти за архитект... Мда Tired Сега разбирам защо околната ни среда е в това състояние.

Общи условия

Активация на акаунт