Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 835
  • 926
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
След доста кореспонденция с различните Амазони днес, мога да поясня следното относно гаранцията на уредите, закупени от складовете:
- amazon.uk - гаранцията на електроуредите е 1 год., предоставяна от производителя, но, при условие, че уредът е закупен от чужбина, в случай на повреда през гаранционния срок, трябва да се свържете с Амазон, които ще окажат пълно съдействие.
- amazon.de - твърдо 2-годишната ЕU гаранция важи и за уреди, закупени от склада, като пак трябва директно към Амазон да се направи рекламацията.
-amazon.fr - увъртат много и нищо ясно не казват, препращат към гаранцията на производителя и контактуване с местен сервиз, но с условието, че нещата от склада "са използвани" и е възможно гаранцията да не важи, затова трябвало да се провери при конкретния производител. Допълвам се, на конкретния ми въпрос колко е гаранцията на уреди, закупени от склада, ми отговориха - "no gurantee of these articles as these are Offres reconditionnées. In case if you face any problem with your articles in 30 days so you can simply return us against the full refund." С две думи - "гаранция-Франция".
- amazon.es - цял ден не ми отговарят, предполагам, че положението ще е като при французите. Пусто, явно много ги тормозя, като им пиша на английски. Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 17:42 от chockolina

# 451
Пусто, явно много ги тормозя, като им пиша на английски. Mr. Green
Тормози ги, че те някои продукти не са като за без пари. Май май германците са най-точни!  Sunglasses

# 452
Къде се вижда доставката при поръчването на тенджерата до БГ? Embarassed

# 453
  • София
Момичета, купих си син и зелен потник Desigual от италианския ВИП, еднаква материя, един и същи номер - единия ми става, другия - не.
Та ето този потник, размер S, не е моя размер http://it.buyvip.com/homepage?#page=d&dept=all&sale=ALC2 … p;=qd_all_eb_2_74
Ако някоя го иска - да пише  bouquet

# 454
Вижда се най-накрая, на последната стъпка преди потвърждението.

# 455
Вижда се най-накрая, на последната стъпка преди потвърждението.
Благодаря! bouquet 
Ако някой поръчва от тенджерите и има възможност да поръча две, може ли да ми пише лс! Praynig Hug

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 16:06 от ina21

# 456
  • София

Много ти блаодаря! Само че това е еър флос ( като ел. конец за зъби), не четка   bouquet

# 457

3&pf_rd_r=16HVQP5MM4Y79D1PQ1ZV&pf_rd_i=4781753031&pf_rd_p=737248687 перяща прахосмукачка за килими (имам предишния модел 87 ) от 3 години -много доволна съм - пере чудесно, оставя килимите почти сухи

Привет,
Интересува ме прахосмукачката дали е с воден филтър  като работи като обикновена прахосмукачка,а не като перяща.Благодаря!
Това е перяща прахосмукачка. Тя не работи само като обикновена. но докато пере обира и боклуците, които са вътре в килима т.е разтваря косъмчетата и изцмуква отвътре прахоляците.

Мерси много за информацията! Аз си търся перяща прахосмукачка,която обаче да може да работи и като обикновена само върху паркет.В цялата къща имам само 1 килим всичко друго ми е паркет.
http://www.vax.co.uk/hard-floor-cleaners/floormate-trio-hard-floor-cleaner
такава имам, миналогодишен модел. Всичко е само твърди подове вкъщи, доволна съм!

Аз също имам такава на Вакс и съм доволна. Само дето имам и много килими и почти не я ползвам. Мисля да я продам.

# 458
# 459
  • Пловдив
де да можеш да ги накараш да редят Лего,вместо да цъкат на играта ooooh!

# 460
де да можеш да ги накараш да редят Лего,вместо да цъкат на играта ooooh!
Могат,курса по роботика правят лего роботи,харесва им.Има и в Пловдив Simple Smile

Благодаря за тенджетата,пуснах я с експресна доставка,дано има проследяване,че в пощ. клон 2 в Пловдив ми изчезват пратки  ooooh!

# 461
  • Варна
Има ли комбиирани ел. четки с флосър? И този флосър ОК ли е: http://www.amazon.fr/gp/product/B00CQW2ZXK?psc=1&redirect=tr … tailpage_o00_s00?

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 17:20 от Toni_baraboni

# 462
Голяма скука тези сделки, чак ме е яд, че си губя времето да ги следя.

# 463
Има ли комбиирани ел. четки с флосър? И ако някой срещне на сделка някой хубав Sonicare моля да свири силно Simple Smile Че преди малко си изтървах сделката заради един клиент Sad

Какъв е този "флосър"?  newsm78 Нещо специално ли е или само добавка за нормална четка?

Утре сутрин в немския има Орал б четка може и да падне под 100 евро.

# 464
И аз да изОФФкам за сделките. Нищо интересно. Искам хубава кукла за 3 годишно дете, ако видите нещо интересно пускайте линкове, моля ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт