Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета! Моята пункция беше днес. 14 яйцеклетки извадиха и утре ще чакам да ми звъннат какво се случва с тях. Имам болки обаче дано минат по-бързо. Вие правите ли нещо по-специално след пункция?

# 61
Кали, пази се, не вдигай тежко, почивай си, пий много вода и яж протеини (предимно месо).
Успех Peace
Светлана, добре дошла   Hug

# 62
Кали, пази се, не вдигай тежко, почивай си, пий много вода и яж протеини (предимно месо).
Успех Peace
Ок. Благодаря ти

# 63
Момичета,обадиха ми се от клиниката-7 оплодени яйчица и 2 проявяват признаци,в понеделник трансфер,дано този път всичко е наред Praynig.Успех на всички и повече  EFP 1stroller

# 64
Обадиха ми се. 9 оплодени и в понеделник трансфер.  Simple Smile

# 65
Браво миличка Hug,болки имам още,странното е,че днес ме боли и стомаха и е доста подут.Ти в коя клиника си

# 66
Браво миличка Hug,болки имам още,странното е,че днес ме боли и стомаха и е доста подут.Ти в коя клиника си
Щерев

# 67
И аз съм след пунция за първи път. Нормално ли е още да не съм получила обаждане?

# 68
Успех момичета  bouquet Дано ви се развият хубави ембриончета  Praynig

При мен на 3-ти ден Естрадиол 41 pg/ml, Fsh 10, и LH ми високо 6,99  newsm78 Още не съм говорила с док и се притеснявам с това LH май пак няма да започвам. Някой правил ли е естестествен с такова високо LH.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 20:29 от aaangel

# 69
  • В сърцето на любимия човек
Предвид ФСХ-то, ЛХ не ти е високо. В стандартния случай съотношението им е приблизително 1:1

# 70
  • Бургас
Успех в понеделник на вс. с трансвера  Praynig И на всички др. В форума мн.мн щастливи ризултати  bouquet  Hug  Hug

# 71
Успех в понеделник на вс. с трансвера  Praynig И на всички др. В форума мн.мн щастливи ризултати  bouquet  Hug  Hug
Благодаря   Simple Smile

# 72
  • Пловдив
Момичета моя опит както ви писах беше неуспешен. Да ви попитам дават ли от клиниката някаква епикриза и как се подновява заявление към фонда. Аз или клиниката ще ги подготвят

# 73
Момичета моя опит както ви писах беше неуспешен. Да ви попитам дават ли от клиниката някаква епикриза и как се подновява заявление към фонда. Аз или клиниката ще ги подготвят
На мен ми дадоха епикриза, с пълно обяснение какво съм пила, какво съм била Simple Smile колко яйчица са извадили, колко са се оплодили, вънали и така. За подновяване на заповед не знам, не съм компетентна.

# 74
На мен ми дадоха епикриза, с пълно обяснение какво съм пила, какво съм била Simple Smile колко яйчица са извадили, колко са се оплодили, вънали и така. За подновяване на заповед не знам, не съм компетентна.
Маги, в коя клиника си?

Общи условия

Активация на акаунт