Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
ПРИ КОЙ ДОКТОР СТЕ,АКО НЕ Е ТАЙНА,АЗ СЪМ С ПОЛИКИСТОЗНИ ЯЙЧНИЦИ И СМЕ С МЪЖКИ ФАКТОР И ХИЧ НЕ ЗНАМ КАКВО СЛЕДВА
 newsm78
Аз съм с LUFs. Пих 6 месеца противозачатъчни като подготовка, защото имам проблем с качеството на яйцеклетките. А иначе вероятно ще сте по дълъг протокол и затова трябва да пиете малко противочатачъни предния месец.
Стискам палци силно
На другите момичета също стискам палци и се надявам скоро всяка да мине само, за да се похвали с двете чертички...

# 706
Вени 4 благодарим че ни мислиш още малко и дим да ни няма тук

# 707
оф ами ние не знам и аз,аз съм с поликистоза и лояа спермограма,направихме изследванията които ни назначи доктора и сега като отидем ще каже доки,а за противозачатъчните мисля,че ще пия преди процедурата по това което изчетох ooooh!

# 708
Ще се махаме, много ясно. Затова ни се порадвайте, че отиваме скоро в темите за напреднали Simple Smile

# 709
оф ами ние не знам и аз,аз съм с поликистоза и лояа спермограма,направихме изследванията които ни назначи доктора и сега като отидем ще каже доки,а за противозачатъчните мисля,че ще пия преди процедурата по това което изчетох ooooh!
Спермограмата не я мислете толкова, ако поне един сперматозоид има. Все пак трябват само няколко, за да оплодят яйцеклетките, извадени от пункцията. А за поликистозни яйчници... Малко да се отклоня... В началото на 6-годишното ми приключение да си имаме дете, лежах в Хипофизното в Майчин дом. На леглото до мен беше момиче със същата диагноза, коети имаше здрава дъщеря... Така че и при теб ще станат нещата, но за съжалени екато при всички нас - малко по-трудно и с повече усилия.

# 710
Сладурки някой може ли да ми каже какви са тези биопсии които се назначават с изследванията?

# 711
Предполагам за тези питаш
Информация за видовете биопсии (коментар №13 на Green_kitty) -http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=809478.msg … 60433#msg29460433

# 712
Ами и аз не знам,гледам момичетата пишат,в направените им изследвания има някаква биопсия и се зачудих,че нямам такова,но не знам дали и трябва Да го правя

# 713
Ами и аз не знам,гледам момичетата пишат,в направените им изследвания има някаква биопсия и се зачудих,че нямам такова,но не знам дали и трябва Да го правя
За тая работа си има лекари. Не подхождайте по тоя глупав начин "щом на теб, искам и на мен". Случаите са индивидуални и затова си има доктори да преценяват.

# 714
Миличка не съм написала искам,а просто питам,и разбира се,че ще питам докито,просто попитах и ни мисля,че е глупаво

# 715
Здравейте, пиша за първи път, но Ви следя отдавна. Имаме 3 неуспешни икси, с мъжки фактор сме и аз съм на 40 без данни за проблеми при мен. Дали класическо инвитро с донорски сперматозоиди е алтернатива за нас?

# 716
Ваня, при сериозен мъжки фактор, може да пробвате икси с донор. по-скоро икси,  а не инвитро на тази възраст, тъй като се счита, че е възможно удебеляване на обвивката на яйцеклетките към 37-38, което затруднява класическото оплождане, а и се презюмира, че няма да има толкова много яйцеклетки за оплождане.

# 717
Не разбирам какъв е изобщо смисълът да се прави класическо инвитро - дава ли някаква информация за евентуалното развитие на ембриона или само за оплождането?  Rolling Eyes

# 718
Момичета в понеделник ще ми е пункцията, стискайте палци!  Praynig Само се изненадах, че довечера в 20.30 ч. вместо Прегнил трябва да си сложа 2*100 Декапептил. Thinking

# 719
Дали класическото инвитро не е по-щадящо за яйцеклетката, отколкото допълнителната обработка при икси.

Общи условия

Активация на акаунт