Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 745
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Bubi добре дошла  Hug Бърз успех  ти желая fingerscrossed

Veni мини инвитро е с малки дози. Цели се 1-3 фоликула. При мен винаги остава само един накрая. Сега заради Фемара са два, но съм с висок прогестерон 1,6 преди Прегнила. Док каза че съм на границата и че няма да правим трансфер.

# 676
Момичета, как сте? Много утихна темичката!

Моята пункция мина и днес сутринта беше трансфера, на 2 яйчица. Даже се оказа, че имаме и 3 снежинки! Често да си призная, не очаквах толкова много!  Party
Местя се в другата тема и ви чакам всички там и после директно в бремелинската!  Hug  baby_neutral

Пожелавам на всички Весели празници и вяра в Коледното чудо!  bouquet

# 677
мока,супер.с това качество почти сигурно ще успеете. във всеки случай бройката на ембриончетата е много добра. сега са отпуски и темите позамряха. най-вероятно си с последния трансфер за годината.

# 678
Звездичке, благодаря ти!  Heart Eyes Чул те Онзи, там горе!
 fingerscrossed и за теб!

# 679
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!  santa2 Close-mas: madnoel baloni bg
Нека през новата години всички ние сбъднем своите мечти. Пожелавам Ви много здраве щастие и късмет и да вървим все напред.

Да ни е честита новата 2016 година

# 680
Честита Нова Година, момичета! Нека тя ни донесе здраве, късмет и така чаканото детенце  Hug

# 681
  • София/Севлиево
Честитa новa годинa,мили момичетa!Некa тaзи годинa се сбъднaт всичките ви желaния!Бъдете щaстливи и никогa не губете своятa вярa в доброто!

# 682
Честита Нова година и от мен!
Записвам се да следя темата, тъй като и на нас ни предстои първо, надявам се и успешно икси.С мъжки фактор сме и чакаме заповед от фонда, до нас има по- малко от 500 номера.Малко съм изплашена, тъй като ми е за първи път и всичко ще ми е ново и неизвестно.Успех на всички!

# 683
Честита Нова година, момичета пожелавам много сбъднати мечти на всички!!!  EFP preggo newsm32
Аз утре ще ходя при док и ще започваме стимулацията. thumbsup

# 684
Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и не спирайте да мечтаете! Нека през тази година се сбъднат всички наши мечти!

# 685
За много години на всички!
Съдейки по застоя на темата, явно и вие като мен сте го дали на живот и празнуване. Айдеее, няма ли някой дето да почва процедура тоя месец. Аз чакам цикъл до 10 дни и живот и здраве почвам "купон" номер 2 (дано е и последен, де).

# 686
Шошии добре дошла в отбора дай боже за последно тук :cry Rolling Eyes

# 687
Мъжът правил ли е спермограма. Щом имаш проблем с тръбите СНИМКАТА ти е задължителна. Ако и двете не са проходими- махаш и кандидатствате по фонда. Щом си имала инфекция, ,много е вероятно да имаш джоб някъде по тръбите и всичките ти процедури са кажи-речи обречени. Та насочете парите  правилната посока, излекувайте се, диагностицирайте се добре и след това ин витро, иначе верно са едни пари хвърлени на вятъра, а щом имате и затруднения, всеки лев трябва да е много добре обмислен и по предназначение, за да достигнете бързо целта. От къде си, кой е наблюдаващият лекар. Пиши какви изследвания имаш направени и какви процедури. Сигурна съм , че момичетата ще се включат и заедно поне можем да ви насочим да изберете правилният доктор

Пема, ентерококите от къде са изолирани: в цервикален секрет във влагалищен секрет. Не се знае от къде за изолирани и до къде са стигнали. Дано да сте ги уморили напълно. Сега и това гърло ще трябва да лекуваш - няма как. Наистина огледайте нещата от всички посоки, както е писала Звезден^Прах. Може пък в този случай да е "всяко зло за добро", за да обмислите подробно цялата ситуация.

В еякулата на мъжа ти изолират ли се подобни гадинки? Да не би просто да си ги предавате по между си?
Аз имам огромни съмнения, че поради хроничния простатит на мъжът ми в момента съм в такова състояние, но имах и глупостта да направя цветна снимка без никакви предварителни изследвания и тази инфекция ми се качи до пъпа направо. Не бях информирана за медицинските стандарти и процедури.

Здравейте момичета Simple Smile,

отговарям ви в тази тема. Тези изследвания са от вагинален секрет. Преди ин витрото уж имах само кандида, а след лапароскопията излязоха ентерококи (всъщност не уточних, че става въпрос за Enterococcus faecalis).

Как да разбера дали имам бактерии и възпаление навътре в тръбите? Ние правим изследванията, които лекарите ни назначават.

И днес получих една неприятна изненада, погледнах неговите резултати от микробиология на сперма, които ни трябваха за ин витрото, което няма да се състои. И, опа -  Enterococcus faecalis  (които и аз имах) и  Streptococcus agalactiae (B-Streptococcus gr.B), които на мен никога не са ми откривали...   Shocked

Странно откъде са се взели, уж преди проведеното ин витро микробиологията му беше чиста, а ние след това нищо не сме правили поради различни причини - за да не навредим на бебето, заради операцията, после заради болките от нея, после заради моите бактерии и лечение...   Embarassed       

Май това ин витро нямаше да се състои дори и да не се бях болна...  Confused

# 688
Пема, съжалявам, че се изправяш пред толкова трудности, но се надявам нещата да подредят. Не се отказвай!Доколкото разбирам имаш лапаро - казваш, че едната е непроходима, а другата наред. А това, че едната е запушена и това означава, че и другата ще стане непроходима, за първи път го чувам. До май месец имаш време, излекувайте инфекциите и действайте! Ако трябва направете нова ЦС! Не се предавай!

# 689
шошии, успех.  като почнете, пиши дали са изскочили повече фоликули. има теория, че при по-малко от 120 дни между стимулациите, се очаква някакъв остатъчен ефект, т.е. повече фоликули.
пема, тази бактерия често преминава във влагалището от изпражненията. доста стандартно явление за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт