Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Шоши и аз след 10 дни почвам втора процедура, но преди това ще правим лезии и култивиране на клетки от ендометриума. Доколкото разбрах, чакаме цикъла и почваме.
Успех!

# 691
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,НОВИЧКА СЪМ ТУК,ПРЕДСТОИ НИ ИНВИТРО ИЛИ ИКСИ,ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ НА 19 ТОЗИ МЕСЕЦ СМЕ ПРИ НЕГО ДА СЕ УТОЧНИ ОТ КОГА И КАКВО ЗАПОЧВАМЕ,МНОГО МИ Е ПРИТЕСНЕНО,НАПРАВО СЪН НЕ МЕ ХВАЩА,УСПЕХ НА ВСИЧКИ  newsm51 newsm10 newsm76

# 692
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,НОВИЧКА СЪМ ТУК,ПРЕДСТОИ НИ ИНВИТРО ИЛИ ИКСИ,ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ ПРИ Д-Р ВЛАДИМИРОВ НА 19 ТОЗИ МЕСЕЦ СМЕ ПРИ НЕГО ДА СЕ УТОЧНИ ОТ КОГА И КАКВО ЗАПОЧВАМЕ,МНОГО МИ Е ПРИТЕСНЕНО,НАПРАВО СЪН НЕ МЕ ХВАЩА,УСПЕХ НА ВСИЧКИ  newsm51 newsm10 newsm76
Здравей,
Недей още от сега с тия нерви... Стискам палци да е успешен опитът.

# 693
ПРИ КОЙ ДОКТОР СТЕ,АКО НЕ Е ТАЙНА,АЗ СЪМ С ПОЛИКИСТОЗНИ ЯЙЧНИЦИ И СМЕ С МЪЖКИ ФАКТОР И ХИЧ НЕ ЗНАМ КАКВО СЛЕДВА
 newsm78

# 694
  • В сърцето на любимия човек
Моля, не пишете само с главни букви, според нетикета това се счита за крещене:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10593.0;topicrefid=19

# 695
извинявам се,казах,че съм нова,веднага се поправям

# 696
А така, събира се отбора за януари! Айде, мацки, нека станем дебели и бременни кифли!

# 697
И аз съм с вас само че ми престои замразен трансфер

# 698
Аз най-вероятно ще трябва да пия противозачатъчни първо доколкото прочетох,тъй като съм с поликистоза,има ли някой който знае нещо по въпроса?

# 699
Здравейте, момичета на мен ми е 8 ден от стимулацията. Днес бях при док имам 18 ф. Вече имам и леки болки в яйчниците, предполагам, че е нормално. Док каза задължително да ям извара, защото съдържа много белтъчини. В петък пак съм при док.

# 700
bubi_,,усещам.че ще има две чертички,жела я ти го с цялото си сърце,кажи моля те болят ли инжекциите,в коя клиника си?

# 701
Момичета Simple Smile,

оказа се, че съм изкарала Хепатит Б на крак, имам антитела, но съм се оправила без да знам за това. Възможно е да е станало от лапароскопията или отпреди години, когато съм била на зъболекар, но няма значение, важното е, че не пречи на ин витрото. Но все пак ми искат бележка от някаква професорка, че мога да правя ин витро.

Мъжът ми започва от днес Аугментин за бактериите, а на мен следващия вторник ще ми вземат цервикален секрет за микоплазма, уреаплазма и други такива гадинки...

Момичета, искам да ви кажа, че сте страхотни, толкова много неща научавам от вас и толкова много кураж и надежда ми вдъхвате!  Grinning Grinning Grinning   

# 702
bubi_,,усещам.че ще има две чертички,жела я ти го с цялото си сърце,кажи моля те болят ли инжекциите,в коя клиника си?

Мерси, ЕМЕТОДАНИ успех и на теб. Аз съм в Пловдив. Болката от инжекциите е поносима, честно казано повече ме боли като ми взимат кръв, защото ми пукат вените /по принцип моите ги пукат лесно почти винаги като ми взимат кръв/ и ръцете са ми сини добре че ходя с дълги ръкави, че ще ме помислят за наркоманка. Не се притеснявай нищо страшно няма най- важното е да си спокойна!

# 703
bubi_благодаря ти,да съм спокойна,но не става нещо само ги мисля нещата,че и мъжлето ми и той се е спекъл много,по-бързо да идва 19 да казват какво ще правим,че вече #Crazy

# 704
Наглеждам Ви,да си знаете!Минавам да видя как сте само някои от дружките ми са си още тук.Хайде Шошши,54347,марелианка и другите- ИЗЧЕЗВАЙТЕ вече от тази тема,желая ви го от сърце Hug Hug Hug
А къде е Мимс,какво става с нея? newsm78
Добре дошли и кураж на новите момичета,да не се задържате много тук Ви желая bouquetБъдете спокойни,не е толкова страшно.
Хайде,пак ще мина да Ви навестя и да знаете ,че всички ви чакам в темата на бременелките  Peace bouquet

Общи условия

Активация на акаунт