Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета!
Искам да попитам ще има ли проблем да започна стимулация няколко дни преди да ми излезат резултатите от кариотипа?
Реално ще с още в стимулация, когато станат готови.
Успех на всички!

# 16
Poly84 аз мисля че няма проблем да започнеш, защото така или иначе няма лечение на проблемите с кариотипа.
Може да направите тест на ембрионите в последствие.

# 17
Запис и от мен в новата темичка.Благодаря,Mandy!Дано е късметлийска и успешна за всички ни!
От днес започвам с костилбегит и инофолик само.В петък-преглед.Какво ще става този път незнам,миналия опит фукитата се спукаха точно преди пункция,дано този път успеем да извадим нещо добро.Има ли някоя от вас само с костилбегит?

# 18
Писах в старата тема, на финала.Днес ми е 6-ти ден на Фемара и си имам само 1 фуликул 0,83мм, лигавица 0,41мм.
Има ли вероятност да тръгнат още, или няма за кога Hug

Може и да тръгнат,но едва ли ще настигнат другия.Предполагам фукито ти е 8,а лигавицата 4Ще пораснат,не се безпокой!Стискам ти палци

# 19
Писах в старата тема, на финала.Днес ми е 6-ти ден на Фемара и си имам само 1 фуликул 0,83мм, лигавица 0,41мм.
Има ли вероятност да тръгнат още, или няма за кога Hug

Може и да тръгнат,но едва ли ще настигнат другия.Предполагам фукито ти е 8,а лигавицата 4Ще пораснат,не се безпокой!Стискам ти палци
Благодаря,Вени bouquet и аз съм като теб, само че на Фемара и Инофолик. Утре ще видиме как са нещата и дали ще включим нещо друго. Незнам защо, но много ми се мотае главата!?
Да не говориме, че нямам абсолютно никакъв апетит, избива ме да пия само домашно вино, да бях след трансфер да си мисля, че е симптом на бременност, а то... Crazy

# 20
Сигурно е от фемарата,Мимс!Колко дни вече я ползваш?

# 21
Първите пет дни, от понеделник до петък и после включихме Инофолик. На втори ден имах жестоко главоболие с повръщане и го отдадох на нервна почва и по- скоро си беше нервна криза, знам ли!? И от тогава ми се мотае главата и апетит абсолютно никакъв. Ям, но насила и вчера пих една чаша домашно червено вино. Незнам дали ще се отрази на процеса? Предният път бях абсолютно стриктна в храненето и вредните навици бяха сведени до минимум и нищо не се получи, та реших да ми е по-лежерно този път. Така или иначе, аз се храня с хубава храна и спазвам режим от както съм родена, не диета да подчертая и правя йога. Знам ли къде бъркам та не се получи преди, тъжно но факт. Обедена съм, че вредата от замърсеният въздух е много по-голяма
И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЩЕ УСПЕЕМ ВСИЧКИ bouquet Hug

# 22
Мимс, на мен ми бяха изписали Фемара при една от инсеминациите. Толкова силно главоболие, гадене, повръщане и сърцебиене имах, че колабирах. Имах чувството, че ще умра. Наложи се да ми спрат преждевременно лекарството. После три дни бях ни жива ни умряла. Даже ме накараха да попълня анкета за реакциите ми към фемара и я предадоха в комисията по лекарствата. Фармацефта в аптеката на клиниката каза, че били зачестили оплакванията от тези лекарства.
Така, че според мен симптомите ти са от Фемарата Simple Smile
Успех!

# 23
Поли, предполагам е от тях. Хубавото е, че са бързо метаболитни (незнам правилно ли го изписвам и назовавам) и се разгражда веднага след спиране на употребата му.  Party

Ти колко дни и как ги приема?

# 24
Здравейте,
Благодаря за новата темичка, и дано се напълни с много +++.
При нас живот и здраве ако яйчниците ми се възстановят другия месец ЗЕТ. Hug bouquet

Едит: Ели, успех с ерата. Моля те сподели после какво представлява и дали има дискомфорт след нея.  Hug Praynig

# 25
Поли, предполагам е от тях. Хубавото е, че са бързо метаболитни (незнам правилно ли го изписвам и назовавам) и се разгражда веднага след спиране на употребата му.  Party

Ти колко дни и как ги приема?

Трябваше да пия фемера 5 дни по две таблетки. Спряха ми я на втория ден.

# 26
Здравейте момичета,да се включа в темичката.По къс протокол съм,стимулация с ,,мерионал,,,днес 8 ден,на 11.11 пункция.Днес изследвах хормони,дали са в норма,как смятатеLH ( Лутеинизиращ Хормон )12.48IU/l,Estradiol  (Естрадиол)19395,00pmol/l

# 27
Здравейте момичета,да се включа в темичката.По къс протокол съм,стимулация с ,,мерионал,,,днес 8 ден,на 11.11 пункция.Днес изследвах хормони,дали са в норма,как смятатеLH ( Лутеинизиращ Хормон )12.48IU/l,Estradiol  (Естрадиол)19395,00pmol/l

Здравей,
Колко фоликула имаш? То от това зависи дали са ти ок хормоните.
Тъй като и аз ще съм по къс протокол вероятно с Мерионал, може ли да споделиш колко дни и в какви дози ти е стимулацията и горе-долу цената на всички инжекции?

# 28
Здравей Поли,имам 8  фоликула,започнах стимулацията на 30.10 по 150 ,,мерионал,,през ден,след това минах на 300 до днес вкл.,като последните 3 дни имам и ,,цитротид,,.Като цена грубо около 800лв.за сега

# 29
Здравейте дами, днес бях на преглед след 4ти ден Бемфола и са се образували 11 фоликула с размери 8-10-12 и няколко с 13.5. Докторката се зарадва, че съм образувала добри фоликули и ме вика във вторник отново. Сега продължаваме два дни на Бемфола 225 и Цетротид. Тоя Цетротид бая сложен ми се видя за биене и май довечера ще ходя до клиниката да ми го слагат, мен ме хвана шубето сама да боравя с него:)

Общи условия

Активация на акаунт